FIFA Ultimate Team

Galatasaray ile 4-2-3-1(2) oynuyorum. Sol Bek olmadığı için Coentrao'yu aldım.Hem İspanya Ligi kadrosunda kullanmayı dşünüyorum hem de Bruma'da Portekizli.

Yeni kadromun taktiği çift forvet olsun istiyorum.Premier lig kadrosu mu kursam serie a mı? Önerisi olan var mı?

@Talha Küllü Custom Tactic caps ini bekliyorum

Build up play

Speed: 75

Passing: 20

Positioning: Free Form

Chance creation

Passing: 50

Crossing: 20

Shooting: 70

Positioning: Free Form

Defence

Pressure: 70

Aggression: 65

Team width: 65

Defender line: cover

13'te de bunu kullanıyordum da bazı şeyleri değiştirmem gerekebilir. Aggression'ı biraz arttırabilirsin oyuncularının topları kapmak için saldırmasını istiyorsan ama çok tavsiye etmem.

t43n3.bmp

t43pp.jpg

NOT: 2-1 yendim bunu :D

Bana bunun Robben ve Götze'lisi geldi az önce. :D

Yaptihim kadro ile kisa zamanda d1de yerimi alirim herHolf

Marcetti

Konko cana r. costa eliseu

Ledesma selcuk tiago

Biabiany burak bruma

Yediğim gollerin %80'i kalecim ile topu ileri atmaya çalışırken rakibe gelmesi ile. Kısa pas uzun pas fark etmiyor. Çok zorlanıyorum :D Aut atışı oldu mu gol yeme ihtimalim %70

Durmadan kornerden kafa golü yiyorum, allahini seven yardim etsin, fifa 13 de kafa toplarinda baya iyiydim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yediğim gollerin %80'i kalecim ile topu ileri atmaya çalışırken rakibe gelmesi ile. Kısa pas uzun pas fark etmiyor. Çok zorlanıyorum :D Aut atışı oldu mu gol yeme ihtimalim %70

Henüz 14 oynamadım ama 13'de de aynı sorunu ben yaşıyordum. Aut atışlarını kanatlara doğru yolla, baktın o da olmuyor direk taca at :D Göbeğe oynadığın zaman bi kafa topuyla pozisyon oluyor gerçekten.

Henüz 14 oynamadım ama 13'de de aynı sorunu ben yaşıyordum. Aut atışlarını kanatlara doğru yolla, baktın o da olmuyor direk taca at :D Göbeğe oynadığın zaman bi kafa topuyla pozisyon oluyor gerçekten.

Kanada atınca çaprazdaki adam deparla araya giriyor. 14'te paslar bir yavaş gidiyor.

Buna biz çözüm geliştireceğim yoksa durum kötü :D

Geri
Üst Alt