FIFA Ultimate Team

Bugün basladim oynamaya, ilk macimda hayal kirikligi yasadim. Tempo'yu azaltacam diye icine etmisler, cok yavas geldi bir an. Takimimin cehmistry'si 65 olunca daha da zorlasiyor isim. Ama yine de ilk sezonumda sampiyonlugumu yasadim, yola devam :D

guncelleme ciksin da hocamizi getirelim GS kadrosunun basina :)

Brazil pace kadromla oynarken daha cok zevk aliyorum oyundan. Böyle olacagi belliydi yine. Oyuncular sahaya güzel yayildiklari icin top sürekli bende kaliyor, istedigim oyunu sahaya yansitabiliyorum. Rakiplere anca kontra ataktan gol aramak kaliyor. Yeni kadromla 5 mac yaptim su ana kadar ve hemen hemen her macimda topla oynama orani 60-40 gibi lehime olan bir rakamla bitti.

fd FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

kadro böyle Galatasaray bitti sayılır artık chemistry kartlarını da yaptıktan sonra italya ligi yaparım heralde yorumlarınızı merak ediyorum orta saha biraz yumuşak biliyorum ama maçlara hep defansif başlıyorum eğer adam iyiyse ultraya bile çekiyorum iyi savunma yaparım meloyu h/h olduğu için oynatmadım atağa gidiyor defansa yetişemiyor keşke h/h olmasa yada cdm türk olsa napiyim idare etcez artık zaten wesley,selçuk ve nuri kaleye süper şutlar wesley 5 weak foot olduğu için selçukunda long shot taker var traitsde nuri de fena değil. bu arada eğer forvetinizde güçlü oyuncunuz varsa hareket yapma tuşu artık neyse sizde ben de shift ona basılı tutun topu saklıyor drogbadan top alamıyorlar baya böyle yapıp gol attığım oldu div7 deyim 6 ya gidiyorum rahat rahat..

Ucuza Lukaku alabilirseniz alın, Çarşamba günü yeni TOTW ile birlikte fiyatı artar. Şu anda devre arası ve 2 gol 1 asisti var. İyi kâr yaptırabilir.

senin dediğin doğru çıkıyor aga lukakuyu alcam inşallah iyi çarşamba gününden sonra iyi bir fiyata kar edecek fiyata satarım. bu arada yeni kadro kurcam italya ligi mi fransa ligi mi hangisi ucuz garibanız coins yok :(

Ucuza Lukaku alabilirseniz alın, Çarşamba günü yeni TOTW ile birlikte fiyatı artar. Şu anda devre arası ve 2 gol 1 asisti var. İyi kâr yaptırabilir.

Lukakuyu 4.ooo coinse aldım. Tam bir harika. Girdiği pozisyonları affetmiyor. Tavsiye ederim. ;)

senin dediğin doğru çıkıyor aga lukakuyu alcam inşallah iyi çarşamba gününden sonra iyi bir fiyata kar edecek fiyata satarım. bu arada yeni kadro kurcam italya ligi mi fransa ligi mi hangisi ucuz garibanız coins yok :(

Mutlaka almalısın. Bende var harikalar yaratıyor kardeşim.

Tahminimce değeri en az 2k kadar artar. Birçok kişi tarafından kullanılan bi oyuncu sonuçta ve TOTW'te olması demek, normal kartının packlerden çıkması demek. Bu da Lukaku'nun normal kartına olan talep, ve 1 hafta boyunca packlerde olmaması sebebiyle fiyatının artması anlamına geliyor.

Tabi EA hıyarlık yapıp Lukaku'ya TOTW'te yer vermezse kötü olur. :D

Lukakuyu 4.ooo coinse aldım. Tam bir harika. Girdiği pozisyonları affetmiyor. Tavsiye ederim. ;)

Ben 5800'e aldım biraz önce, biraz daha coins olsa 3-5 tane daha alırdım da anca 1 taneye yetti para. :D

Geri
Üst Alt