FIFA Ultimate Team

Tahminimce değeri en az 2k kadar artar. Birçok kişi tarafından kullanılan bi oyuncu sonuçta ve TOTW'te olması demek, normal kartının packlerden çıkması demek. Bu da Lukaku'nun normal kartına olan talep, ve 1 hafta boyunca packlerde olmaması sebebiyle fiyatının artması anlamına geliyor.

Tabi EA hıyarlık yapıp Lukaku'ya TOTW'te yer vermezse kötü olur. :D

Ben 5800'e aldım biraz önce, biraz daha coins olsa 3-5 tane daha alırdım da anca 1 taneye yetti para. :D

Deli gibi oynuyor. :) Fiyatı artacak diyorsun yani.. :D

kesin if lukaku

Ya arkadaş ne abuk subuk penaltılar oluyor öyle ya kalecim topu alıyor sonra eliyle topu oyuna sokacak rakip adamla çarpışıyor rakip yere düştüğü için direk penaltı verdi hakem :nightmare:

Bir iki tane daha böyle abuk subuk penaltı oldu kalecilerle

Division 5'a çıktım. Günlerdir pack açıyordum rezalet şeyler çıkıyordu ama bugün son açtığım packten Schweinsteiger çıktı :cigara:

Şuanda en düşük 110K'dan gidiyor. Ortalama 130k-170k arası bir şeyden satmayı planlıyorum.

Online ut takımımla mac yapıyodum 85 civarı mac 2-2 giderken top sekti R garciayla bi koydum top direkten çizginin içerisine düştü golu vermedi hakem tekrarını izledim Vallada geçmiş billada basınıza geldimi bilmiyorum İlahi adalet dk 90 korner attım selcukla kendi kalesine attı 3-2 koydum cocugu:D

Iki kez durduk yerine macin ortasinda EA server koptu ve maci rakibe verdi. Olacak is degil. 1 kere olur ama 2 kere olmamali.

Bu arada sahsi fikir; oyunun resmen icine etmisler (UT)

muthis olmus ne anlattigin konusunda en ufak fikrim yok

UT modu pek güzel olmamis diyorum; oyuncular cok agir, genel anlamda akici bi görüntü yok sahada. FIFA 13'te UT cok hizliydi kabul ve EA de buna önlem alarak iyi is yapmis. Ama tempo'yu düsrelim derken icine etmisler diyorum. Cok abartili yavas ve agir tempo olmus.

Ben 1-2 saat oynadim, gayet iyi de gitti maclar, bir üst lige ciktim, yine cikma sansim var. Ama yine de pek begenmedim be Hayri, ne yapacagiz

UT modu pek güzel olmamis diyorum; oyuncular cok agir, genel anlamda akici bi görüntü yok sahada. FIFA 13'te UT cok hizliydi kabul ve EA de buna önlem alarak iyi is yapmis. Ama tempo'yu düsrelim derken icine etmisler diyorum. Cok abartili yavas ve agir tempo olmus.

Ben 1-2 saat oynadim, gayet iyi de gitti maclar, bir üst lige ciktim, yine cikma sansim var. Ama yine de pek begenmedim be Hayri, ne yapacagiz

niye begenmiyon ki

eskiden tek bir opsiyonun vardi - PACE

simdi bir suru tip topcuyu kullanabilirsin. yeni formasyonlar var, seasons daha cekismeli. oyuncularin agir olmasi gercekci olmus. rakip sahada her istedigini yapamiyosun onceki oyundaki gibi. bence muthis is cikarmislar ve ps4 cikmasiyla da 1-2 seneye ut modu %100 alir benden. suanda 90 aliyor abuk kartlar yuzunden

niye begenmiyon ki

eskiden tek bir opsiyonun vardi - PACE

simdi bir suru tip topcuyu kullanabilirsin. yeni formasyonlar var, seasons daha cekismeli. oyuncularin agir olmasi gercekci olmus. rakip sahada her istedigini yapamiyosun onceki oyundaki gibi. bence muthis is cikarmislar ve ps4 cikmasiyla da 1-2 seneye ut modu %100 alir benden. suanda 90 aliyor abuk kartlar yuzunden

Özellikle dribbling konusunda iyice sacmalamis EA, gercekci dedigin bumu yani, oyuncularin top sürmesi skandal. Cok fazl ayagindan aciyorlar, PES like.

Özellikle dribbling konusunda iyice sacmalamis EA, gercekci dedigin bumu yani, oyuncularin top sürmesi skandal. Cok fazl ayagindan aciyorlar, PES like.

prensip olarak katilmiyorum gecen mac yaptim aigner diye bi adam almis cok da guzel top surdu adamla. demek yapan yapiyor

Benteke-Lukaku forvet hatlı bir premier lig takımı kuracağım ortada Sandro-Tiote falan kemik sesi duyacağım rakiplerden.

Bundesliga kadrolarının kötü yanı her mevkinin alınacak adamı belli LM için Reus'u alıcan ya da paran yoksa Elia..başka alternatif yok. LB Alaba, RB Picez..Çeşitlilik olmaması hoşuma gitmiyor.

Sandro-Tiote cok agir ve defansif olur. Sandro-Fernandinho ikilisi iyi olabilir mesela.

42 strength ile kapıdan sokmam Ferdi'yi.

Defansif göbek iyidir zaten kullanmıyorum orayı kanatlardan geliyorum hep.

Fellaini olabilir

Ne anlamda kullanacagina bagli. Mesela ben defansif ikiliden birini mutlaka hücum'a yönelik kullanirim genelde. Ama 42 strength'i bilmiyordum. City takimi ile oynadim ve cok basarili buldum kendisini. UT de nasil olur fikrim yok.

Tiote-Sandro

Sakho-Kompany dörtlüsü ile cok kuvvetli defans kurabilirsin aslinda. Fena fikir degil.

Fellaini de olabilir mesela.

Geri
Üst Alt