FIFA Ultimate Team

[attachment=3916:Adsız.jpg]

Arkadaşlar ne zaman save yapsam sürekli böyle birşeyle karşılaşıyorum hadi Ut oynuyorum save yok o modda fakat kariyer yapıp ilerleyemiyorum başına gelen yada bilgisi olan var mı?

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 106
Aga niye yükselicekki anlamıyorum. Bende de Miranda ile Hulk var. Satıyim mi bende? Dante ile Lucas ı alırım

Şöyle, TOTW'e girdiği için hem birçok kişi normal kartını denemek ister, hem de normal kartı 1 hafta boyunca packlerde olmayacağı için supply azalacağından fiyat artar.

Ekli dosyayı görüntüle 6939

Arkadaşlar ne zaman save yapsam sürekli böyle birşeyle karşılaşıyorum hadi Ut oynuyorum save yok o modda fakat kariyer yapıp ilerleyemiyorum başına gelen yada bilgisi olan var mı?

2 çeşit save yapmak var. Biri cloud = online save, biri local = bilgisayarına save. Burda da demek istediği cloud save ve local save'in farklı zamanlarda. Her zaman en ileri tarihte olanı seçerek gir.

Ha bana sorarsan Cloud Save seçeneğini kapat.

3 kere oyundan attı net ut a tekrar girince future the match falan diye mesaj geldi bu bi uyarı mı netin azizliğine uğradık ttneti aradım şimdi iyi hayata döndü bi sorun çıkarırmı ne biliyim kaçtı falan ben kaçmam kolay kolay

Arkadaşlar, şimdi oyunu yeni yüklüyorum ve bende aranıza katılıyorum kısmetse:)

Bu oyunu ilk defa oynuyorum o yüzden acemiyim, sizden ricamn bana yardım etmeniz:)

Oyunu kurana kadar Talha Küllü ve Özgür Kızılaslan yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Takım kurmamda, oyuncu isimlerinde yardımlarınızı bekliyorum,

Maç yapmak isteyenlerde olursa sevinirim:)

6.ligte güç bela kalabildim.

Arkadaşlar, şimdi oyunu yeni yüklüyorum ve bende aranıza katılıyorum kısmetse:)

Bu oyunu ilk defa oynuyorum o yüzden acemiyim, sizden ricamn bana yardım etmeniz:)

Oyunu kurana kadar Talha Küllü ve Özgür Kızılaslan yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Takım kurmamda, oyuncu isimlerinde yardımlarınızı bekliyorum,

Maç yapmak isteyenlerde olursa sevinirim:)

Gokhalinho ekle bulunsun. ;)

Beyler bu chermistry kartlar hakkında bana açıklama yapabilecek bir FIFA erbabı varmıdır aramızda?

Şimdi orta sahamda Salihovic var. Bir kaç tane farklı özellikle chermistry kartı yükledim adama fakat oyuncunun profilinde hangilerinin olduğunu göremiyorum.

Ayrıca bu chemistry kartları maç öncesinde oyuncu için değiştirilebiliyor mu? Atıyorum oyuncuda 3 tane chemistry kartı var. Maç öncesinde bunları değiştirebiliyor muyuz? Yani bir maça örneğin Sniper yerine Artist olarak çıkmasını istiyorum. Yapabiliyor muyuz?

Birde FIFA hakkında sorularımı sıkılmadan cevaplayacak ve bana taktiksel defans yapmayı öğretebilecek bir Allahın kulu var mı şu forumda? Arkadaş X e basılı tutup adama yaklaşıyorum. Sonra ya kayacam ya da ayak koyacam ya da yön tuşlarıyla topu alacam. Ama çok sıkıntılı oluyor bazen. Başı kesik tavuk gibi koşup müdehale yapmaya çalışıyorum. Bence daha tutarlı bir yolu olmalı bunun...

Beyler bu chermistry kartlar hakkında bana açıklama yapabilecek bir FIFA erbabı varmıdır aramızda?

Şimdi orta sahamda Salihovic var. Bir kaç tane farklı özellikle chermistry kartı yükledim adama fakat oyuncunun profilinde hangilerinin olduğunu göremiyorum.

Ayrıca bu chemistry kartları maç öncesinde oyuncu için değiştirilebiliyor mu? Atıyorum oyuncuda 3 tane chemistry kartı var. Maç öncesinde bunları değiştirebiliyor muyuz? Yani bir maça örneğin Sniper yerine Artist olarak çıkmasını istiyorum. Yapabiliyor muyuz?

Birde FIFA hakkında sorularımı sıkılmadan cevaplayacak ve bana taktiksel defans yapmayı öğretebilecek bir Allahın kulu var mı şu forumda? Arkadaş X e basılı tutup adama yaklaşıyorum. Sonra ya kayacam ya da ayak koyacam ya da yön tuşlarıyla topu alacam. Ama çok sıkıntılı oluyor bazen. Başı kesik tavuk gibi koşup müdehale yapmaya çalışıyorum. Bence daha tutarlı bir yolu olmalı bunun...

www.gscimbom.com/forum/threads/fifa-ultimate-team-chemistry-nedir.152345/

3eSL7fc.jpg

Kadromu satıp bunu kurcam.

Edit: Vazgeçtim, yeni kadro aşağıda.

Veya vazgeçtim bunu kuracağım:

2xqAfmJ.jpg

Boateng düşündüğüm kadar iyi değilmiş, Pepe daha iyi ve Miranda da Dante'den iyi gözüküyor. Courtois'nın da Neuer'den kicking dışında (çok gerekli olmayan bi özellik) pek eksiği yok, 6cm de fazlası var. Boy bu oyunda baya önemli bi kaleci için.

Geri
Üst Alt