Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga niye yükselicekki anlamıyorum. Bende de Miranda ile Hulk var. Satıyim mi bende? Dante ile Lucas ı alırım
Ekli dosyayı görüntüle 6939
Arkadaşlar ne zaman save yapsam sürekli böyle birşeyle karşılaşıyorum hadi Ut oynuyorum save yok o modda fakat kariyer yapıp ilerleyemiyorum başına gelen yada bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar, şimdi oyunu yeni yüklüyorum ve bende aranıza katılıyorum kısmetse
Bu oyunu ilk defa oynuyorum o yüzden acemiyim, sizden ricamn bana yardım etmeniz
Oyunu kurana kadar Talha Küllü ve Özgür Kızılaslan yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Takım kurmamda, oyuncu isimlerinde yardımlarınızı bekliyorum,
Maç yapmak isteyenlerde olursa sevinirim![]()
Gokhalinho ekle bulunsun.![]()
Beyler bu chermistry kartlar hakkında bana açıklama yapabilecek bir FIFA erbabı varmıdır aramızda?
Şimdi orta sahamda Salihovic var. Bir kaç tane farklı özellikle chermistry kartı yükledim adama fakat oyuncunun profilinde hangilerinin olduğunu göremiyorum.
Ayrıca bu chemistry kartları maç öncesinde oyuncu için değiştirilebiliyor mu? Atıyorum oyuncuda 3 tane chemistry kartı var. Maç öncesinde bunları değiştirebiliyor muyuz? Yani bir maça örneğin Sniper yerine Artist olarak çıkmasını istiyorum. Yapabiliyor muyuz?
Birde FIFA hakkında sorularımı sıkılmadan cevaplayacak ve bana taktiksel defans yapmayı öğretebilecek bir Allahın kulu var mı şu forumda? Arkadaş X e basılı tutup adama yaklaşıyorum. Sonra ya kayacam ya da ayak koyacam ya da yön tuşlarıyla topu alacam. Ama çok sıkıntılı oluyor bazen. Başı kesik tavuk gibi koşup müdehale yapmaya çalışıyorum. Bence daha tutarlı bir yolu olmalı bunun...
Yapmayın şöle iğrenç kadrolar ya
Neresini beğenmedin?Jackson Martinezli kuramadım başka türlü