FIFA Ultimate Team

t8l78.png

Allaaaaaaaah :ciftetelli:

Bence kariyer konusu açılsa da iyi olur. Örneğin şimdi Arsenal ile kariyere başladım, kadromu aşağıdaki gibi yapsam nasıl olur? :)

........Forvet........

....Willian................Walcott....

..........M.Özil..........

Wilshere..........İlkay

...Baines............................Sagna...

Koscielny......Stoper

.........Muslera........

SUBS

Viviano

S.Kaya

Shaw

Ramsey

Chamberlain

Bruma

Forvet

RESERVES

Bakkali

Adryan

Jenkinson

Flamini

vb​

Adamin ilk yari tek bir sutu yok, orta sahayi zar zor gecmis, ikinci yari 5 tane atiyor bana. Cektigi her sut(cogu kafa) kaleyi bulup gol olmus. :)

Oha :D Hayırlı olsun.

Şimdi tutabiliyorsan tut, 200-250 civarına gidiyor. Haftaya fiyatı artmaya başlar bi de ilk 3-4 haftanın TOTW oyuncuları 1-2 ay sonra baya pahalı oluyor. :D

Talha bu arada Cole'u 10 bine satıp gene tam 10 bine Baines'i aldım dün.

Ben bu kadar efektif sol bekle oynamadım oyunda. 79 pace diyor yalan. Adam akarak ilerek resmen 88-89 falan gibi hissediyorsun. Bir Fellaini bir Baines, sahanın neredesinde yardım lazımsa beliriveriyorlar.

Tek endişem boyu kısa kornerlerde sıkıntı olmasındı ama süper zıplıyor alıyor hava toplarını.

Baines > Cole+Gibbs

Talha bu arada Cole'u 10 bine satıp gene tam 10 bine Baines'i aldım dün.

Ben bu kadar efektif sol bekle oynamadım oyunda. 79 pace diyor yalan. Adam akarak ilerek resmen 88-89 falan gibi hissediyorsun. Bir Fellaini bir Baines, sahanın neredesinde yardım lazımsa beliriveriyorlar.

Tek endişem boyu kısa kornerlerde sıkıntı olmasındı ama süper zıplıyor alıyor hava toplarını.

Baines > Cole+Gibbs

Cole baya iyi ya sevdim ben. Baines de iyidir de kadroya uymuyor :redface: Kimya bozuluyor.

Dani Alves de hiç H/L gibi değil o da süper.

Usta bu adamlari neden sattiginida aciklasana bir :D

5 adamla kadro mu kurulur :D Çok pahalı bunlar ya, değmez. Değerleri düşmeden satayım, kral bi kadro kurayım dedim. Suarez'i ve Yaya'yı satarken içim yanmadı değil tabi ama naparsın? :(

Yedek kadroma Hamsik-Higuain yerine Eriksen-Soldado'yu alacağım. Higuain kötü, Hamsik ondan kötü.

Sinir krizi geçireceğim. Abi 6 1-6-3 diye rezalet bir seri ile 7.lige düştüm.Her maç mı berabere biter. 3-1 4-1 öne geçiyorum maç berabere bitiyor. Çıldırmamak imkansız.

Bugün 6 maç yaptım 5'ini kaybettim son maçı kazandım anca.Kafayı yicektim.İngiltere kadrosu hiç sarmadı nedense.Satmayla uğraşmak istemiyorum kalsın kenarda.İtalya veya İspanya kurasım var önerisi olan var mı? İtalya kurarsam 4-1-2-1-2 oynatmayı düşünüyorum.

Bugün 6 maç yaptım 5'ini kaybettim son maçı kazandım anca.Kafayı yicektim.İngiltere kadrosu hiç sarmadı nedense.Satmayla uğraşmak istemiyorum kalsın kenarda.İtalya veya İspanya kurasım var önerisi olan var mı? İtalya kurarsam 4-1-2-1-2 oynatmayı düşünüyorum.

Bütçe nedir bilmiyorum ama geçen arkadaşa şunu kurduk, takım akıyor. 4-1-2-1-2

Vucinic-IF Milito

Hernanes

Lulic-Candreva

DeRossi

Constant-Ogbonna-Benatia-Konko

Marchetti

Bütçe nedir bilmiyorum ama geçen arkadaşa şunu kurduk, takım akıyor. 4-1-2-1-2

Vucinic-IF Milito

Hernanes

Lulic-Candreva

DeRossi

Constant-Ogbonna-Benatia-Konko

Marchetti

Ben de şunu kurmayı düşünüyordum.Bütçe 4 bin şu an :D Bir karar versem ne kadrosu kurcağıma daha rahat arttırcam da karar veremedim.Mesela EPL sarmadı oraya paralar gitti boşuna.

pitch-41786.jpg

Geri
Üst Alt