FIFA Ultimate Team

Ulan ayıp be. 3-0 yeniyodum, herif benim çok iyi olduğumu anlayınca uzun şut çekmeye başladı, 40 metreden plase çekiyor o derece. 1-2 tanesi girdi, bikaç tanesi kaleciden veya direkten döndü, adamı tamamladı, birinde korner oldu kornerden attı. 5-3 kaybettik. Saçmalık.

4.lige 1 Mac kala 21 puanla cikmayi basardim

1 mac bile kaybetmedim 6 galibiyetim 3 beraberligim vardi :)

Serie a Kadromla 3-4 gündür bir mac kaybetmedim .Dogru Chemistry kartlarinin payi büyük

t9lrh.bmp

Draxler muhtesem 19 macda 12 Gol 15 Asissti var.Kalecim Leno Buffon gibi kaleci resmen,tavsiye ederim

t9lu6.bmp

Ulan ayıp be. 3-0 yeniyodum, herif benim çok iyi olduğumu anlayınca uzun şut çekmeye başladı, 40 metreden plase çekiyor o derece. 1-2 tanesi girdi, bikaç tanesi kaleciden veya direkten döndü, adamı tamamladı, birinde korner oldu kornerden attı. 5-3 kaybettik. Saçmalık.

Üzülme be abisi:D Biz neler çekiyoz bi bilsen:( Olmuş mu kadro güzel?

toparladim kadromu. artik pack ile hazard-aguero-navas-yaya toure kovalayacagim :(

sandro out toure in

schurle out hazard in

jovetic out aguero in

mirallas out navas in

[attachment=3985:Untitled.png]

Ekli dosyalar

• Untitled.webp
    Untitled.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 67
Balotelli + Diamanti mi

IF Milito + Guarin mi?

Guarin oyunda muhtesem yav .Defansif olsun ofansif olsun harika ,daha iyisi yok pozisyonunda

bende 23 macda 7 golü 8 assisti var .hep oyunun icinde ,kendini belli ettiriyor.

Balotelliyle oynamadim ama IF Milito harika .Murieli sakin deneme ,tam cöp oyunda

15k nasıl kadro kurarım yardımcı olun?

Elimdeki oyuncular berbat, kağnı gibiler zor maç kazanıyorum hatta kaybediyorum sürekli:(

Taktik ve orta sınıf bir takım kurmalıyım yardım:)

15k nasıl kadro kurarım yardımcı olun?

Elimdeki oyuncular berbat, kağnı gibiler zor maç kazanıyorum hatta kaybediyorum sürekli:(

Taktik ve orta sınıf bir takım kurmalıyım yardım:)

Serie A Kadrosu kur derim .ucuz ve cok iyi oyuncular var .Hangi taktik oynadigini söyle ,yapiyim sana bir kadro :)

Serie A Kadrosu kur derim .ucuz ve cok iyi oyuncular var .Hangi taktik oynadigini söyle ,yapiyim sana bir kadro :)

Adam gibi paslaşıp kanatlarla kaleye gidebeleceğim bir taktik olsun, oyunun acemisiyim. Sen ayarla bir kadro işte:)

Super olmus. Yine oyuna sovup kapattim bugunluk bu kadar. Sacmalik aga.

Eyvallah kanka. Şimdi Loic Remy 2gol attı TOTW olabilirmi sence? Sturridge de 1gol attı ama iyide oynamış tutim mi ikisini çarşambaya kadar elimde. Çarşamba ya kadar Eto'o yu alamam zaten:(

Bazen oluyo yaa öle dün bende kapadım dizi izledim napiyim:D

BEYLER ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN CEVAP VERİN...

Şimdi benim gamepadim dandirik birşey. FIFA içinde ilk girdiğimde A tuşu B tuşu, C tuşu D tuşu olarak algılanıyordu örnek olarak. Yani herşey birbirine girmişti. (Şuta basıyordum pas atıyordu gibi) Orjinal olmayan gamepadlarda böyle oluyormuş zaten.

Ayrıca gamepadin ortasında analog aktif etme tuşu var. Buna bastığım zaman sağ analogla topu açma, penaltı kullanma işlemini yapabiliyorum. Ancak aynı anda, yön tuşlarıyla hareket edemiyorum. Bunun için analoğu kapatıyorum ve dribbling halinde topu da ayağımdan açamıyorum. Orjinal gamepadi olanlar böyle bir sorun yaşıyorlar mı? Yani analog ışığı yanmadan yön tuşlarıyla hareket edip, dribbling halinde sağ analog ile topu ayağından açabiliyorlar mı?

En son sorum ise. Orjinal ve fiyatı uygun bir gamepad almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Geri
Üst Alt