FIFA Ultimate Team

4-1-2-1-2'yi hic begenmiyorum ben sahsen ama Italya icin uygun bir Sistemdir ,cok iyi kanat oyunculari var Italyada

Cam li bir kadro olsa daha iyi olur gibi, forvet arkası 1 adam lazım bana. Cdm ile ortadan pozisyon bulabilirmiyim. Cam li kadro ile de çok mu pozisyon veririm?

Cam li bir kadro olsa daha iyi olur gibi, forvet arkası 1 adam lazım bana. Cdm ile ortadan pozisyon bulabilirmiyim. Cam li kadro ile de çok mu pozisyon veririm?
Pozisyon bulursun merak etme .Maca defansif ve Kontra atak futbolu ile basla .20.dk dan sonra Standarta dön .Camli ortasaha 4-2-3-1 de cok effektif oluyor ,uzaktan sutlar olsun ara paslar olsun

ayrica 4-2-3-1 de kolay kolay pozisyonda vermezsin ama ilerdeki o 4 isim cok iyi yardiran isimler olmali

Pozisyon bulursun merak etme .Maca defansif ve Kontra atak futbolu ile basla .20.dk dan sonra Standarta dön .Camli ortasaha 4-2-3-1 de cok effektif oluyor ,uzaktan sutlar olsun ara paslar olsun

ayrica 4-2-3-1 de kolay kolay pozisyonda vermezsin ama ilerdeki o 4 isim cok iyi yardiran isimler olmali

Sana zahmet 4-2-3-1 kadrosu kursan bana:) bir önceki 4-3-3 dü galiba.

Para az şu ana ama şunuda sonra alsan iyi olur dediğinde varsa söyle, param olunca onuda alırım:)

Maç kazanmam lazım, sürekli yenilince oyundan zevk alamıyorun...

Bu pahalı kadroları nasıl kuruyorsunuz ya packten çıkan adamları mı satıyorsunuz mı yoksa benim bilmediğim başka bir yol falan mı var ben 15 bine kadro kuruyorum karşımdaki herif bir oyuncuya aynı parayı veriyor

Sana zahmet 4-2-3-1 kadrosu kursan bana:) bir önceki 4-3-3 dü galiba.

Para az şu ana ama şunuda sonra alsan iyi olur dediğinde varsa söyle, param olunca onuda alırım:)

Maç kazanmam lazım, sürekli yenilince oyundan zevk alamıyorun...

simdi cikmam lazim

baska zamana inshallah :=)

Beyler İtalya kadrosu

4-2-3-1

4-1-2-1-2

4-3-3 mü???

Bazı mevkiler eksik olabilir(defans bölgesi olabilir) 15k ya hucum gücü yüksek bir kadro önerebilecek varmı?

Beyler İtalya kadrosu

4-2-3-1

4-1-2-1-2

4-3-3 mü???

Yokmu fikri olan?

Her sene oyunda farklı tipler ürüyor arkadaş bu seferde Ultimate Team'de Legacy Defending ile oynayanlar çıktı ortaya.

Her sene oyunda farklı tipler ürüyor arkadaş bu seferde Ultimate Team'de Legacy Defending ile oynayanlar çıktı ortaya.

Online maçlarda o seçenek kapalı olmuyor muydu ya? Bazı takımların yaptığı çılgın pres ve müdahalelerin sebebi bu mu acaba?

BEYLER ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN CEVAP VERİN...

Şimdi benim gamepadim dandirik birşey. FIFA içinde ilk girdiğimde A tuşu B tuşu, C tuşu D tuşu olarak algılanıyordu örnek olarak. Yani herşey birbirine girmişti. (Şuta basıyordum pas atıyordu gibi) Orjinal olmayan gamepadlarda böyle oluyormuş zaten.

Ayrıca gamepadin ortasında analog aktif etme tuşu var. Buna bastığım zaman sağ analogla topu açma, penaltı kullanma işlemini yapabiliyorum. Ancak aynı anda, yön tuşlarıyla hareket edemiyorum. Bunun için analoğu kapatıyorum ve dribbling halinde topu da ayağımdan açamıyorum. Orjinal gamepadi olanlar böyle bir sorun yaşıyorlar mı? Yani analog ışığı yanmadan yön tuşlarıyla hareket edip, dribbling halinde sağ analog ile topu ayağından açabiliyorlar mı?

En son sorum ise. Orjinal ve fiyatı uygun bir gamepad almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Orjinal gamepad lazim degil. MotionJoy diye bir program var. O programi bilgisayara yükle ve gamepad'i bagla. Simdi biraz karisik olacak umarim iyi anlatabilirim;

MotionJoy - Driver Manager'e tikla. Orda driveri sec, load driver tikla ve aridndan Install all yap. Simdi senin gamepad MotionJoy tarafindan kabul edilmeli. Yani yine sol kösede Home buttonuna tikliyorsun ve bakiyorsun senin gamepad kabul edilmismi. (Connected GameControllers yazmali)

Eger kabul ediyorsa 'Xinpult-Default Xbox 360 Controller secenegine tikla, arindan enable yap. Sonra Xinpult-Default kisminda Options'a tikliyorsun ve tuslari istedigin gibi ayarliyorsun. Ardindan save yapip kullanabilirsin.

Ben de fark ettim onu.1 tane tackle miss yapmıyolar maç boyunca.Ya biz bilmiyoruz savunma yapmayı ya da hile kullanıyolar bu kadar olmaz.

İtalya kadrosu için CAM/CM 4-1-2-1-2 sisteminde forvet arkasına kimi önerirsiniz?

Ben de fark ettim onu.1 tane tackle miss yapmıyolar maç boyunca.Ya biz bilmiyoruz savunma yapmayı ya da hile kullanıyolar bu kadar olmaz.

Aynen öyle biz hakkımızla bir şeyler yapmayı çalışıyoruz adamlar gelip sömürüyor bizim hakkımızı hayır serbestse söylesinler öğretsinler bizde yapalım aynısını.

Geri
Üst Alt