FIFA Ultimate Team

beyler italya kuruyorum da vucinicin yanına kimi koyuyum çift forvet oynayacağımda bide italya ligine hangi diziliş iyi gider bide 3-4 tane iyi orta saha yazarsanız çok sevinirim tecrübesizim de biraz şimdiden çok teşekkürler...

Vucinic'in yanına Palacio...

Güncelleme indiriyor şimdi bende 54 MB galiba, ne içeriyor bu güncelleme bilen var mı?

Sürekli pack açtığımdan kadro artık böyle kaldı. Çok memnunum bu kadro ve sistemden. Çok fazla oynamaya vaktim olmamasına rağmen Div3'e çıkmak üzereyim.

Arkadaşlar birşey soracağım;

Şimdi benim takımın adı Chemıstry FC sol üst köşede bu isim yazıyor ama sağda menajerin resminin üst tarafında ise Sandwell County yazıyor bu ne ismi birde bunu nasıl değiştirebilirim?

İtalyan kadroma RB-LB ve Teknik direktör önerisi olan var mı?

Bu ne abi bariz legacy kullanıyolar şu durum çözülene kadar oynamayacağım.Nefes aldırmıyo şerefsizler biz de tackle yakalamaya çalışıyoruz mal mal

3. lig'e de ciktim. 4. lig'e kadar sampiyon olarak ciktim, ama 3. lig'e nasip olmadi sampiyonluk. 1 puan fark.

Hayırlısı ile 8. lige düşüyorum. 6 lige kadar gelene gidene 5 attım. En kötü skorum 3-0. Niye böyle oldu anlayamıyorum.

Tam aynısı oldu bana. Hiç bi ligi 2 kez oynamadım ama şimdi 3. ligi 2. kez oynuyorum :( Zibidi dolmuş.

Bende birazdan baslarim.

Talha, Lamela (81) or Ben Arfa (79) ?

Ben Arfa'yi 3.700'e kaptim,uz aslinda satarim söyle 6bine he ne diyorsun? Birde Lamela'yi alsammi yerine yoksa direk Ben Arfa'yi mi kullansam. Ikisi de 5 yildiz zaten.

Bende birazdan baslarim.

Talha, Lamela (81) or Ben Arfa (79) ?

Ben Arfa'yi 3.700'e kaptim,uz aslinda satarim söyle 6bine he ne diyorsun? Birde Lamela'yi alsammi yerine yoksa direk Ben Arfa'yi mi kullansam. Ikisi de 5 yildiz zaten.

Lamela 3 yıldız nereye 5 yıldız? :D

Birde bu Schürrle niye 80 :D Adamin özellikleri müthis, pace, dribling, sho fln.. Willian-Schürrle arasinda ciddi fark varmidir, denedinmi?

Aynen ben de anlamadım.

İkisiyle de oynadım, Schürrle kat kat iyi. Dribbling + Passing kartı koydum ball controlu falan düzelsin diye, çok iyi oynuyor. Willian FUT13'ün Ashley Young'ı gibi. Schürrle Lavezzi'ye daha yakın (13), hatta daha iyi.

13'te öyleydi de 3'e düşürdü hıyarlar. :( Adebayor 4, Lamela 3 = SKANDAL
Bence Skandal degil.Cünkü Lamela Skill yapan biri degil.Bir cok viedeosunu + Maclarini izledim hic Skill yapmiyor + yapacak birine de benzemiyor :) Mesela Ribery de 5 Yildizi haketmiyor.Ea Dribbling ile Skill'i bir cok oyuncuda karistirmis.

Bence Skandal degil.Cünkü Lamela Skill yapan biri degil.Bir cok viedeosunu + Maclarin izledim hic Skill yapmiyor + yapacak birine de benzemiyor :) Mesela Ribery de 5 Yildizi haketmiyor.Ea Dribbling ile Skill'i bir cok oyuncuda karistirmis.

Adebayor skill de yapmıyor dribble da yapmıyor onu ne yapacağız? :D Lamela yine 4'ü hak ediyor David Villa'yı vs. düşününce, 5'i hak etmediği doğru.

Geri
Üst Alt