FIFA Ultimate Team

Bu arada maç yaptığınız kişi sizle aynı divisionda olmayabilir. Friend List'imdeki biriyle maç yaptım, maçtan sonra o bana sormuştu "hangi divisiondasın" diye, "4" dedim o da 4'teymiş... Daha sonra başka bi arkadaşa denk geldim ben 3'teyken, ona sordum, o D5'te olduğunu söyledi. :allaalla6vr:

Ribery nadiren de olsa skill yapıyor, o yüzden 5 olması normal. Tıpkı Ibra gibi. Ki Ronaldo bile ayda yılda bir skill yapıyor. McGeady de öyleymiş.

Bence Skandal degil.Cünkü Lamela Skill yapan biri degil.Bir cok viedeosunu + Maclarini izledim hic Skill yapmiyor + yapacak birine de benzemiyor :) Mesela Ribery de 5 Yildizi haketmiyor.Ea Dribbling ile Skill'i bir cok oyuncuda karistirmis.

Öyle bakma olaya. Yapmiyor farkli, yapamiyor farkli. Real football'dan bahsediyorsak yapma veya yapmamak senin kararin olmasi gerek. Mesela Ribery örnegi de vermissin, dogru pek yapmiyor, ama yapabiliyor ve yaptida bir kac kez 5 yildizli skill.

Ayrica Lamela Avrupa ya geldiginden beri yapmiyor olabilir, ama onun da yapmisligi var, eminim.

Yani Lamela bu skilleri yapabilecek kapasiteye sahip. Yapmiyor diye komple o özelliklerini almak sacmaliktir.

Lamela yapıyor da o da nadiren yapıyor, 4 olması daha mantıklıydı.

Hep yapmayan ama kapasitesi olan adam minimum 4 olmalı zaten. Robinho'ya 4 vermeleri gereksiz olmuş, biçok skilli ondan gördük. 5 kalmalıydı Robinho'da. Shaarawy ve Balotelli de 4'te kalmalıydı özellikle Lewa'ya 4 verilmişken.

Adebayor skill de yapmıyor dribble da yapmıyor onu ne yapacağız? :D Lamela yine 4'ü hak ediyor David Villa'yı vs. düşününce, 5'i hak etmediği doğru.
Adebayor da haklisin ,ona bir sey demedim :) Bence Ea hem Lamela da hemde El Shaarawyde dogru yapmis Skillleri.Lamela Ilk kesfedildigi zamanlarda Skill felan yapmisdir kesin.Serie A da Skill yaptigi bir mac görmedim.Ronaldo Chop bile yapmiyor.Sirf Dribbling ve Modern Futbol oynuyor ,ki seviyorum bu huyunu :)

Adebayor da haklisin ,ona bir sey demedim :) Bence Ea hem Lamela da hemde El Shaarawyde dogru yapmis Skillleri.Lamela Ilk kesfedildigi zamanlarda Skill felan yapmisdir kesin.Serie A da Skill yaptigi bir mac görmedim.Ronaldo Chop bile yapmiyor.Sirf Dribbling ve Modern Futbol oynuyor ,ki seviyorum bu huyunu :)

Yapıyorsa da çok nadir yapıyordur da dribblingi yüksek topçulara (istisnalar hariç) vermeleri lazım. David Villa 4* hadi o geçen sene de 4*'dı, onu anlarım ama Lewandowski'nin 4* olması çok ilginç.

Bu arada Shaarawy 4* olacakmis

We've responded to the community and upgraded FIFA 14 cover star Stephan El Shaarawy to 4* Skills in Online Seasons, Head to Head, and Career Mode using EA SPORTS Football Club Match Day. Since the FIFA 14 Ultimate Team ratings and database are separate from the Match Day Update, he will be assessed and potentially upgraded in FUT at a later date.

https://forum.ea.com/uk/posts/list/2630006.page#28406977

Bugün bi update olmuştu zaten bana, bakayım yine var mı?

Baktım, update falan yok. :D Alakası yok, sadece kafa topları ve plaselere çok denk geldiğimi söyleyemem ama lofted-thru balls'dan bugün çektiğim kadar hiç çekmedim.

Gerçi update inmiş olabilir ama yüklenmemiş olabilir. Çünkü birçok kişi için update şimdi çıkıyor, benim için erken çıkmış olabilir (doğuda olduğumdan :D )

Neyse bakarız bugün tekrar...

Bu Arouna Kone insan mi ya??? :D .2.Accounta degisiklik olsun diye Bpl kadrosu yaptim Formation 4-3-3(4) .Kone'nin 2 macda 6 Golü var .birde 4-4-2 (Cdmli)Brezilya kadrosu yaptim birazdan bu sistemi de denicem.4-3-3(4) Muazzam :)

Gerçi update inmiş olabilir ama yüklenmemiş olabilir. Çünkü birçok kişi için update şimdi çıkıyor, benim için erken çıkmış olabilir (doğuda olduğumdan :D )

Neyse bakarız bugün tekrar...

Sen yeni mi kalktın la biz daha yeni yatacaz :) usada da akşam yemeği yiyorlar döngüye bak arkadas

Tapatalk ile gönderildi

Bu Arouna Kone insan mi ya??? :D .2.Accounta degisiklik olsun diye Bpl kadrosu yaptim Formation 4-3-3(4) .Kone'nin 2 macda 6 Golü var .birde 4-4-2 (Cdmli)Brezilya kadrosu yaptim birazdan bu sistemi de denicem.4-3-3(4) Muazzam :)

Negredo veya Rami cok daha iyi bence Kone'den oneririm. Suan ikisi forvetim, Jovetic'i alacagim sonra Negredo yu buyuk ihtimal yedege cekerim :D

Bugün bi update olmuştu zaten bana, bakayım yine var mı?

Baktım, update falan yok. :D Alakası yok, sadece kafa topları ve plaselere çok denk geldiğimi söyleyemem ama lofted-thru balls'dan bugün çektiğim kadar hiç çekmedim.

Kafa toplari ve plaseler ayni benim ceza alani icinden vurduklarimin hepsi giriyor :D

Jovetic what a great striker

Tapatalk ile gönderildi

Geri
Üst Alt