Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Trade yapmak oyunculardan sistemleri kaldırdıkları için imkansızlaşmış gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerden ara pasi degilde havadan defansimin arkasına her topu nasıl geciriyorlar anlamis degilim.
Duzeldi gibi görünsede hic pas yapmadan her ortalarinda gol atip mac kazaniyorlar.
D8 de paslasarak oynadım 2 de 2 yaptim ama belkide kolay rakipler gelmistir.
Yalniz son 10 dk ya 3-0 onde girsem bile diken ustundeyim
♧tapatalk♧
@Can Isik geçen sormuştun ya chem cardlar niye ucuz diye. Şeydenmiş o, glitch varmış. Marketten bi tane chem style alıp "store in club" yapınca 2 tane gönderiyomuş club'a sen 1 tane aldığın haldeBu yüzden. Bu olayı fark edip abuse yapanlar banlanıyor ama haberiniz olsun
Bi de düzelttiler heralde artık.
Diamanti çok iyi. Hamsik ve Eriksen'dan sonra çağ atlattı diyebilirim.
De Rossi, Pogba, İnler, Nainggolan...
50K -60k'yim vardi 500e 90 tane felan Kart almisdim ,dün yüzde 90ini sattim .baya Kar yaptim yani
2 si harika ,2 si 10klik toplam 4 Full Gold Kadrom var + 200.000 Coins
Inshallah banlanmayiz da
50K -60k'yim vardi 500e 90 tane felan Kart almisdim ,dün yüzde 90ini sattim .baya Kar yaptim yani
2 si harika ,2 si 10klik toplam 4 Full Gold Kadrom var + 200.000 Coins
Inshallah banlanmayiz da
en pahalı chem kartı hangisi?
en pahalı chem kartı hangisi?
Haberim olsa ben de yapardım bişeyler. Geçen arkadaşla konuştum PC'de o da, 1.5 saatte 200k yapmış.
Hunter olsa gerek...
Ekli dosyayı görüntüle 7080
Benteke - 54 macta 55 gol 24 asist
Eto'o - 14 macta 16 gol 6 asist
Assaidi - 55 macta 23 gol 31 asist
En skorer oyuncularim bunlar. Bi de Assaidi'nin sag kanat versiyonunu bulabilsem daha cok rahatlayacagim ama su ana kadar denedigim her oyuncu cöp cikti. Valencia da anca idare ediyor orayi.
Asist yazıyor mu oyunda?
Bide Eto'o nasıl tamam skorerlikte sıkıntı yok ama oynanışı iyimi bende almaya çalışıyorumda değcekmi merak ediyorum?
Sence 4-3-3(4) te etkili olurmu?
Asist sayisina konsoldan bakabiliyorsun.
Eto'o cok iyi aralara kaciyor, bos alan buldumu basip gidiyor. Driplingi ve finishingi cok iyi. Tek dezavantaji biraz gücsüz olmasi.
Tek forvette sanki biraz ezilir gibi ama yine de bir dene, olmadi cift forvete gecersin.