FIFA Ultimate Team

Trade yapmak oyunculardan sistemleri kaldırdıkları için imkansızlaşmış gibi duruyor.

Yerden ara pasi degilde havadan defansimin arkasına her topu nasıl geciriyorlar anlamis degilim.

Duzeldi gibi görünsede hic pas yapmadan her ortalarinda gol atip mac kazaniyorlar.

D8 de paslasarak oynadım 2 de 2 yaptim ama belkide kolay rakipler gelmistir.

Yalniz son 10 dk ya 3-0 onde girsem bile diken ustundeyim:(

♧tapatalk♧

Renktaş aslında Controller Settings'deki ayarlar çok önemli eğer her hava topunda sorun yaşıyorsan sorun burada olabilir.

@Can Isik geçen sormuştun ya chem cardlar niye ucuz diye. Şeydenmiş o, glitch varmış. Marketten bi tane chem style alıp "store in club" yapınca 2 tane gönderiyomuş club'a sen 1 tane aldığın halde :D Bu yüzden. Bu olayı fark edip abuse yapanlar banlanıyor ama haberiniz olsun :D Bi de düzelttiler heralde artık.

Diamanti çok iyi. Hamsik ve Eriksen'dan sonra çağ atlattı diyebilirim.

De Rossi, Pogba, İnler, Nainggolan...

50K -60k'yim vardi 500e 90 tane felan Kart almisdim ,dün yüzde 90ini sattim .baya Kar yaptim yani :D

2 si harika ,2 si 10klik toplam 4 Full Gold Kadrom var + 200.000 Coins ;)

Inshallah banlanmayiz da

Oyunda şuan a kadar en çok beğendiğim 3isim.

1-Coutinho: 4-3-3(4) oynayacaksanız eğer CAM da çok etkili. 94maç 42gol.

2-Sandro: Tam bir hayvanat ayrıca ön libero olmasına rağmen oldukça önemli maçlarda önemli dakikalarda bana maçı getiren golleri attı.

3-Miranda:Hızlı kafa tolarında etkili ayrıca kornerlerden oldukça fazla gol atabiliyor.

Yavaştan Brazil kadromu EPL ye taşıyorum her türlü tavsiyeyi dinliyebilirim;)

Haberim olsa ben de yapardım bişeyler. Geçen arkadaşla konuştum PC'de o da, 1.5 saatte 200k yapmış. :D

Hunter olsa gerek...

Benim haberim oldugunda saat gecenin 2 si mi neydi

o yüzden fazla online insan olmadigi icin Dünya kadar kart alinabiliyordu.

Cam-cm karti olsun,Hawk olsun hepsi 450e gidiyordu..Keske Militoyu satip daha fazla alsaydim :(

FIFA13 te Mirallas faciası vardı oyunun açık ara en iyi oyuncusuydu şimdi de Benteke faciası var oyunun açık ara en iyi oyuncusu, iyi küfürler ediyorum böyle olunca da.

@Talha Küllü şimdi Loic Remy 2gol attı bu hafta goal.com a göre de epl de haftanın takımında. Totw olma ihtimali var yani. Sence stoklayım mı? Fiyatı artarmı gerçekten?

[attachment=4041:Unbenannt.jpg]

Benteke - 54 macta 55 gol 24 asist

Eto'o - 14 macta 16 gol 6 asist

Assaidi - 55 macta 23 gol 31 asist

En skorer oyuncularim bunlar. Bi de Assaidi'nin sag kanat versiyonunu bulabilsem daha cok rahatlayacagim ama su ana kadar denedigim her oyuncu cöp cikti. Valencia da anca idare ediyor orayi.

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 124
Ekli dosyayı görüntüle 7080

Benteke - 54 macta 55 gol 24 asist

Eto'o - 14 macta 16 gol 6 asist

Assaidi - 55 macta 23 gol 31 asist

En skorer oyuncularim bunlar. Bi de Assaidi'nin sag kanat versiyonunu bulabilsem daha cok rahatlayacagim ama su ana kadar denedigim her oyuncu cöp cikti. Valencia da anca idare ediyor orayi.

Asist yazıyor mu oyunda?

Bide Eto'o nasıl tamam skorerlikte sıkıntı yok ama oynanışı iyimi bende almaya çalışıyorumda değcekmi merak ediyorum?

Sence 4-3-3(4) te etkili olurmu?

Asist yazıyor mu oyunda?

Bide Eto'o nasıl tamam skorerlikte sıkıntı yok ama oynanışı iyimi bende almaya çalışıyorumda değcekmi merak ediyorum?

Sence 4-3-3(4) te etkili olurmu?

Asist sayisina konsoldan bakabiliyorsun.

Eto'o cok iyi aralara kaciyor, bos alan buldumu basip gidiyor. Driplingi ve finishingi cok iyi. Tek dezavantaji biraz gücsüz olmasi.

Tek forvette sanki biraz ezilir gibi ama yine de bir dene, olmadi cift forvete gecersin.

Asist sayisina konsoldan bakabiliyorsun.

Eto'o cok iyi aralara kaciyor, bos alan buldumu basip gidiyor. Driplingi ve finishingi cok iyi. Tek dezavantaji biraz gücsüz olmasi.

Tek forvette sanki biraz ezilir gibi ama yine de bir dene, olmadi cift forvete gecersin.

Onun farkındayım ama Pato yla ezilmedim Eto'o ile hiç ezilmem diyorum:D eyv

Şöyle bir custom tactic ile oynuyorum:

Build up:

67

66

Free form

Creation:

67

67

33

Free form

Defence

10

67

55

Cover

41212wide formasyonu

Sizce nasıl ?

6. ligden itibaren kullanmaya başladığım Serie A kadromla 2. lige kadar çıkmış bulunmaktayım ve tüm oyumcularımı satışa çıkardım artık yoluma Bundesliga ile devam edeceğim.

Geri
Üst Alt