ha? stoper icin diyorum ya
Ogbonna Chiellini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ha? stoper icin diyorum ya
Renktaş aslında Controller Settings'deki ayarlar çok önemli eğer her hava topunda sorun yaşıyorsan sorun burada olabilir.
@Talha Küllü
8,5K var CAM olarak italyan kadroya kimi alayım Diamanti olur mu, yada biraz bekle şunu al dediğin varmı?
Tabi ki Hamsik veya Palacio.
Bu şekilde iyi kötü gidiyorum acaba bir bu kadar daha biriktirip England kadro kurayım mı?
Yada gold pack mı alsam? belki birşey çıkar![]()
Talha acil dön
Assaidi (76) daha fazla etkili olamayacak heralde. 2.lig maclarina baslamadan önce oraya yeni bir isim koymak istedim. Ashley Young nasil? Su an Schürrle icin para yok.
Ya ben ingiltere kadrosundan vazgecmem tabi kiAma italya kadrosuna CAM alacam diyorsan Hamsik veya Palacio olmali.
Gold pack acma bi halt cikmaz. Tabi diyorsan ben hizli bir sekilde 3. veya 2. lig'e cikabilirim, ozm bende ac derim. Cünkü iyi para yaparsin bu sekilde.
O zaman Hamsik mi öncelik Palacio mu?
Birde Diamanti kötü mü sence?
Kötü degil, ama benim bildigim Palacio ve Hamsik daha iyi. Tabi sen Talha'yi bu konuda dinle, cünkü ben italya kadrosu hic kullanmadim. Sadece kullananlardan gördügümü söylüyorum.
@Talha Küllü gelse bi
Hamsik 8,5 Palacio 4,7 Diamanti 4,6
Hangisini alsam bilemedim.
Az para kullanıp sağ sol bekte alsam fena olmaz ama Hamsik çok iyiyse hemen alırım yani
Cam olarak Bradley var benim kadroda o da iyi değil yani.
Bradley ne yacöp
Coinsizlikten Chemistry iyi olsun diye o oynuyor iştebunlarla maç kazanmaya çalışıyorum düşün işte
O yüzden acil iyi bir Cam bulmam lazım.