FIFA Ultimate Team

4-1-2-1-2'den vazgeçiyorum artık. Yan topların tehlikesinden dolayı 3-5-2'ye de dönemiyorum. 4-2-3-1 planım var ama tek forvetle nasıl çözerim işi bilmiyorum :D

Renktaş aslında Controller Settings'deki ayarlar çok önemli eğer her hava topunda sorun yaşıyorsan sorun burada olabilir.

Nasıl bir ayar yapmam gerekiyor peki hava toplarinda başarılı olmam icin?

♧tapatalk♧

Talha acil dön :D

Assaidi (76) daha fazla etkili olamayacak heralde. 2.lig maclarina baslamadan önce oraya yeni bir isim koymak istedim. Ashley Young nasil? Su an Schürrle icin para yok.

boy ortalamasi 1.91

aklima da yatmadi degil Hanny

[attachment=4042:Untitled.gif]

Ekli dosyalar

• Untitled.gif
    Untitled.gif
    288,5 KB · Görüntüleme: 55
@Talha Küllü

8,5K var CAM olarak italyan kadroya kimi alayım Diamanti olur mu, yada biraz bekle şunu al dediğin varmı?

Bu şekilde iyi kötü gidiyorum acaba bir bu kadar daha biriktirip England kadro kurayım mı?

Yada gold pack mı alsam? belki birşey çıkar:D

Ya ben ingiltere kadrosundan vazgecmem tabi ki :D Ama italya kadrosuna CAM alacam diyorsan Hamsik veya Palacio olmali.

Gold pack acma bi halt cikmaz. Tabi diyorsan ben hizli bir sekilde 3. veya 2. lig'e cikabilirim, ozm bende ac derim. Cünkü iyi para yaparsin bu sekilde.

Talha acil dön :D

Assaidi (76) daha fazla etkili olamayacak heralde. 2.lig maclarina baslamadan önce oraya yeni bir isim koymak istedim. Ashley Young nasil? Su an Schürrle icin para yok.

Birde unuttum; Hernandez or Bony? Cünkü Jovetic'i almak istiyorum. Hangisinden vazgecsem. Ikiside fena degil aslinda.

Ya ben ingiltere kadrosundan vazgecmem tabi ki :D Ama italya kadrosuna CAM alacam diyorsan Hamsik veya Palacio olmali.

Gold pack acma bi halt cikmaz. Tabi diyorsan ben hizli bir sekilde 3. veya 2. lig'e cikabilirim, ozm bende ac derim. Cünkü iyi para yaparsin bu sekilde.

O zaman Hamsik mi öncelik Palacio mu?

Birde Diamanti kötü mü sence?

Kötü degil, ama benim bildigim Palacio ve Hamsik daha iyi. Tabi sen Talha'yi bu konuda dinle, cünkü ben italya kadrosu hic kullanmadim. Sadece kullananlardan gördügümü söylüyorum.

@Talha Küllü gelse bi:D

Hamsik 8,5 Palacio 4,7 Diamanti 4,6

Hangisini alsam bilemedim.

Az para kullanıp sağ sol bekte alsam fena olmaz ama Hamsik çok iyiyse hemen alırım yani:)

Cam olarak Bradley var benim kadroda o da iyi değil yani.

41212 diziliminden 4231 dizilimine geçtik. Daha derli toplu,daha az atak yiyoruz.

Geri
Üst Alt