FIFA Ultimate Team

Ya bende alıntı yapma sorunu var Tapatalk'tan girince zaman zaman alıntı yapamıyorum. @Hakan Delikanlı. Tactical defenfing mecbur zaten online oynamak için. Sen herhangi bir custom tactic kullanıyormusun. High pressure mi oynuyorsun onu demek istedim. Team Press filan yapıyormusun. Benim oynadığım rakipler alanları hiç boş bırakmıyor. Forvet oyuncuları benim stoperlerimin içinden geçiyor. Adamlar kendileri defans yapmıyor bilgisayarı defans yaptırıyor.

Biz kendimiz taktik anlayışımızı ayarlayabiliyor muyuz.?

Div3'te akıyorum. İtalya kadromu 433'e çevirdim ve maç kaybetmiyorum.

Basarili olmak istiyorsan bu oyunda cidden iyi defans yapacaksin. Ben mesela en fazla 2 gol yiyorum, o da zor. (UT de)

Bu Tactical Defending olayini cözdünüzmü kafa rahat. ben FIFA 12den (yeni cikmisti o sene) beri bunun üstünde cok durdum.

6.lige kadar tokatlaya,tokatlaya geldim. Ama sonra tokat manyağı oldum. :D

Ya bende alıntı yapma sorunu var Tapatalk'tan girince zaman zaman alıntı yapamıyorum. @Hakan Delikanlı. Tactical defenfing mecbur zaten online oynamak için. Sen herhangi bir custom tactic kullanıyormusun. High pressure mi oynuyorsun onu demek istedim. Team Press filan yapıyormusun. Benim oynadığım rakipler alanları hiç boş bırakmıyor. Forvet oyuncuları benim stoperlerimin içinden geçiyor. Adamlar kendileri defans yapmıyor bilgisayarı defans yaptırıyor.

Yok ben custom tactic kullanmiyorum, ondan uzak durun gercekten. Tüm oyun dizlisinin icine ediyor resmen.

Genelde Tactical Defending kullanan 'iyi' oyuncular ayni anda RB tusu ile bir diger oyuncuyla topu kapmaya calisir (bilgisayar otomatik yönlendiriyor o oyuncuyu RB yapinca) ve sen kendi kontrol ettigin oyuncu ile tactical defending'i uygularsin, yani pas yollarini kapatirsin, alan daraltma fln..

Yok ben custom tactic kullanmiyorum, ondan uzak durun gercekten. Tüm oyun dizlisinin icine ediyor resmen.

Genelde Tactical Defending kullanan 'iyi' oyuncular ayni anda RB tusu ile bir diger oyuncuyla topu kapmaya calisir (bilgisayar otomatik yönlendiriyor o oyuncuyu RB yapinca) ve sen kendi kontrol ettigin oyuncu ile tactical defending'i uygularsin, yani pas yollarini kapatirsin, alan daraltma fln..

Bu taktik olayını nasıl ayarlıyoruz. Sen bu yazıya alıntı olarak yaz,ben sabah işten gelince okurum.

İşe gidiyorum iyi geceler,iyi oyunlar. :)

Hala Italyan 3412 mi oynuyorsun ? Bu arada bu high pressure abuserlara karşı nasıl oynuyorsun. Adamlar 3 pas yaptırmıyor. Top tutmak mümkün değil neredeyse. Özel bir custom tactic ile mi oynuyorsun ?

Custom taktik yapmadım, nereden yapılıyor onu da bilmiyorum aslında, yapsam iyi olacak gibi ama sistemi 4 3 3 (3 cm) yaptım. (Pirlo,Marchisio,Pogba,Hamsik,Vidal rotasyonu)

Şimdilik Div3 acayip rahat gidiyorum, hiç zorlanmadan 4'te 4 yaptım.

SUHA PS3 mu oynuon

Yok PC

Oyunu aldım alalı resmen depresyona girdim. Daha şimdi maçtan çıktım,5 tane gol yedim 5 golü 4'ü kafa golü. Ortalar rezalet şekilde gol oluyor. Benim adamalarım koşmuyorlar onlar mübarek at gibi koşuyor. Toplamda 3 pas yapamıyoruz. Vallahi billahi moralim bozuldu iyice. Sanırım ben bu oyunu bilmiyorum,oynayamıyor. Ezikliğe gitti iş artık iyice. :)

Tüm bunlar yetmiyormuş gibi zaten öne zor geçiyoruz hoopp oyundan atıyor fifa14 menüye yönlendiriliyorsunuz diyor bana dnf adam 3 puan. 6.ligten 8.lige düştüm. Şu anda 8. ligte pençeleşiyoruz.

Bunlara bir önlem alınamaz mı yahu. Delirmek üzereyim. @Şerafettin KOÇ senin bir bilgin yok mu.? Yardım edin vallahi ölmek üzereyim. Tamam kadromda o kadar iyi değil ama off be ne bileyim. :D

Sanırım ben bu oyuna göre değilim. :(

Valla EA forumda internet bağlantın için şikayette bulun derim.

Bu taktik olayını nasıl ayarlıyoruz. Sen bu yazıya alıntı olarak yaz,ben sabah işten gelince okurum.

İşe gidiyorum iyi geceler,iyi oyunlar. :)

Taktik olayi derken hangi taktik? Tactical Defending'i diyorsan, cok basit. LT tusu ile defans oyuncusunu kontrol ediyorsun iste, bir diger ile RB tusuna basarak pres yapiyorsun.

Olay su; Rakip senin ceza alanina gelene kadar cok adamla hücum etmeyeceksin. Senin yari alanini gecmediyse hic hücüm yapma tabi. Sadece bos alanlari kapatacaksin, bu Tactical Defending oluyor iste. Yani birak rakip üstüne gelsin, sen yeterki pas yollarini kapat. Eger rakip sürekli yüksek toplari ile senin defansi bozuyorsa, tactical defending tek cözüm olur bunun icin. (LT ve RB ile)

Ben simdi söyle 3 mac yapip 1. lig'e rahat bir sekidle cikacagimi düsünüyorum.

Bony Wilfried = BEAST

Bende Italya 41212wide oynuyorum. Hangi oyuncular ile oynuyorsun, yani kadronu paylaşırmısın. Belki bende 433'e geçerim Italya 41212 oynamaya pek müsait değil galiba.

Ya bir cok kisi 4-1-2-1-2 en iyi sistem diyor ama ben buna inanmiyorum. Bana göre cok berbat sistem. Bir iki mac bu sistemi uyguladim, maclari yensemde eskisinden daha cok pozisyon verdim. Sürekli kontra'ya yakalaniyorum, defans'ta cok az adam kaliyor vsvs.

Bence vazgecin bu dizilisten.

Ya Serafettin, bir cok kisi 4-1-2-1-2 en iyi sistem diyor ama ben buna inanmiyorum. Bana göre cok berbat sistem. Bir iki mac bu sistemi uyguladim, maclari yensemde eskisinden daha cok pozisyon verdim. Sürekli kontra'ya yakalaniyorum, defans'ta cok az adam kaliyor vsvs.

Bence vazgecin bu dizilisten.

Bu sene berbat normalde çok iyi bir sistem hele FUT 12'de muazzamdı. Şu an hangi formasyonda oynuyorsun. Ya da ne önerirsin ben Italya ligi kadrosu ile oynuyorum. Bu oyuna alışamadım gitti. Fifa 13'de bayağı iyiydim.

benim taktik 4-3-1-2 bunu anladim. diger taktiklerde hic yapamiyorum.

Bu sene berbat normalde çok iyi bir sistem hele FUT 12'de muazzamdı. Şu an hangi formasyonda oynuyorsun. Ya da ne önerirsin ben Italya ligi kadrosu ile oynuyorum. Bu oyuna alışamadım gitti. Fifa 13'de bayağı iyiydim.

Ben hic italya kadrosu kurmadim ama hep ayni sistem oynarim. 4-2-3-1. Bu sene 4-2-3-1 (2) oynuyorum. Tabi herkesin oyun tarzina göre sistemi belirlemek lazim. Meslea 4-1-2-1-2 ile ben daha kötüyüm. Belki daha cok pozisyona giriyorum bu sekilde ama ayni sekilde cok pozisyon veriyorumda. Önemli olan bu zaten.

12.5K'lık promo gold pack açtım, en değerli oyuncu 81'lik CB skrtl.

Rezalet!

pack acan donakalir 13te yuzbinler doktum 14te pack acani skrtelsinler

Geri
Üst Alt