Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Italya 41212wide oynuyorum. Hangi oyuncular ile oynuyorsun, yani kadronu paylaşırmısın. Belki bende 433'e geçerim Italya 41212 oynamaya pek müsait değil galiba.
Bende Italya 41212wide oynuyorum. Hangi oyuncular ile oynuyorsun, yani kadronu paylaşırmısın. Belki bende 433'e geçerim Italya 41212 oynamaya pek müsait değil galiba.
Bu oyundan bi bok anlamadim. Ben pas atinca 4 yandan oyuncumun anasini aglatiyorlar onlar pas atinca mekanda kimse yok. Ben shock, hakem shock, teknik direktor shock.
https://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=kl7U16K6nKe2W:pc
Hamsik'i satıp yerine Guarin almayı düşünüyorum, eski sistemden kaldı. Giovinco'yu LW rotasyonda kullanıyorum, Mertens'ten daha iyi bence.
Forvete de Balotelli'yi alacağım tekrar büyük ihtimal ama Vucinic'in yedeği olur gibi geliyor bana. Vucinic müthiş.
üst üste 4 division düştüm la bildiğin oyun delirtiyor beni 10. lige düşürmeyi kafayı koymuş FIFA beni ne yaptıysam olmuyor
@Talha Küllü şimdi Loic Remy 2gol attı bu hafta goal.com a göre de epl de haftanın takımında. Totw olma ihtimali var yani. Sence stoklayım mı? Fiyatı artarmı gerçekten?
Italyan CV icin onerileriniz?
Talha acil dön
Assaidi (76) daha fazla etkili olamayacak heralde. 2.lig maclarina baslamadan önce oraya yeni bir isim koymak istedim. Ashley Young nasil? Su an Schürrle icin para yok.
@Talha Küllü
8,5K var CAM olarak italyan kadroya kimi alayım Diamanti olur mu, yada biraz bekle şunu al dediğin varmı?
Tabi ki Hamsik veya Palacio.
Bu sadece PC icin gecerli galiba. PS3'de bu imansiz galiba.
Su olayi elbirligi ile cözülim diyorum forumca. Bizimde köpek gibi oyunculari kosturma hakkimiz var buna yaparken de savunma saglam olmasi lazim.
Elimi kolumu sallaya sallaya 4'te 4 gidiyorum şimdilik. Devamı gelir mi bilmiyorum.![]()
Burak Yılmaz'a bağladığım iki maçı arka arkaya kaybettim ve herzamanki gibi kapattım oyunu. İyi oynadığınız maçta arka arkaya aldığınız iki mağlubiyet scriptin habercisidir, kapatın ve kafanızı dinleyin biraz.![]()