FIFA Ultimate Team

Olamaz yav .son maca cikiyorum .3.lige cikmak icin sadece 1 Puan lazim.

Mac 2-2 ,87.dk da Cocuk tac kullaniyor korner bölgesinde saga sola ileri geri gidip orta aciyor Kafa golü oluyor.Sicim böyle oyunun icine

Hayatımda oynadığımı en kötü fifa serisi hakemleri yapay zekası kötü ben adama orta sahada pres yapıyorum asam pas atiyor bir bakmisim kontrol benim sefansa gecmis adamin önünü açmış bu kadar saçma birsey olamaz pes bu salaklara bin basar bumu gerçekçilik bu oyunun gercek futbolla alakasi yok kaleci ile karşı karşıya kalacam defansi teke tek yakalamisim maçı bitiriyor bu nasil 2014 oyunu

[attachment=4046:Untitled.gif]

elveda boyz

ozellikle bruma eder custodio cambiasso ve rojo

Ekli dosyalar

• Untitled.gif
    Untitled.gif
    232,9 KB · Görüntüleme: 82
5. lige düştüm tekrar.

Son maç 24'u isabetli 28 şut çekmişim :D Rakibin şut sayısı 2/2..İki aut atışı biri uzun biri kısa. Uzunda orta sahada kafa, 2ye sıfır yakalıyor. Öbüründe araya giriyor boş kale.

2-0 yenilip düştüm. 1 puan yetiyordu halbuki.

fifanin sacmaliklarindan biri de siyah top.. siyah topla oynayan mi var dunyada?

siyah topu aliyor siyah forma da giymis top gorunmuyor. annelerinin kulaklari cinliyor olan o

Bende Italya 41212wide oynuyorum. Hangi oyuncular ile oynuyorsun, yani kadronu paylaşırmısın. Belki bende 433'e geçerim Italya 41212 oynamaya pek müsait değil galiba.

https://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=kl7U16K6nKe2W:pc

Hamsik'i satıp yerine Guarin almayı düşünüyorum, eski sistemden kaldı. Giovinco'yu LW rotasyonda kullanıyorum, Mertens'ten daha iyi bence.

Forvete de Balotelli'yi alacağım tekrar büyük ihtimal ama Vucinic'in yedeği olur gibi geliyor bana. Vucinic müthiş.

Bende Italya 41212wide oynuyorum. Hangi oyuncular ile oynuyorsun, yani kadronu paylaşırmısın. Belki bende 433'e geçerim Italya 41212 oynamaya pek müsait değil galiba.

Yazdıklarına okudumda çoğu şeyleri bende oynarken yaşıyorum, zaten ilk 10 dakika rakibin nasıl oynadığını anlıyorsun. Bazı maçlarda bırak kaleyi orta sahayı geçemiyorum bile, benim oyuncular kağnı gibi resmen ama rakip oyuncular öyle bir hızlıkı tutmak imkansız. Top bana geldiğinde en az 2 kişi pres yapıyor pas atana kadar topu ayağımdan alıp kaleye gitmeleri anlık yani:) O yüzden böyle oynayan rakip görünce direk bırakıyorum oyunu adama bende defans yapmaya çalışıyorum ama en az 4 golde yiyorum bu arada.

4-1-2-1-2 den bende 3-4-1-2 ye geçtim daha az atak yiyorum ve ilerde iyi çoğalıyorum.

Burak Yılmaz'a bağladığım iki maçı arka arkaya kaybettim ve herzamanki gibi kapattım oyunu. İyi oynadığınız maçta arka arkaya aldığınız iki mağlubiyet scriptin habercisidir, kapatın ve kafanızı dinleyin biraz. :)

Bu oyundan bi bok anlamadim. Ben pas atinca 4 yandan oyuncumun anasini aglatiyorlar onlar pas atinca mekanda kimse yok. Ben shock, hakem shock, teknik direktor shock.

Bu oyundan bi bok anlamadim. Ben pas atinca 4 yandan oyuncumun anasini aglatiyorlar onlar pas atinca mekanda kimse yok. Ben shock, hakem shock, teknik direktor shock.

R1 + X'le pres yapacan bro. Tabi abartma özellikle kendi yarı alanının önünde yaparsan aralara kaçan çok olur. Takım sahaya iyi yayılıyorsa ( misal Arsenal'in orjinal taktiği çok iyi yapıyor ) rakip topu aldığı zaman ensesinde 3 oyuncu bitiyor. H2H sezonsda en zorlandığım takımlar Arsenal ile oynayan gençler oldu.

üst üste 4 division düştüm la bildiğin oyun delirtiyor beni 10. lige düşürmeyi kafayı koymuş FIFA beni ne yaptıysam olmuyor

@Talha Küllü şimdi Loic Remy 2gol attı bu hafta goal.com a göre de epl de haftanın takımında. Totw olma ihtimali var yani. Sence stoklayım mı? Fiyatı artarmı gerçekten?

Fiyatı yükselmiştir bile o maç bittiğinde. Şu anda pek kârlı olmayabilir.

Italyan CV icin onerileriniz?

Benatia, Ogbonna, Barzagli.

Talha acil dön :D

Assaidi (76) daha fazla etkili olamayacak heralde. 2.lig maclarina baslamadan önce oraya yeni bir isim koymak istedim. Ashley Young nasil? Su an Schürrle icin para yok.

Seni idare eder, Assaidi'den daha iyidir en azından.

@Talha Küllü

8,5K var CAM olarak italyan kadroya kimi alayım Diamanti olur mu, yada biraz bekle şunu al dediğin varmı?

Diamanti veya Hernanes. Hernanes daha iyi olur 2 ayağını da kullanabildiği için.

Tabi ki Hamsik veya Palacio.

Hamsik berbat, Palacio da CAM için pek uygun değil.

Bu sadece PC icin gecerli galiba. PS3'de bu imansiz galiba.

Su olayi elbirligi ile cözülim diyorum forumca. Bizimde köpek gibi oyunculari kosturma hakkimiz var buna yaparken de savunma saglam olmasi lazim.

bu işi çözse çözse @Talha Küllü çözer.

oku bakayım son 2 sayfayı :D

Tactical'ın yolunu bulduklarını sanmıyorum. Yaptıkları 2 şey var muhtemelen. Biri team press/high pressure falan. Custom tacticlerde Aggression'ı 100 falan yapıyorlardır (Şerafettin bu arada pressure'ı 100 yapman işini zorlaştırır).

Diğeri de şu, teammate contain. Oyunda contain olayı var zaten, pas tuşuna basılı tutarsan oyuncun rakibi takip ediyor. Bi de bi tuş daha vardı LT miydi RB miydi ne, ona da basılı tutarsan 2 oyuncu birden takip ediyor rakibi. Gerisi kolay zaten, tackle tuşuna basmak veya CPU'nun otomatik tackle yapmasını beklemek, ki yapıyor, özellikle Aggression'ı yüksek adamlar & custom tactic'te aggression yuksekse.

Burak Yılmaz'a bağladığım iki maçı arka arkaya kaybettim ve herzamanki gibi kapattım oyunu. İyi oynadığınız maçta arka arkaya aldığınız iki mağlubiyet scriptin habercisidir, kapatın ve kafanızı dinleyin biraz. :)

Dün 10 maç falan namağlup gittim 15 maça kadar da 1 mağlubiyetim mi ne vardı. D2'ye çıktım, D3'te rahat tokatladığım adam saçma saçma goller buldu, benim net pozisyonlarım girmedi. Bi 5-6 maç daha devam etti aynı olay, sonra kapattım oyunu.

Bu sene de script olması çok kötü bişey.

pack konusunda ağlarken if kartlı traore çıktı bundesligadan kaça gider acaba

Geri
Üst Alt