FIFA Ultimate Team

Defansda Hummels tarzi isimler yerler bunu .

Strength>Pace

Murielle oynadigimda bütün uzun boylu güclü stoperler bir omuzla Murieli eziyorlardi resmen.IF Militoya Gladiator Chemistry karti = Perfect

Muriel'den daha iyi bu eleman.12 maç oynadım 17 gol 9 asisti var.

Ya sizler sayesinde gurbetcilere önyargili yaklasiyorlar iste..Duvar ne ara yikildi, sebepler neydi sorsam cevap alamam heralde.. Haksizmiyim yani bu konuda. Tarih sarttir. Özellikle Almanya tarihi. Bak Hayri sana birsey dedi anlamadin..

Belki almanca yazsaydi anlayabillirdim :D

Alles klar, in welcher liga bist du denn momentan in ultimate team? Du zockst schon auf der ps3 oder?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Habe erst vor 2-3 Tagen richtig angefangen in der Online Liga zu spielen. Bin jetzt in Liga 7, davor habe ich Online Pokal und viele Einzelturniere gespielt.

Hab ein England Team,nicht sooooo krass,aber hat bis jetzt eigentlich immer gereicht. :D

1.

peki dostlar ligue 1 icin 352 stoperlerini nasil dizeyim. abdenour alex ve nkolu olarak belirledim ama hangisi sol hangisi sag vs vs

5. lig ve 4. lig arası gezip duruyorum asansör takım gibi. Bir sezon 5, bir sezon 4. İn çık in çık.

Diego, Piszcek, Adler ve Boatengi alınca kadrom hazır. Sırf Lahm'ı satarak 7 oyuncu dizdim insh.

Ve bir kez daha:

Nuri Aslantas 1-4 Arda Yilmazz :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt