Defansda Hummels tarzi isimler yerler bunu .
Strength>Pace
Murielle oynadigimda bütün uzun boylu güclü stoperler bir omuzla Murieli eziyorlardi resmen.IF Militoya Gladiator Chemistry karti = Perfect
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defansda Hummels tarzi isimler yerler bunu .
Strength>Pace
Murielle oynadigimda bütün uzun boylu güclü stoperler bir omuzla Murieli eziyorlardi resmen.IF Militoya Gladiator Chemistry karti = Perfect
Ya sizler sayesinde gurbetcilere önyargili yaklasiyorlar iste..Duvar ne ara yikildi, sebepler neydi sorsam cevap alamam heralde.. Haksizmiyim yani bu konuda. Tarih sarttir. Özellikle Almanya tarihi. Bak Hayri sana birsey dedi anlamadin..
Vallah şu ticaret işini hiç sevmezdim bi deniyeyim dedim günlük 20.000 coins kasıyorum üstüne birde oynadıkça para. 3 Günde 100.000'e vurdu kasam.
wollen wir zocken Herr Löwenstein?![]()
Ich adde dich gleich Kardes,gib mir 10 Minuten,dann zocken wir ...![]()
Alles klar, in welcher liga bist du denn momentan in ultimate team? Du zockst schon auf der ps3 oder?
Sent from my iPhone using Tapatalk
1.
peki dostlar ligue 1 icin 352 stoperlerini nasil dizeyim. abdenour alex ve nkolu olarak belirledim ama hangisi sol hangisi sag vs vs