FIFA Ultimate Team

Bosuna izlemeyin o videolari. Rakip bir tane uzun pas atinca defans bilgisinin hicbir önemi kalmiyor.

Sorun uzun paslarda değil ki. Adam sanki stoperlerin içinden geçiyor. Aynısını sen yapmaya çalıştığında duvar misali kalıyorsun.

Mandzukic iyi güzel de çok geride kalıyor H/H sanırım özelliği. Bir de adamda dribling 0, defansın arkasına attığım toplarda Hakan Balta gibi ilerliyor. İlla kafasına top atacağım yoksa kanatlar dışında hiçbir etkim kalmıyor oyunda. Onda da Elia'yı kitledikleri an bir yıl gol atamıyorum. Blaçikovski istediğim gibi çıkmadı pek. Farfan nasıl renktolar?

1 baya iyi ama Dembele'yi sevmeyebilirsin H/H olduğu için.

Dembele nin strength i yüksek olduğu için seçtim. Bu oyunda anladımki en önemli şey strength. Alternatif önerin varmı onun için? bide vertonghen ile fellaini ağır kalır mı?

1.kadro ya ne gibi bir değişiklik yapılabilir?

Dembele nin strength i yüksek olduğu için seçtim. Bu oyunda anladımki en önemli şey strength. Alternatif önerin varmı onun için? bide vertonghen ile fellaini ağır kalır mı?

1.kadro ya ne gibi bir değişiklik yapılabilir?

Fella iyi. Vertonghen şüpheli, oraya Sakho iyi gider. Hatta Kaboul ile Sakho'nun yerini de değiştir, defansın tüm linkleri yeşil olsun. :D

Dembele yerine Wilshere iyi gider, 69 strength gayet yeterli bence. Paulinho da olur ama onun çoğu özelliği ne iyi ne kötü. Her şeyden var, hiç bi şeyden tam yok. :D

Hart çok iyi değil diyorlar, üzerine 7-8 daha koyup Cech'i al derim.

Gerisi çok iyi. :ka19:

Fella iyi. Vertonghen şüpheli, oraya Sakho iyi gider. Hatta Kaboul ile Sakho'nun yerini de değiştir, defansın tüm linkleri yeşil olsun. :D

Dembele yerine Wilshere iyi gider, 69 strength gayet yeterli bence. Paulinho da olur ama onun çoğu özelliği ne iyi ne kötü. Her şeyden var, hiç bi şeyden tam yok. :D

Hart çok iyi değil diyorlar, üzerine 7-8 daha koyup Cech'i al derim.

Gerisi çok iyi. :ka19:

Talha kafam karıştı çok:D Tamam Fellaini cepte okey. Vertonghen bence Sakho ya göre çok daha iyi gözüküyor. Sakhonun bir kaç defansif üstünlüğü var ama o özelliklerde de en fazla 3puan falan üstün.Asıl wilshire kafamı karıştırdı. gerçekten iyimi? bide taktiği değiştirmelimiyim Sandro-Fellaini-Wilshire olursa. şuan 4-3-3(4) oynuyorum. 2cm ve 1cam var. ortasaha folloş adamlar ilerde kalıyor. 4-3-3(2) ye mi geçsem acaba?

Talha kafam karıştı çok:D Tamam Fellaini cepte okey. Vertonghen bence Sakho ya göre çok daha iyi gözüküyor. Sakhonun bir kaç defansif üstünlüğü var ama o özelliklerde de en fazla 3puan falan üstün.Asıl wilshire kafamı karıştırdı. gerçekten iyimi? bide taktiği değiştirmelimiyim Sandro-Fellaini-Wilshire olursa. şuan 4-3-3(4) oynuyorum. 2cm ve 1cam var. ortasaha folloş adamlar ilerde kalıyor. 4-3-3(2) ye mi geçsem acaba?

4-3-3 (2) olabilir ama Sandro M/H, Fella M/M olduğundan sıkıntı çıkaracağını sanmam.

Wilshere iyi gibi, Cazorla'ya veya Nasri'ye para yetmiyosa onu al. :D

4-2-3-1 (2) de düşünebilirsin.

Vertonghen ileri çıkıp durcak aga, herif H/M. Sakho'nun tackling, heading, marking, strength hepsi daha iyi. Bi tek interceptions kötü, onu da chem style ile dengelersin Sentinel koyarak. Marking ve Interceptions önemli özellikler.

4-3-3 (2) olabilir ama Sandro M/H, Fella M/M olduğundan sıkıntı çıkaracağını sanmam.

Wilshere iyi gibi, Cazorla'ya veya Nasri'ye para yetmiyosa onu al. :D

4-2-3-1 (2) de düşünebilirsin.

Vertonghen ileri çıkıp durcak aga, herif H/M. Sakho'nun tackling, heading, marking, strength hepsi daha iyi. Bi tek interceptions kötü, onu da chem style ile dengelersin Sentinel koyarak. Marking ve Interceptions önemli özellikler.

https://www.futhead.com/14/squads/1043330/ Bu mudur?

İyi ve dengeli kadro kurmak isteyenler benim italya ligi kadromdan kurabilir. Kanatlardan, kontradan, kapalı/açık alan herşekilde hucum ve savunmaya uygun. Her çeşit gol atıyorum ve çok az pozisyon veriyorum rakibe. Div2 deyim. Kadro onceki sayfalarda mevcut.

Sent from Tapatalk

Beyler orjinalı ne kadar bunun ? Birde Pc de bağlantı durumu nasıl kopmalar çok oluyormu ?

Geri
Üst Alt