FIFA Ultimate Team

Dün adamın biri bildiğimiz Scorpion Kick ile asist yaptı kaleye 30 metre uzaklıktan ve yakın mesafeden kafa vuruşu ile bitirdi. O kadar güzel gol yedik ki (kardeşim ile beraber oynuyorduk) videosunu çektik. Bu arada iki kişi ile FUT oynamak bu sene nerdeyse imkansız oyun içinde player switching çok zor olduğu için.

Fifa 14 < Fifa 13 bence.. oyunun icine bukadar edemezlerdi.

IF Totti statları muazzam :D Adamda her şey kusursuz ama hız yok. Bir de kafa.

Skills bölümü şaka gibi hepsi 90+

[attachment=4084:Ekran Alıntısı.JPG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 68
Olur da BPL için sol açık ararsanız, 87 pace ile aldanıp Jarvis'i sakın almayın :D

https://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team beyler kadrom bu GS askından kurdum kadroyu fakat division atladıkca galibiyet sayım dustu sizce hangi ligin kadrosunu kurmalıyım not (4-2-3-1 4-4-2) oyun sistemlerini seviyorum possesion en onemli sey benim takımımda :D

kur bir 4231-2 bi tane m/h bi tane de m/m cdm bul pasi defansi pacei iyi olan sonra mac baslayinca defansif yada ultra defansif yap zaten iyi savunma yapip paslarla adami dellendirirsin

kur bir 4231-2 bi tane m/h bi tane de m/m cdm bul pasi defansi pacei iyi olan sonra mac baslayinca defansif yada ultra defansif yap zaten iyi savunma yapip paslarla adami dellendirirsin

Bro hangi ligten kursam ya İngiltere cok pahalı İtalyayı da seviyorum ama orda da sol bek krizi var ??

@Talha Küllü nün bugün verdiği custom tactics mükemmel işe yaradı. Tam bir pas takımı oldum. Ayrıca beraber kurduğumuz kadro kaya gibi oldu. Şuan için bolca 1-0lık galibiyet alıyorum ama oldukça fazla pozisyona giriyorum son vuruşlarda biraz kabiliyetsizimdirde:D

Fellaini muhteşem Sakho ve Kaboul adam geçirmiyor bugün inşallah Div4 e adım atacam 5maçım var 10 puanım var;)

@Talha Küllü nün bugün verdiği custom tactics mükemmel işe yaradı. Tam bir pas takımı oldum. Ayrıca beraber kurduğumuz kadro kaya gibi oldu. Şuan için bolca 1-0lık galibiyet alıyorum ama oldukça fazla pozisyona giriyorum son vuruşlarda biraz kabiliyetsizimdirde:D

Fellaini muhteşem Sakho ve Kaboul adam geçirmiyor bugün inşallah Div4 e adım atacam 5maçım var 10 puanım var;)

Bro nerde o custom taktik linkini atabilirmisin bana da pas taktigi lazım

Geri
Üst Alt