FIFA Ultimate Team

GK Riena

RB Konko

LB Constant

CB Barzagli var suan.. Diger oyuncularim satilinca, takimida tamamliyacagim

Bende 0'dan başladım tablette. Acayip kötü takımım var. Yavaş yavaş bizim oyuncuları toplamaya çalışıyorum ama hiç kimseyi bulamıyorum. Tablette doğru düzgün arama yeri yok herhalde drogbayı bile bulamadım.

Yuhu 3.lige ciktim

3-4-2-1 hic sarmadi ya .Hemen bazi oyunculari satip 4-3-2-1 Kadrosu yaptim.Nani harika

Birde 3.lige cikmamda cok büyük rolu olan Vucinic'e saygilar :)

Maicon defansif anlamda iyi vision iyi mükemmel ara paslar atıyor. Az önce aldım 3 maç yaptım. Bayağı etkili oldu sadece hızı biraz düşük. Zaten hızı, az biraz dribblingi ve slide tackle yüksek olsa 80 üstü overall olur, bakmayın overall'ın 78 olduğuna. Total stats olarak Konko ve Abate'den fazla.

Az önce birinle oynadım 5-0 yendi.

Kadrosu neuer t silva sergio ramos d.alves bale iniesta schweinsteigr robben ribery if lewandowski.yedeklerinde rooney aguero hazard vardı. Fifa 13 te bile böyle zengin kadrosu olan adam gelmemişti.Herif oyun yeni başladı.Milyarlık takım kurmuş:cool:

Ben kontratak oynuyorum topun rakipte olması pek sorun değil yeter ki katı bir savunma yapabileyim çünkü ya komple pres yapıp attığımdan fazlasını yemeye çalışıyorum ya da skoru koruyup kontratakla çıkmayı çalışıyorum. Felsefem Başarı başarı başarı, 3-4 pas ile gol bulmak Lippi Style ve gol bulursam o skoru korumak Lucescu style böyle bir custom tactic var mıdır? :D

Kontra oynuyorsan Speed'i yükselt.

Az önce birinle oynadım 5-0 yendi.

Kadrosu neuer t silva sergio ramos d.alves bale iniesta schweinsteigr robben ribery if lewandowski.yedeklerinde rooney aguero hazard vardı. Fifa 13 te bile böyle zengin kadrosu olan adam gelmemişti.Herif oyun yeni başladı.Milyarlık takım kurmuş:cool:

Messi veya ronaldo cikmistir packten

Brezilya kadrosunu lav ettim. Epl kadrosu kurdum forvete giroud aldim ama nasildir? kafa toplari nedeniyle aldim. 20-25k ile kadro kurmaktan bikti anasini satayim packten bisey cikmiyor.

Geri
Üst Alt