FIFA Ultimate Team

Workrate'ler de tam isabet olmuş. Guarin'i sevmeyecek olursan oraya Diamanti'yi düşünebilirsin bu arada. Defansı o kadar iyi değil ama ofansta kral.

wallah baktimda aralarinda cok fark yok gibi onemli statlere bakinca. diamantinin long pasi ve fines shotu olabilir arti olarak ama guarin orta sahadaki hustle icin ideal isim gibi gozuktu bubhold

Burada maçları sen yapmıyor musun? Asisti yapan da Golü atan da aslında sen değil misin?

Benim tabi de mesela Jovetic'in attığı pasların yarısını Umut atamaz oyunda. :D

wallah baktimda aralarinda cok fark yok gibi onemli statlere bakinca. diamantinin long pasi ve fines shotu olabilir arti olarak ama guarin orta sahadaki hustle icin ideal isim gibi gozuktu bubhold

Guarin bence de iyidir tabi de geçen arkadaş "kötü" demişti ondan dedim "eğer iyi oynamazsa" diye.

Bu Chemistry kart mesela italyan kadroma sag kanada Nani'yi alsam Chemistry in düşmesini mi engelliyor?

Birde LW olan Shaarawy'i LM olarak oynatsam verim alamazmiyim?

♧tapatalk♧

iyibir futcumu kendisi. belkide cmde kullandi h/m oldugundan fuzul buldu kendisini

Benden iyi olmasın ama baya iyi bir futçudur. Onla alakalı değil de geçen sene Hulk vardı ya, kartı mükemmel ama oyunda sanki 60 pace gibi. Onun gibiymiş. Sluggish falanmış.

Güzel. Ama bu düzende oynadım ben de, oynarken Nasri'nin Jovetic'in önünde beklediğine şahit oldum. Nasri H/L Jovetic H/M olduğundan olsa gerek. 4-2-3-1 düşünebilirsin o yüzden. Veya Nasri yerine Cazorla, Mata falan.

Anladım. Ama Cazorla ve Mata Nasri ye göre daha güçsüz kalmaz mı? Zatan mata alcak para yokta Cazorla ile Nasri arasındayım.

4-2-3-1de de RM LM var. Ben 4-3-3 ü severim LW RW severim başka taktiğe elim gitmiyo yıllardır 4-3-3 oynuyorum:)

Beyler kadromu azcik duzelteyim ps3 te oynayan kardeslerimle fena maclar yaparim yenen cikmaz :cool-78:

Speed: 75

Passing 65

Free Form

Passing 70

Crossing 50

Shooting 70

Free form

Pressure 50

Aggression 70

Width 55

Cover

İşe yaraması lazım. Önemli olan defansın Pressure'ını çok yüksek tutmayıp, build up play (atağa çıkma)da hızlı olmak. Aggression biraz yüksek, eğer defansif olarak zorlarsa düşürebilirsin.

Dostum custom tactics ayarlarına ulaşamadım? Maç öncesi lobby'de de ulaşamadım. ULAŞAMIYORUM, HELP PLZ :loyal:

Anladım. Ama Cazorla ve Mata Nasri ye göre daha güçsüz kalmaz mı? Zatan mata alcak para yokta Cazorla ile Nasri arasındayım.

4-2-3-1de de RM LM var. Ben 4-3-3 ü severim LW RW severim başka taktiğe elim gitmiyo yıllardır 4-3-3 oynuyorum:)

Cazorla'yı yedek takıma aldım, bence iyi, çok top sürmüyorum onla sonuçta. Ama yine de Nasri'yi dene ilk, hoşuna giderse almazsın Cazorla'yı.

Öyle olsun. :D Ben pas oyunu sevdiğimden orta saha kalabalık olmalı, LW ve RW çizgiye çok yakın.

Dostum custom tactics ayarlarına ulaşamadım? Maç öncesi lobby'de de ulaşamadım. ULAŞAMIYORUM, HELP PLZ :loyal:

Single Player Tournament'a gir, bi maça başla ama maça girmeden önce "Team Management" kısmından ayarla custom tactics'i. Sonra Quick Tactics'ten de tuşa ayarla. Sonra maça girmeden çık. :ka19:

Geri
Üst Alt