FIFA Ultimate Team

Su anda Naingolan ve Guarin var...

bi tane allabillirim Pirlo cok mu kötü ya? Paslar falan gayet iyidir ama pace cok az... hmmm

Pirlo cok gucsuz ve yavas cdm icin top calmasi da yeterli degil o yuzden ben almam takima. Italya'nin en zengin pozisyonu o bolge bence Pirloyu deneme bile

Pirlo cok gucsuz ve yavas cdm icin top calmasi da yeterli degil o yuzden ben almam takima. Italya'nin en zengin pozisyonu o bolge bence Pirloyu deneme bile

ja8267os.png

takim su anda böyle abi..

bence pirlo naingoinlin yerine iyi olabillir cünkü El Sharawey ve Biabiany uzun pas atan oyuncu yok..(pirlo bunu cok iyi yapiyor)

vallah bilmiyorum ya...pirlo ayni zaman cok yavas duruyor

Az once yendigim adamda aguero silva kompany rooney nani schurrle evra kim ararsan vardi 1-0 aldim full defans :D

4-5 tane trader dovsem kendime gelirim diye tahmin etmekteyim. cm 2 cdmleri bile rahat birakmiyo quwordlar

Defans yapip kontra atak oynamak kadar guzel bir sey yok bu oyunda ve bu sistemi iyi oturtmus durumdayim simdilik :D

Ogbonna = Hayal kırıklığı resmen ya geçen sene neydi bu sene ney Barzagli'nin yanına adam arıyoruz halan

Cacares nasıl iyi mi?

caceresi demin aldim inch iyidir. yanindada benati

Benati fena değil ya ben de onu az önce ticaret için kullandım üç dört maçlığına aldım kontratı bitiyordu 700-800 kar ile sattım. :D

Haber et Hayri Cacares'in durumunu param kıymetli

yarin bildiririm

bu hiyar fifa pozisyon kartlarini spesifik karta gore aramayi acarak halt etmis, butun kartlar fixli gerzek fifa

Lan o değil de. Benim aynı mailde iki tane farklı ut var. Nasıl oluyor :/

Ogbonna = Hayal kırıklığı resmen ya geçen sene neydi bu sene ney Barzagli'nin yanına adam arıyoruz halan

Cacares nasıl iyi mi?

Sabah italyan takımı kurdum stoperlerimden biri, ama kontra atak futbolu oynuyorum ben. Çok iyi yan toplarda, hızlı hamleleride iyi. Geriye koşularda nadir sıkıntı yaşıyor.

Öneririm. Ogbonna ya tercih edip almıştım pişman olmadım. Diğer stoperimde Barzagli zaten

alamancilar

hdmi kablosu media markt'da kac euro?

Amazon'da 2 euroya var ama 6-9 gün sürebilir gelmesi.

Geri
Üst Alt