- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Ogbonna = Hayal kırıklığı resmen ya geçen sene neydi bu sene ney Barzagli'nin yanına adam arıyoruz halan
Cacares nasıl iyi mi?
Paran yetiyorsa Chiellini'yi al yanina, olmadi ucuza Mexes'i dene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ogbonna = Hayal kırıklığı resmen ya geçen sene neydi bu sene ney Barzagli'nin yanına adam arıyoruz halan
Cacares nasıl iyi mi?
Konuda utanç verici kadrolar mevcut.
Mensizsiz bana yurumen hos olmadi :/
caceresten memnun kaldim ayni sekilde naingolandan da. ogbonnaya karsi oynadim sanirim ogbo-caceres iyi bir ikili olur.
fakat takimin geri kalani icin ayni hisleri paylasamayacagim bu kadar agir ve kazma bir takimim olmamisti. vucinic, guarin, maggio gibi oyunculardan uzak durunuz.
Valla vucinic cok iyi bende renktaşKafa toplarını affetmiyor reyis. Cuadrado açıyor o atıyor cuadrado açıyor o atıyor
![]()
Sana yürümedim dost.
tapatalk...
Baya iyi fakat Richards & Jose Enrique iyi gider.
Yeni patch mükemmel olmus. Bütün orta&kafa angutlarinin foyasi ortaya cikti. 5 mac yaptim demin ve hicbirinde kafa golü yemedim. Önceden tipik kafa golü olan pozisyonlar bile girmedi hic. 7'de 7 yaparak dördüncü lige cikmayi basardim.
ben de mandzukic'i satmaya karar verdim yeni patchten sonra. Kim alınabilir Bundesliga'dan?
ben de mandzukic'i satmaya karar verdim yeni patchten sonra. Kim alınabilir Bundesliga'dan?
Ya Konan, Aubameyang ve Diouf disinda uygun adam yok gibi. Bi de Lewandowski var ama o cok pahali.
Ya Konan, Aubameyang ve Diouf disinda uygun adam yok gibi. Bi de Lewandowski var ama o cok pahali.
Mandzukic cok yonlu bir topcu