FIFA Ultimate Team

Div 3 simdiye kadar en kolay division oldu benim icin. Neredeyse 7'de 7 yaparak kazanacaktim salakligimdan bir maci berabere 1 maci da kaybettim rakipler öyle ahim sahim degildi. Simdi 2 mac kaldi 2 puan lazim title kazanmak icin. 3-4 gündür ayni yerde sayiyorum herhalde bugün div 2'ye adim atariz. Bu arada birisi Arda Turan ile oynayipta yeni update hakkinda bana feedback versin diger FIFA konusunda da paylasmistim kimse görmedi galiba.

Bu aralar çok fazla berabere kalıyorum. Son 15 maçta 8-9 defa berabere kaldım, belki daha fazla.

Bugün kopan bağlantılar yüzünden +6 puan oldu -6 puan yazıklar olsun koskoca EA yazıklar olsun.

Talha ayni durum bende de var, sürekli berabere kaliyorum veya yeniliyorum son 2-3 gündür. Ne oldu anlamadim.

O degilde, su Team Fitness olayini cözemedim ya.. 3-4 tane var, kullanamiyorum, mecburen market'ten alarak kullaniyorum.. Pack'ten cikanlar kulüpte duruyor.

Aynen o prob bendede var.Satın aldıgımı hemen kullanmak zorunda kalıyorum,yoksa içerde kalıyor.Sat onları hiçbi şekilde kullanamazsın delikanlı.

Talha ayni durum bende de var, sürekli berabere kaliyorum veya yeniliyorum son 2-3 gündür. Ne oldu anlamadim.

O degilde, su Team Fitness olayini cözemedim ya.. 3-4 tane var, kullanamiyorum, mecburen market'ten alarak kullaniyorum.. Pack'ten cikanlar kulüpte duruyor.

Aynen o prob bendede var.Satın aldıgımı hemen kullanmak zorunda kalıyorum,yoksa içerde kalıyor.Sat onları hiçbi şekilde kullanamazsın delikanlı.
Dün'de yazmistim:

Web App'ten yapmak mümkün degil. Ben PS3'de oynuyorum orada kadromun bulundugu ekranda ücgene (ara pasi tusu) basiyorum. Sonra 7'li secenek halinde bir pencere geliyor. Hollandaca oldugu icin bende teamtraining yaziyor basilmasi gereken yerde. Ingilizcede squad training filan yaziyor olabilir. Team builder/Squad builder yazanin "altinda" iste, oraya basinca Team Fitness kartini uygulayabiliyorsun.

:smug: evet hepimiz oradan yapıyoruz ama paketlerden çıkan team fitness kartlar nedense oraya düşmüyor işte.Demek herkeste olan bi sorun değil. (platform pc)

90. dakikada atılan golle 6. ligde kalma keyfi

Fifa 14de Bugüne kadar bir kez bile baglantim yüzünden oyundan atilmadim.3.Ligdeyim son macdayim 3 Puan alirsam 2.lige cikiyorum 20.dkda oyundan atildim dolayisiyla ligde kaldim.Ea'ye Cok büyük küfürler ettim

abi sinirden çıldıracam div5 geçtim gelen tokatlıyor giden tokatlıyor 4-4-2 (2) oynuyorum orta saha çok boş kalıyor italya kadroma diziliş önerirmisiniz sinir oldum ya olmuyor 4-4-2 div5 e kadar kurtardı beni ondan sonra montolivo falan hikaye..

Yuh be sabahtan beri coins biriktiriyorum premium gold pack için bir tane rare oyuncu bile çıkmadı bilsem direk oyuncu alırdım

Arkadaşlar 30-40 K gibi paraları nasıl kazanıyorsunuz ben en fazla bir anda 5 K kazanıyorum online oynuyorum rakipler 50 K civarı adamları toplamış geliyorlar karşıma acil cevap bekliyorum

kadrom:

Ruffier-evra-kabaoul-sakho-debuchy-m'vila-capue-ben arfa-greizman-cabella-gomis

Arkadaşlar 30-40 K gibi paraları nasıl kazanıyorsunuz ben en fazla bir anda 5 K kazanıyorum online oynuyorum rakipler 50 K civarı adamları toplamış geliyorlar karşıma acil cevap bekliyorum

kadrom:

Ruffier-evra-kabaoul-sakho-debuchy-m'vila-capue-ben arfa-greizman-cabella-gomis

Ben daha oyunu almadim sadece webapptan giriyorum 150.000 coinsum var daha oyuncular almadim ama para kasıyorum işte.

;)

TapaTalk

5. Dive yukseldim tum sezonlarda kupayi kaldirarak fakat sistemde degisiklige gidiyorum EPL kadromu Seria A ya cevirmeye karar verdim . Artik kontra atak futbolu oynayacaz EPL dede pace'i yuksek oyunculara param yetmiyordu bakalim nasil olacak bu degisiklik

Yuzde 99 benim oldugumu bilirsiniz lakin buraya da yazayim origin adim JMourinho13 olarak degisti :D

Geri
Üst Alt