FIFA Ultimate Team

2 haftadır oynamıyorum hala legacy kullanan var mı oyunda?

div 5de ilk 2 maçımı yendim daha sonra ne olduysa ea kazanmamı istemedi galiba daha fazla 2 mağlubiyet aldım daha sonrada 2 beraberlik şu an durum 2-2-2 8 puan var 16 yapsam çıkıyom inşallah çıkarım bu arada kadrom bu iyi kötü yorum alıyım arkadaşlar bide iyi oyuncu önerirseniz sevinirim ne eksiğim var sizce https://www.futhead.com/14/squads/1413915/

Daha bi maç oynadım ama oyunun bug'ı olabilir. 200k civarına kurdum. İlk 20 dakkada inanılmaz pozisyonlar kaçtı, sonradan 2-0 yaptım.

Rakip kontrataktan gelirken topa sahip olan oyuncu, takım arkadaşının dibindeydi. Topu alayım derken diğer arkadaşıyla beraber aldım, arkadan girdiğim için Miranda kırmızı aldı. :D Hemen ardından gol yedim, 2-1 oldu. Sonra 3-1 yaptım, adam maç boyu sadece havadan toplar attı, kanattan Benteke'ye orta yaptı. Maç 3-2 bitti, iki gol de Benteke'nin kafasından geldi.

Kadro şu, manyak oynuyor:

fMWk7kP.jpg

Abi Rb Olan Johnson denen herifin enerjisi her maç neden hemen kırmızıya düşüyor. Nasıl bir psikopatlıktır bu.? Yeni fitness basıyorum dakika 60 adamın enerjisi bitmiş. Çok bindirme yaptığından mı acaba?

tqmdc.jpg

Forvet hattımız tamam sayılır. Şimdi sra geldi orta sahamıza. De Bruyne'ye emeklerinden dolayı teşekkür etmenin zamanı geldi.

Beyler oyunu Playstore'dan alıcam. İndirim kodunu nereden bulabilirim? Ya da başka yerden daha uyguna alabilir miyim?

Gündüz maçlarında oluşan hayvanımsı gölgeler, yağmurlu zemin ve siyah top nefretim oldu.

@Salih DURAN Mignoleti de deneyebilirsin. Korkarak almıştım,harikalar yaratıyor.

İşe gidiyorum Gsc ahalisi. Gece görüşmek üzere.

Geri
Üst Alt