FIFA Ultimate Team

logitech f700aldım şut orta orta şut olmuş durumda tuş ayarlarını bir türlü yapamadım bir yardımcı olursanız sevinirim.

In Form Şınayder gelmezse EA binasını basarım

Logitech f710 gamepad aldım orta ile şut yer degisik durumda şunun ayarlarını yapabilen veya nasıl yapıldığını bilen arkadas varmıdır acaba.

163k var renktolar.

Dante'yle birlikte defansa kim gider? Şu an Santana ve Boateng var takımda ayrıca. Orta saha İlkay - Gustavo. iş görür mü? Sol kanada çare yok Reus'a para yetirene kadar Elia'ya talim.

mandzukice hawk mı hunter mi iyi gider ? hawk da (pace,shot,drib) hunter de (pace,shot) var arkadaşlar çok kararsız kaldım ne olur görüşlerinizi bekliyorum

Renkdaşlar 4-1-2-1-2 icin custom tacticsim nasıl olmalı ? bide mevkilerin workrateleri nasıl olmalı ?

Renkdaşlar 4-1-2-1-2 icin custom tacticsim nasıl olmalı ? bide mevkilerin workrateleri nasıl olmalı ?

Forvetler ve kanatlar: h/l veya h/m

Cam: h/m, h/h, m/m, h/l

Defans hattı sana kalmış. Ofansif (h/m) bekler ve mm & mh stoperler iyidir.

tapatalk...

1 haftadır oynamadık en son 2. lige çıkmıştım. Herhalde çok zorlanırım bügün oynarsam.

8 gun aradan sonra kavuşuyorum :)

DİV2'den devam.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

2.Ligdeki ilk macimda güzel galibiyet aldim.

2-0 öndeyken, 77. dakkada 2-3 geriye düstüm, 89 da 4-3ü atip kazandim. :)

1.Lige emin adimlarla ilerliyoruz fakir Bundesliga Kadormuzla.

arkadaşlar bu chemistry kartlarında anlamadığım bi konu var mesela aubameyang var bende pacesi yüksek bunun üstüne mi gitmeliyim yoksa kafası falan düşük kafada mı yoğunlaşıyım kart olarak mandzukice de kafa iyi ama pace yok iyi olan kafaya mı yoksa paceye mi vermeliyim yani kısacası bi oyuncunun eksik yönünemi verilmeli yoksa iyi olan yönüne devammı edilmeli inşallah cevap alırım?

arkadaşlar bu chemistry kartlarında anlamadığım bi konu var mesela aubameyang var bende pacesi yüksek bunun üstüne mi gitmeliyim yoksa kafası falan düşük kafada mı yoğunlaşıyım kart olarak mandzukice de kafa iyi ama pace yok iyi olan kafaya mı yoksa paceye mi vermeliyim yani kısacası bi oyuncunun eksik yönünemi verilmeli yoksa iyi olan yönüne devammı edilmeli inşallah cevap alırım?

Ben eksik olan yönüne göre kullanıyorum kartları

Tapatalk ile gönderildi

Geri
Üst Alt