FIFA Ultimate Team

1.lige cikmak cok zor yav.yine zar zor ligde kaldim

Oyun çok berbat valla hiç oynayasım gelmiyor. Çocuk oyunu gibi. Az önce bir kaç maç yaptım hiç bir maçta zorlanmadım fakat rakiplerin hepsi 1-2 kere rastgele uzun topla geliyor ve gol atıyor ardından insanda oynama hevesi kalmıyor. Div 2'den rahatça çıkabilirdim ama bir türlü oyuna konsantre olamadığımdan az daha düşeceğim ligden. Bazı maçlarda daha maçın başında hediye ediyorum kale vuruşlarında yön vermeden pas atıyorum sonra rakibi iyi bir güzel sövüyorum.

Oyun çok berbat valla hiç oynayasım gelmiyor. Çocuk oyunu gibi. Az önce bir kaç maç yaptım hiç bir maçta zorlanmadım fakat rakiplerin hepsi 1-2 kere rastgele uzun topla geliyor ve gol atıyor ardından insanda oynama hevesi kalmıyor. Div 2'den rahatça çıkabilirdim ama bir türlü oyuna konsantre olamadığımdan az daha düşeceğim ligden. Bazı maçlarda daha maçın başında hediye ediyorum kale vuruşlarında yön vermeden pas atıyorum sonra rakibi iyi bir güzel sövüyorum.

Ayni konsantre bozuklugu bende de var yedigim butun goller sacma sapan

Serafettin anladik oyun cok sacma ve bullshit tamam anladik ya anladik l1+ucgen hep anladik tamam anladik karsim anladik

Div2'de de çok rahat oynuyorum nedense. Son dk mağlubiyetleri alsam da arada, oyun olarak beni zorlayan biri çıkmıyor. Div1'e çıkarım akşam eve gidince sanırım, yolu yarıladım dun akşam.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Şerafettin, havadan arapası olayını çozdum sanırım ben, pozisyon vermiyorum pek o şekilde. Aşırı dikkatli olmak lazım. Kafa vuruşlarını da eskiye gore daha iyi karşılıyorum yan toplarda. A tuşu ile karşılıyorum, daha etkili.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Takımı az iyileştirdim. Ama hala çok kötü. Tabi benim iyi olmam iyi sonuç getiriyor :P

Howard (ne hikmetse her maç 3-4 % 100'luk çıkarıyor)

Cissokho coloccini nastasic (Evans) azpilicueta

Sandro

Jarvis arnautovic

CAM aranıyor(Giggs)

Welbeck kone

Ucuz iyi oyuncular önerbilirsiniz

PS4 bekliyorum hala ciksada dehset bi kadro kursam..

Para kas kas nereye kadar biktim biraz..

200k da kaldim

Dün ilk defa bir macdan ciktim ya.

1 korner kullaniyor Top adamin önüne düsüyor ,Tackle yapiyorum ortada faul yok penalti veriliyor ,gol

2.Caresizce cizgiye iniyor ortaya aciyor arka direkte cizgiden kafa golü oluyor

3.L1+Ücgen yapiyor rakip oyuncu topu gögsüyle önüne kaliyor benim stoper olayi mal mal izliyor ,kaleci ile bas basa gol

4. 90dk da yenilmis bir gol ,oyunun fisini cekdim

L1+Ücgen Fifa 15 de olursa almam oyunu vallahi

Bütün mac L1+Ücgen yapanlar var .Cocuga Noobsun bir bok bilmiyorsun diyorum ,cocuk I Need the Point diyor

Takımı az iyileştirdim. Ama hala çok kötü. Tabi benim iyi olmam iyi sonuç getiriyor :p

Howard (ne hikmetse her maç 3-4 % 100'luk çıkarıyor)

Cissokho coloccini nastasic (Evans) azpilicueta

Sandro

Jarvis arnautovic

CAM aranıyor(Giggs)

Welbeck kone

Ucuz iyi oyuncular önerbilirsiniz

Kevin De Bruyne'yi al CAM'a

1 korner kullaniyor Top adamin önüne düsüyor ,Tackle yapiyorum ortada faul yok penalti veriliyor ,gol

3.L1+Ücgen yapiyor rakip oyuncu topu gögsüyle önüne kaliyor benim stoper olayi mal mal izliyor ,kaleci ile bas basa gol

4. 90dk da yenilmis bir gol ,oyunun fisini cektim

Bütün mac L1+Ücgen yapanlar var .Cocuga Noobsun bir bok bilmiyorsun diyorum ,cocuk I Need the Point

4. 90dk da yenilmis bir gol ,oyunun fisini cekdim

Bütün mac L1+Ücgen yapanlar var .Cocuga Noobsun bir bok bilmiyorsun diyorum ,cocuk I Need the Point diyor

Bazı maçlarda rakip sadece çapraz tarafa L1 üçgen yaparak oynuyor. normal pas hiç yok, defanstan çapraz uzun top. LW ve RW'ye pace min 90 adamları koyuyorlar. Fifa 14 için bu kadar bilgi yeterli.

Bazı maçlarda rakip sadece çapraz tarafa L1 üçgen yaparak oynuyor. normal pas hiç yok, defanstan çapraz uzun top. LW ve RW'ye pace min 90 adamları koyuyorlar. Fifa 14 için bu kadar bilgi yeterli.

bide fifaya gerçekçi diyorlardı bende manzukic var beğendiğim bir oyuncu ama adamdan istediğim verimi alamıyorum aubemeyangı oynatıyorum artık sorsalar galatasaraya hangisini istersin diye kesinlikle mandzukic derim ve birçok futbol adamıda benim gibi düşünür

Koneyle 4 efsane gol attim 3unu verdi mac sonunda birazdan paylasicam golleri super goller :D

Geri
Üst Alt