- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Jovetic haric kadro standartima gore cop topcular. Bende navas nani lamela var geciniz.
Fifa dersi cumlesi ile gorusme burada bitmistir.
Burak Yılmaz'ın Lazio transferine döndü bu iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jovetic haric kadro standartima gore cop topcular. Bende navas nani lamela var geciniz.
@Habib Aslan Kanka verecek misin.?
Gökhan, yap birseyler, ikna edemiyorum.
Dikkat - Simdi ki yeni teklifim, icinde bir özel madde var
Bony + Ben Arfa + Mikel + Nastasic + Debuchy + Jovetic (Finisher) + 20k + Ilerde satis bonus %10 pay + pack'ten cikan ve en az 30k degeri olan oyuncu icn 10% pay
ve FIFA 15 cikinca ORJINAL OYUN BENDEN (Origin Key) <--- Yalan söyleyen ihrac edilsin, mesaj burda.
Bunu da kabul edersin artik.
Ulan kim bilir Suarez'i bu teklifle ikiye katladik, sirf jest olsun diye yapiyoruz Habib, iyi düsün.
Yok artık daha neler. Hakan abartma kankacım. Altı üstü oyun. @Habib Aslan Kırma sende hadi anlaşın.
Iyi, kabul etmiyorsa kendi hatasi, benden daha fazlasi olmaz artik.
Ulan o orjinal oyun key 30 EUR. O para ile istesem 4k FIFA points fln alirim heralde, yani en 30 pack fln oluyor asagi yukari yanilmiyorsam.
Bir bildiği vardır illa ki.
eyse cevap gelmedi, teklif resmi olarak geri cekilmistir.
Düsünüp tasinsin, orjinal oyun teklifi gecerli olabilir hala.
ut deli etti beni. ciktim 3 mac sonra. carriere mod takiliyorum chelsea ile
Gökhan, yap birseyler, ikna edemiyorum.
Dikkat - Simdi ki yeni teklifim, icinde bir özel madde var
Bony + Ben Arfa + Mikel + Nastasic + Debuchy + Jovetic (Finisher) + 20k + Ilerde satis bonus %10 pay + pack'ten cikan ve en az 30k degeri olan oyuncu icn 10% pay
ve FIFA 15 cikinca ORJINAL OYUN BENDEN (Origin Key) <--- Yalan söyleyen ihrac edilsin, mesaj burda.
Bunu da kabul edersin artik.
Ulan kim bilir Suarez'i bu teklifle ikiye katladik, sirf jest olsun diye yapiyoruz Habib, iyi düsün.
Hakan bu kadar gevezelik ettin pc basina geceyim sana benim teklifimi sunacagim.
Gokhan fernandinhoyi birazdan halledelim.
Hakan bu kadar gevezelik ettin pc basina geceyim sana benim teklifimi sunacagim.
Gokhan fernandinhoyi birazdan halledelim.
Kanka paulinho değil mi?![]()