FIFA Ultimate Team

Jovetic haric kadro standartima gore cop topcular. Bende navas nani lamela var geciniz.

Fifa dersi cumlesi ile gorusme burada bitmistir.

Olm ise birde olumlu yaklas be büyük baskan. Sana fifa dersi verdigimde sen daha cabuk lig atlarsin, böylece daha cabuk en kral oyuncuya sahip olursun (teklifte bulunan söz)

Yukarda ayni teklif gecerli

Bony+Ben Arfa+Valencia+Mikel+Nastasic+Debuchy+Abraham+Lascelles ve tüm bronz oyuncularim+Jovetic+20k+ilerde performans bonusu 12k+ilerde 2. lige cikinca en kral oyuncu benden+ ilerde satis 5% pay

+ haftada 2 kere benden sana FIFA dersi, karsiliksiz

ve simdi ekstra special özel madde geliyor:

Ilerde Pack'ten cikan ve en az 30k gidecek oyuncu icin ayni sekilde sana 25% pay.

Örnek: Messi cikti, zengin oldun

Gökhan, yap birseyler, ikna edemiyorum.

Dikkat - Simdi ki yeni teklifim, icinde bir özel madde var

Bony + Ben Arfa + Mikel + Nastasic + Debuchy + Jovetic (Finisher) + 20k + Ilerde satis bonus %10 pay + pack'ten cikan ve en az 30k degeri olan oyuncu icn 10% pay

ve FIFA 15 cikinca ORJINAL OYUN BENDEN (Origin Key) <--- Yalan söyleyen ihrac edilsin, mesaj burda.

Bunu da kabul edersin artik.

Ulan kim bilir Suarez'i bu teklifle ikiye katladik, sirf jest olsun diye yapiyoruz Habib, iyi düsün.

Bony + Ben Arfa + Mikel + Nastasic + Debuchy + Jovetic (Finisher) + 20k + Ilerde satis bonus %10 pay + pack'ten cikan ve en az 30k degeri olan oyuncu icn 10% pay

ve FIFA 15 cikinca ORJINAL OYUN BENDEN (Origin Key) <--- Yalan söyleyen ihrac edilsin, mesaj burda.

Ulan kim bilir Suarez'i bu teklifle ikiye katladik, sirf jest olsun diye yapiyoruz Habib, iyi düsün.

Yok artık daha neler. Hakan abartma kankacım. Altı üstü oyun. @Habib Aslan Kırma sende hadi anlaşın.

Yok artık daha neler. Hakan abartma kankacım. Altı üstü oyun. @Habib Aslan Kırma sende hadi anlaşın.

Iyi, kabul etmiyorsa kendi hatasi, benden daha fazlasi olmaz artik.

Ulan o orjinal oyun key 30 EUR. O para ile istesem 4k FIFA points fln alirim heralde, yani en az 30 pack fln oluyor asagi yukari yanilmiyorsam.

ut deli etti beni. ciktim 3 mac sonra. carriere mod takiliyorum chelsea ile

Div2'de 6-1 geçirdim birine yedeklerle, bu işin sonu title. :D

Hakan bu kadar gevezelik ettin pc basina geceyim sana benim teklifimi sunacagim.

Gokhan fernandinhoyi birazdan halledelim.

lan ne adamsin sen lan deli hakan :D

Geri
Üst Alt