FIFA Ultimate Team

Kroos 2 senedir oynadığım en kötü oyuncu açık ara. Ne pas atabiliyor ne şut. Ceza yayından şut atıyorum top kaleye varmayacak neredeyse. Altı pastan boş kaleye sokamıyor. 20 pas denemesi yapmışım Kroos ile son maç 1 tanesi isabetli. Bana hızlı ve isabetli pas yapacak adamlar lazım. Bir de güç önemli 14'te, yanına adam yaklaşsa yere düşüyor bu.

Kroos out.

7,5 k'lık pack açtım çıkan en dişe dokunur şey Chelsea Home Kit şaka gibi

Yav review'lara baktım tam istediğim oyuncu gibi anlatılıyor Kroos. Shot Power falan müthiş gibi nasıl oluyor anlamadım.

Sıfır yani, aşırı kötü. Yüzüm kaleye dönük sonuna kadar dolduruyorum barı top yerden bile kalmıyor zıplaya zıplaya gidiyor :D

Benim beceriksizliğim büyük ihtimalle ama bu kadar fark etmemesi lazım sanki.

Yav bu skill kartlar çok fark yapıyor herhalde adamın birine karşı oynadım bütün oyuncularında değişik değişik skill kartları vardı. Adam vuruyor gol oluyor vuruyor gol oluyor 4-0 yenildim.

Hatunu yatırsak oynıyacaz.

Yav review'lara baktım tam istediğim oyuncu gibi anlatılıyor Kroos. Shot Power falan müthiş gibi nasıl oluyor anlamadım.

Sıfır yani, aşırı kötü. Yüzüm kaleye dönük sonuna kadar dolduruyorum barı top yerden bile kalmıyor zıplaya zıplaya gidiyor :D

Benim beceriksizliğim büyük ihtimalle ama bu kadar fark etmemesi lazım sanki.

Guarin'i hic denedinmi renktas ? .Total Stats en yüksek 3.Oyuncu oyunda .Muhtesem uzaktan sutlari var.2 tane 40 metreden yazdim ,bir cok kezde kaleci cikardi veya direge carpti.Hatta Cf,Cam,Cm & Cdm bunlarin hepsini oynuyacak kalitedeki tek oyuncu ,Oyunda

Guarin'i hic denedinmi renktas ? .Total Stats en yüksek 3.Oyuncu oyunda .Muhtesem uzaktan sutlari var.2 tane 40 metreden yazdim ,bir cok kezde kaleci cikardi veya direge carpti.Hatta Cf,Cam,Cm & Cdm bunlarin hepsini oynuyacak kalitedeki tek oyuncu ,Oyunda

Karşılaştım kendim kullanmadım. İyi gibi ama ben Bundesliga'dan çıkmam bir süre. İyi oturdu bu kadro ve oyun anlayışı.

Robben kasıcam bu sene, geçen sene alamadım içimde kaldı. :D

Karşılaştım kendim kullanmadım. İyi gibi ama ben Bundesliga'dan çıkmam bir süre. İyi oturdu bu kadro ve oyun anlayışı.

Robben kasıcam bu sene, geçen sene alamadım içimde kaldı. :D

Guarin'i Kesin dene derim :)

Robben ile Fifa 13 de en az bi 80 mac felan oynamistim,Muazzamdi .Bu senede kesin öyledir.

Oyundaki Ronaldodan Sonra en iyi Winger Robben'dir herhalde :)

Sende iyi biri çıkmıştı reis neydi o?

kim abi?

su ana kadar Lucas,IF Bendtner,Kompany,Gündogan ve Neuer cikti. yani en iyi bunlardi...:) sadece sans bir is,bir gün 20 pack acarsin bir oyuncu bile cikmiyor baska bir günde bir pack'te iki pahali oyuncu cikiyor...:D

robben de benim hayalimdaki oyuncu ama adam cok pahali ya... en az 300.000 k :S

Pahalı oyuncular arasında en o paraya değmeyen oyuncu Robben bence, en azından 13'te öyleydi.

Ibra>>>>>>>>>>

Geri
Üst Alt