FIFA Ultimate Team

@Talha Küllü

Van Persie çıktı ya la bu seferde :D Gerçi vurgun yapacak kadar para etmiyor ama temiz 270k yapar. Fiyatı düşer mi, hemen satmak istemiyorum :D

İf'ler packlere kondu mu acaba?

Herhalde PC'de oynayanlar daha kolay İF oyuncu veya değerli oyuncu çıkarıyor packlerden.

oyunu çözdüm div4 ilk 3-0-0 durum 9 puan 3-0 4-1 3-2 köpek gibi önde baskı yapıyorum kornerden zor gol yiyorum madem kimse futbol oynamıyor bende atıyor aubameyangın önüne ve gol!:)

Div1 için 2 puan kaldı, 3 maç var.

Böyle boktan oyun görmedim. 5.ligte zar zor kalıyorum. Son maçla garantiliyorum. Lig yeni başladığında ilk iki maç 5*1 aynı skor. Çok garip biz vuruyoruz girmiyor,adam vuruyor ampul gibi asılıyor. Az önce oynadığım maçta da 3-0 ilk 40 dakika öndeyim. 40dan sonra sahamdan çıkamıyor,45+ iki gol yiyorum 3-2. İkinci yarı 3-3. Adamı ikinci yarıda da tokatladım 5-3 kazandım. Her maçta 45+ iki tane yedim. Bu kadar uzun oynanmaz ki. Ayrıca Baines ve Remy'den hiç verim alamadım.

Pack açtım Hamsik ve Osvaldo çıktı :D puff

Pack açtım lampard kaka çıktı. Hiç para etmiyorlar yav :(

Bir de şampiyonluga 1 puanim vardı maç baslamasan disconnect oldu yenilmiş sayıldım çok saçma :/

SOLID AS A ROCK

-PAXP-deijE.gif
solid-defenders-2.png

https://www.easports.com/fifa/fut-h...4-social-na-eas-fb-fb-futhubeduc-solidasarock

Beyler Sneijder If'yi en uygun fiyata ne zaman alabilirim ?(Ps3) Cevap pls .Yektayi Cm oynatiyorum

Warm Up icin Gs Kadrosu kurdum .Online Single Match felan oynicam hep Gs Kadromla .Bu arada 2.Lige 7-2-1 ile cikmayi basardim :) .

div4 deyim 4 galibiyetim var 12 puan süper gidiyorum div1 de title yaparsak ne veriyor yine mi coins premium patch falan yokmu?

Geri
Üst Alt