FIFA Ultimate Team

Tüm takımı satıp Robben'i alacağım anasını satayım :)

Etrafını yavaş yavaş, adım adım dolduracağım. Packlere para gömmekten sıkıldım..

@Talha Küllü

Van Persie çıktı ya la bu seferde :D Gerçi vurgun yapacak kadar para etmiyor ama temiz 270k yapar. Fiyatı düşer mi, hemen satmak istemiyorum :D

Fiyatının pek oynayacağını sanmam. Bu hafta pack açmak isteyen çok olur gerçi ama RvP'nin kartı çok olmadığından fiyatı pek değişmez.

@Talha Küllü Kaça koyayım bunu ben? Çok pahalı değil gibi.

En ucuz Buy Now fiyatının 1 altına koy :ka19:

Fiyatının pek oynayacağını sanmam. Bu hafta pack açmak isteyen çok olur gerçi ama RvP'nin kartı çok olmadığından fiyatı pek değişmez.

Robben işine ne diyorsun kardeşim?

Müsait olduğun zaman Robben'li, Di Natale'li bir kadro yapabilir misin benim için?

Acelesi yok tabi :)

Talha coin kazanmak en kolay yolu nedir? Bir maç 15 dak. 500 coins. Fazla zaman yoksa fena zorlanıyor insan coin toplamak için

Ben şurdan yola çıktım, yarım kaldı. Bir yere varılır mı yoksa çıkmaz sokak mı dersin :D

https://www.futhead.com/14/squads/1640901/

Pirlo'yu ya sola çek, ortaya defansif koy (De Rossi), veya Pirlo çöpe. :D Yoksa orta saha defansif olarak sıkıntı yaşatır.

Gerisi şöyle olur:

Pirlo-DeRossi-Vaart

Criscito-Chiellini-Dante-Lahm

Neuer

Neuer'e para yetmezse Dante yerine Boateng veya Höwedes, kaleye Adler. :ka19:

Talha coin kazanmak en kolay yolu nedir? Bir maç 15 dak. 500 coins. Fazla zaman yoksa fena zorlanıyor insan coin toplamak için

Şu ara biraz daha zor, herkes oyuncu satıyor güzel TOTW olduğundan. Ama en garanti olay şu: Gün içersinde, yoğun zamanlarda 10-30k'lık oyuncu al, gece bikaç bin kârla sat :ka19:

Ulan Sneijderlerden zarar yaptim.. dun 45e buy nowa giden Sneijderlar bugun 38-39 dan direct buyda..

Hep mi beni bulur.. :(

IF'lerin fiyatı hep düşer zaten, en başta pahalıdır, zamanla düşer. En ucuz olduğu zamanlar genelde bir sonraki TOTW'den bi gün öncedir. Ondan sonra da artmaya başlar fiyatlar yavaş yavaş o kartlar packlerden çıktığı için.

If Sneijder'i 75'e satıp Di Natale ve Balotelli'i aldım. Sanırım artık kadro tamam

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Dandik liglerin IF'lerini cikar cikmaz satin hemen. Onlarin fiyati hicbir zaman yükselmez bir daha, sürekli düser sadece. Sneijder gelecek hafta 15-20k araligini bulur.

[attachment=4287:uploadfromtaptalk1382704448870.jpg]

Az iyileştirdim :)

Tavsiyeniz?

Geri
Üst Alt