FIFA Ultimate Team

İki paket açtım üst üste 2 Shaqiri çıktı sanki oyuncu bitmiş gibi dünyada :D

Gene buna da şükür tabii

4. ligde oynamaktan bıktım ya bir türlü 3. lige geçiş yapamadım 4-5 sezondur 4. ligde oynuyorum sıkıldım resmen. :D

4. ligde oynamaktan bıktım ya bir türlü 3. lige geçiş yapamadım 4-5 sezondur 4. ligde oynuyorum sıkıldım resmen. :D

aynen bir ara 5'te şampiyon olup 4'ten düşüp duruyordum şimdi 4'e demir attım 10-14 puan arası her sezon. 5 sezon olmuştur benim de ne çıkıyorum ne iniyorum. Tam bizim seviyemiz bu demek ki :D

UT'de bu sezon kacinci ligden baslaniyor? 5 mi?

10 lig yapmışlar daha iyi olmuş

İki paket açtım üst üste 2 Shaqiri çıktı sanki oyuncu bitmiş gibi dünyada :D

Gene buna da şükür tabii

Geçen adamın birine üst üste Iniesta çıkmış. :(

D1'e gene şampiyonlukla çıktım, ilk maçımda 60. dakikada oyundan çıktım. :) Sau hıyarı Kompany'den kafa topu falan alıyor, forvetlerimin 5 metreden attığı şutlar girmiyor falan.

Bugün genel olarak iyiydim ama. 10 maçta 3 mağlubiyet, 7 galibiyet. Hatta birini 26 dakkada 4'lük yapıp gönderdim. Bir renkdaşımızı da 4-0'la yolladım 90 dakka sonucunda, acımadım, çünkü hıyarlık yapıyordu.

Geçen adamın birine üst üste Iniesta çıkmış. :(

D1'e gene şampiyonlukla çıktım, ilk maçımda 60. dakikada oyundan çıktım. :) Sau hıyarı Kompany'den kafa topu falan alıyor, forvetlerimin 5 metreden attığı şutlar girmiyor falan.

Bugün genel olarak iyiydim ama. 10 maçta 3 mağlubiyet, 7 galibiyet. Hatta birini 26 dakkada 4'lük yapıp gönderdim. Bir renkdaşımızı da 4-0'la yolladım 90 dakka sonucunda, acımadım, çünkü hıyarlık yapıyordu.

1. ligde kaç puan gerekiyor şampiyonluk için ve düşmemek için

Vucinic, Balotelli'den de Di Natale'den de daha iyi, çok ilginç.

Beyler 12000 coins var. Takımı yavaş yavas iyileştirmek mi iyi yoksa 10-12 binlik oyuncu almak mı iyi böyle 3-4 oyuncu yerine?

Beyler 12000 coins var. Takımı yavaş yavas iyileştirmek mi iyi yoksa 10-12 binlik oyuncu almak mı iyi böyle 3-4 oyuncu yerine?

Kafanda belli oyuncular belirle direk onları al paran olunca. Yavaş yavaş istediğin adamlarla doldur. Seviye seviye geliştirmeye çalışırsan çok uzun sürer.

Wep App de az önce acayip bir olaya tanik oldum

2 kisi Van Persie Icin fiyat yükseltip duruyorlardi birden cocuk 136 Bin teklif edecekken 236 Bin teklif etti Van Persienin normal fiyati 137 bin di :)

Cocuk kavayi yemistir kesin nasil 1 yerine 2 ye bastim diye :D

2 kisi Van Persie Icin fiyat yükseltip duruyorlardi birden cocuk 136 Bin teklif edecekken 236 Bin teklif etti Van Persienin normal fiyati 137 bin di :)

İkk defa mi? Nekadar cok oluyor biliyormusun? Bugun İF hazardda oldu..

Adam normalde 600k ortalamaya gidiyor..

Adamin biri 950k civarina bid yapti ve aldi tabiki :)

dun mesela Navas City'den fiyati 30 k civari..

Birinde 126k ya gitti birindede 142 k ya..

Sahipleri nekadar sevinmistir..

Oha 100.000 coins boşa gitti desene.

Sonunda 3. lige çıktım ya son maç beraberlik yetiyordu 0-0 bitti maç Galatasaraylı biriyle oynadım sağlam maçtı. :D

Geri
Üst Alt