Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.590
- 5.183
- 2.493
telefonda fut var ama online oynanmıyor.
bende de kurulu ama o nedenle oynamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4. ligde oynamaktan bıktım ya bir türlü 3. lige geçiş yapamadım 4-5 sezondur 4. ligde oynuyorum sıkıldım resmen.![]()
UT'de bu sezon kacinci ligden baslaniyor? 5 mi?
İki paket açtım üst üste 2 Shaqiri çıktı sanki oyuncu bitmiş gibi dünyada
Gene buna da şükür tabii
Geçen adamın birine üst üste Iniesta çıkmış.
D1'e gene şampiyonlukla çıktım, ilk maçımda 60. dakikada oyundan çıktım.Sau hıyarı Kompany'den kafa topu falan alıyor, forvetlerimin 5 metreden attığı şutlar girmiyor falan.
Bugün genel olarak iyiydim ama. 10 maçta 3 mağlubiyet, 7 galibiyet. Hatta birini 26 dakkada 4'lük yapıp gönderdim. Bir renkdaşımızı da 4-0'la yolladım 90 dakka sonucunda, acımadım, çünkü hıyarlık yapıyordu.
1. ligde kaç puan gerekiyor şampiyonluk için ve düşmemek için
23 şampiyonluk, 14 ligde kalma.
_
Bu arada şu videoyu izleyin, tamamen.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Zq6xcGYfg_M[/media]
Oha yaa şerefsiz EA bizde bunlar niye gol oluyo diyoz adamın kafasının içinden top geçiyor![]()
Beyler 12000 coins var. Takımı yavaş yavas iyileştirmek mi iyi yoksa 10-12 binlik oyuncu almak mı iyi böyle 3-4 oyuncu yerine?
Wep App de az önce acayip bir olaya tanik oldum
2 kisi Van Persie Icin fiyat yükseltip duruyorlardi birden cocuk 136 Bin teklif edecekken 236 Bin teklif etti Van Persienin normal fiyati 137 bin di
Cocuk kavayi yemistir kesin nasil 1 yerine 2 ye bastim diye![]()
Wep App de az önce acayip bir olaya tanik oldum
2 kisi Van Persie Icin fiyat yükseltip duruyorlardi birden cocuk 136 Bin teklif edecekken 236 Bin teklif etti Van Persienin normal fiyati 137 bin di
Cocuk kavayi yemistir kesin nasil 1 yerine 2 ye bastim diye![]()