FIFA Ultimate Team

@Talha Küllü Yaya'yı almıştın galiba. Nasıl, almaya değer mi?

Birde Hazard'ı soracaktım, 400k eder mi?

valla soyle bakiyomda bende gecen basladim fifa 14 de ultimate a forumda goruyom adamlar 1 milyon 1 milyon coins aliyroalr 400-500 tl ye sanirim coins almadan olmaycak takimi gelismesi icin bende onlara uycam gibi gorunuyor yoksa baska turlu almadan olmaycak gibi oyuncularin kontratlari bitiyor para sakatlaniyor para her sey para ile yapabiliyorsun varmi hic almadan zirveye cikan aranizda

arkadaşlar bide ben şunu anladım bu oyunda kartlar çok önemli mandzkucic hawk bastıktan sonra coştu aubameyangla beraber mutlaka kadronuzu kurduktan sonra kartları basınız bu arada div2 bekle ben geliyom:)

valla soyle bakiyomda bende gecen basladim fifa 14 de ultimate a forumda goruyom adamlar 1 milyon 1 milyon coins aliyroalr 400-500 tl ye sanirim coins almadan olmaycak takimi gelismesi icin bende onlara uycam gibi gorunuyor yoksa baska turlu almadan olmaycak gibi oyuncularin kontratlari bitiyor para sakatlaniyor para her sey para ile yapabiliyorsun varmi hic almadan zirveye cikan aranizda

1 milyon 400-500tl değil yahu, hele PC'deysen hiç değil. 30 dolar falan, konsolda da 200 dolar civarı. Edit: Oha, dolara baktım da şimdi, 200 dolar zaten 400TL yapıyormuş. :D

13'te ben baya para yapmıştım. Ibrahimovic'i falan aldım, bi ara totalde takımlarımın değeri 6 milyon falandı. (PC)

Necati Şen var, 0'dan başlayıp Ronaldo almıştı o da PS3'te. Onun da toplam takım değeri 2 milyondan fazlaydı sanırım.

Belki saçma bir soru olacaktır, oyuncudan oyuncuya değişiyordur ama yinede sorayım.

Mevkilere göre oyunculara hangi kartları almak lazım, defans-orta saha-forvet olarak...

La bi David Silva'yı bir de Yaya Toure'yi bir de Rooney'i bir de Kompany'i alsam yeter başka da bir şey istemiom :(

1 milyon 400-500tl değil yahu, hele PC'deysen hiç değil. 30 dolar falan, konsolda da 200 dolar civarı. Edit: Oha, dolara baktım da şimdi, 200 dolar zaten 400TL yapıyormuş. :D

13'te ben baya para yapmıştım. Ibrahimovic'i falan aldım, bi ara totalde takımlarımın değeri 6 milyon falandı. (PC)

Necati Şen var, 0'dan başlayıp Ronaldo almıştı o da PS3'te. Onun da toplam takım değeri 2 milyondan fazlaydı sanırım.

evet benim baktigim konsolmus simdi yeniden baktimda 440 tl 1 milyon ama millet aliyor sasiriyom ben o kadar parayi nasil basiyorlar bugun ebay den aldim ben pc surumu 300k 16 tl mi felandi konsol cok daha pahali oluyor 1 milyon alan onunla yetinse yeni transfer yapiyorlar yine 1 milyon daha aliyor tamam zevkli felan ama abartan cok

Kullu carsamba fiyati duserse zarari senden tanzim ederim :D

Şimdi artmaya başladı, Çarşamba'ya kadar daha da artar. Çarşamba dediysek direk de Çarşamba satmayın, Perşembe de olur Cuma da olur :D

Belki saçma bir soru olacaktır, oyuncudan oyuncuya değişiyordur ama yinede sorayım.

Mevkilere göre oyunculara hangi kartları almak lazım, defans-orta saha-forvet olarak...

Dediğin gibi oyuncuya göre değişir genelde.

Ama defansta genelde Anchor, Sentinel, Shadow. Beklerde Guardian, Anchor. Defansif orta sahalarda Gladiator, Sentinel, Powerhouse. Kanatlar, forvetler ve CAM'lerde Deadeye, Hawk, Sniper, Finisher, Marksman, Artist, Maestro...

Çoğu kaleci için en iyi Glove ama zaman zaman diğer kartlar da işe yarayabilir.

taktiğimden dolayı biraz geride kalıyor ama ona rağmen hızı olsun, rahat adam geçmesi olsun, çaprazdan şutları, ortaları..hepsi kusursuz gibi. bende asist sayısı aşırı yüksek ama kaleye yakın oynatılsa LW gibi iyice çoşabilir.

3-4-1-2 oynuyorum ben.

Forvetler kimdi? Aubameyang ve Lewa mı?

Bi de sağ kanat kim? H/M adam yok Shaqiri'den başka, uyuz oldum.

Şimdi artmaya başladı, Çarşamba'ya kadar daha da artar. Çarşamba dediysek direk de Çarşamba satmayın, Perşembe de olur Cuma da olur :D

Dediğin gibi oyuncuya göre değişir genelde.

Ama defansta genelde Anchor, Sentinel, Shadow. Beklerde Guardian, Anchor. Defansif orta sahalarda Gladiator, Sentinel, Powerhouse. Kanatlar, forvetler ve CAM'lerde Deadeye, Hawk, Sniper, Finisher, Marksman, Artist, Maestro...

Çoğu kaleci için en iyi Glove ama zaman zaman diğer kartlar da işe yarayabilir.

Birde bu kartı alıp uyguladığımızda bununda belli bir süresi oluyormu yoksa sürekli kalıyormu ve 1 adama 1den fazla kart uygulayabiliyormuyuz?

Geri
Üst Alt