Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
2 gün önce 625k'ya aldığım Robben'i 741k'ya sattım az önce![]()
Oha o kadar parayi nerden aldın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gün önce 625k'ya aldığım Robben'i 741k'ya sattım az önce![]()
Oha o kadar parayi nerden aldın
500k almıştım internetten. Sonrasında olaylar olaylar, Robben'e kadar gitti iş![]()
@Talha Küllü Yaya'yı almıştın galiba. Nasıl, almaya değer mi?
Birde Hazard'ı soracaktım, 400k eder mi?
valla soyle bakiyomda bende gecen basladim fifa 14 de ultimate a forumda goruyom adamlar 1 milyon 1 milyon coins aliyroalr 400-500 tl ye sanirim coins almadan olmaycak takimi gelismesi icin bende onlara uycam gibi gorunuyor yoksa baska turlu almadan olmaycak gibi oyuncularin kontratlari bitiyor para sakatlaniyor para her sey para ile yapabiliyorsun varmi hic almadan zirveye cikan aranizda
Suarez'in fiyatı baya artacak, 3 gol attı.
@Talha Küllü Yaya'yı almıştın galiba. Nasıl, almaya değer mi?
Birde Hazard'ı soracaktım, 400k eder mi?
1 milyon 400-500tl değil yahu, hele PC'deysen hiç değil. 30 dolar falan, konsolda da 200 dolar civarı. Edit: Oha, dolara baktım da şimdi, 200 dolar zaten 400TL yapıyormuş.
13'te ben baya para yapmıştım. Ibrahimovic'i falan aldım, bi ara totalde takımlarımın değeri 6 milyon falandı. (PC)
Necati Şen var, 0'dan başlayıp Ronaldo almıştı o da PS3'te. Onun da toplam takım değeri 2 milyondan fazlaydı sanırım.
Kullu carsamba fiyati duserse zarari senden tanzim ederim![]()
Belki saçma bir soru olacaktır, oyuncudan oyuncuya değişiyordur ama yinede sorayım.
Mevkilere göre oyunculara hangi kartları almak lazım, defans-orta saha-forvet olarak...
İkisi de pack'ten çıkmıştı bana. Yaya iyi baya.
Hazard'ı sattım direk o paraya kesinlikle değmez. Sol kanat istiyorsan Schürlle'yi dene
Reus nasıl Reus?
taktiğimden dolayı biraz geride kalıyor ama ona rağmen hızı olsun, rahat adam geçmesi olsun, çaprazdan şutları, ortaları..hepsi kusursuz gibi. bende asist sayısı aşırı yüksek ama kaleye yakın oynatılsa LW gibi iyice çoşabilir.
3-4-1-2 oynuyorum ben.
Forvetler kimdi? Aubameyang ve Lewa mı?
Bi de sağ kanat kim? H/M adam yok Shaqiri'den başka, uyuz oldum.
Şimdi artmaya başladı, Çarşamba'ya kadar daha da artar. Çarşamba dediysek direk de Çarşamba satmayın, Perşembe de olur Cuma da olur
Dediğin gibi oyuncuya göre değişir genelde.
Ama defansta genelde Anchor, Sentinel, Shadow. Beklerde Guardian, Anchor. Defansif orta sahalarda Gladiator, Sentinel, Powerhouse. Kanatlar, forvetler ve CAM'lerde Deadeye, Hawk, Sniper, Finisher, Marksman, Artist, Maestro...
Çoğu kaleci için en iyi Glove ama zaman zaman diğer kartlar da işe yarayabilir.