FIFA Ultimate Team

almanya ligine 4-1-2-1-2 müthiş gidiyor arkadaşlar mandzukice hawkı bastım hem hızlı hem bitirici hem kafacı yok böyle birşey tam bir gol makinesi yanına da aubameyang partner o da iyi la bide lewandowskiyi almayı düşünüyordum şimdi iyice kafam karıştı lewa iyimidir arkadaşlar deneyen varmıdır ? full geniş kadro için iyi olur lig uzun hem single hem online division da geberiyor oyuncular:)

Serdar şu videoyu izledin mi bro. Adamın kafasının içinden geçiyor resmen. Biz de hep böyle gol yiyoruz.

Serdar şu videoyu izledin mi bro. Adamın kafasının içinden geçiyor resmen. Biz de hep böyle gol yiyoruz.

İşin tadı kaçtı be bro hep orta kafa gol mahalle maçından beter oldu iyice. Biz kendimizi kasiyoruz pozisyona girmek için millet orta kafa golle maç bitiriyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kafayla gol atmama protestosu yapıyorum, her golüm yerden her golüm yerden...

Ben göze göz dişe diş yapıyorum vallah ben hep öyle gol yiyorum niye kendim öyle gol atmayim ki.

En başta bende hep orta açmaya çalışıyorum ama hiç zevk alamıyordum, şimdi yenilsem bile paslı oyun oynayıp zevk alıyorum. Arada bir kornerden kafa golü olursa oyle golüm oluyor.

Köşe çizgisine adamı koştur orta aç gol, bunu yapanlarla oynamak iğrenç...

En başta bende hep orta açmaya çalışıyorum ama hiç zevk alamıyordum, şimdi yenilsem bile paslı oyun oynayıp zevk alıyorum. Arada bir kornerden kafa golü olursa oyle golüm oluyor.

Köşe çizgisine adamı koştur orta aç gol, bunu yapanlarla oynamak iğrenç...

Aynen ben de senin gibi düşünüyordum. Ama baktım adam 3 kere 0'a inip orta yapıp 3 gol atınca yeter artik ben de yaparım bunu. Bundan kolay ne var diye ben de yapıyorum. Karşımdaki nasıl oynarsa oynasın hiç umrumda değil artık.

arkadaşlar fut oynuyorum. drogbayı almayı düşünüyorum forvete fakat oyunda yaşında dolayı kondisyonu dk 60'dan sonra ciddi şekilde düşüş yaşıyor. alsam mı alamsam mı kararsızı. takım uyumu açısından almak istiyorum. lw'de bruma var.

birde bu takım uyumunu sağlayan şey nedir. aynı ülkeden aynı ligden veya aynı takımdan olması yeterli mi

Hybrid kadro kurmak kadar insanı zıvanadan çıkaracak bir şey daha bilmiyorum. Talha ona göre iyi düşünsün :D

Fifa 13te stoperin hizi cok onemliydi 14te ise boyu :D stoperlerinizin boyu min 6'2 olsun benden soylemesi

Happy hour var da açalım dedik pack açmaz olaydık Soldado çıktı en fazla :D

Geri
Üst Alt