FIFA Ultimate Team

Bir süredir sadece turnuva için açıyordum fifa'yı bir maç yapayım dedim Türk'ün biri Nuri Şahin ile duman etti beni. Lewa'dan topu Nuri ile alıp benim kaleye kadar süre süre getirip getirip attı adam :D

4 şut 4 gol

22 şut 0 gol

4-0 temiz yenildik

Lan başlarım böyle oyuna. Önce iğrenç kore liginden koreli futbolcularla dolu silver bi adam geliyor. Sanarsınızki 11tane Ronaldo var sahada tüm toplar onda. Her vurduğu gol. 1.60lık pigme kornerden kafa golü atıyor. 4-2yenildim.

Sonra çıkan adamda ise hazır olun sayıyorum. casillas-Dani Alves-Thiago Silva-Sergio Ramos-Jordi Alba-İniesta-Fabregas-Neymar-Di Maria-Messi-Ronaldo var. İnanmayan varsa fotosunu koyabilirim. Ulan neler kaçırdım neler direkten döndü Ronaldo bitane kafayla attı bitti anasını satıyim yaa.

Sinir oldum:mad:

O silver koreli bu gun bana da geldi. 2-2 berabere kaldik. Kadrosunu alabilseydim iyi olacakti. Silverde dehset sacar o kadro.

futheadden bakin koreli silverlarin hepsi 80 90 strength abuk subuk paceleri var. hangi koreli puanlari dagittiysa bol bol dagitmis

Bir süredir sadece turnuva için açıyordum fifa'yı bir maç yapayım dedim Türk'ün biri Nuri Şahin ile duman etti beni. Lewa'dan topu Nuri ile alıp benim kaleye kadar süre süre getirip getirip attı adam :D

4 şut 4 gol

22 şut 0 gol

4-0 temiz yenildik

Şaşırmamak lazım. Bu yıl ki oyunda çok oluyor bu tip facialar.

deneyelim mi ne dersiniz :D[attachment=4397:Ekran Alıntısı.JPG]

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    145,7 KB · Görüntüleme: 72
O futhead kadrosu icin +100k'ya da ihtiyacim olacak btw

Son maçım kazanırsam ligde kalıyorum dk olmuş 89 skor 2-0 adam dan dun top şişirmeye başladı kalecim ceza sahasının dışına çıktı topa vurdu benim adama çarpıp girdi 2-1 oldu.Daha sonra dedim bi sakatlık çıkmasın aldığım topları ben de şişirmeye başladım sağ bekin ordan topa abandım adam topun gelişine orta sahadan(abartısız söylüyorum orta yuvarlağın içindeydi) bi vurdu tam doksana gitti top.Sinirden direk alt+f4 çektim yoksa replay olarak koyardım buraya.İnanılmaz bi şey ya 1 hafta falan oynamam artık deli oldum

Geçen ilginç bir şey olmuştu. İyi niyetli bir adama denk geldim :D

0-0 gidiyor maç son dakikalar belki 88-89 falan. ben bindiriyorum sağdan soldan orta kafa arıyorum rakip de defansımız arkasına adam sarkıtmaya çalışıyor ben araya girip Neuer'a atıyorum hemen oradan tekrar oyun kuruyorum.

Gene salladı topu arkaya Dante ile girdim kaleciye pas attım yavaşça. Neuer önce topa doğru koştu ama topu ayağına almak yerine topun üstünden zıplayıp biraz daha geldi. Sonra topu geçtiğini fark edip geri döndü topu alayım diye ayağı ile topu dürtüp kendi kalesine soktu.

Tabii baya canım sıkıldı bu duruma :D Sonra santra yaptım adam bir anda bastı topu aldı. Geriye attı ve kendi kalecisi ile topu kendi kalesine soktu yürüye yürüye.

Maç da öyle bitti.

Geçen ilginç bir şey olmuştu. İyi niyetli bir adama denk geldim :D

0-0 gidiyor maç son dakikalar belki 88-89 falan. ben bindiriyorum sağdan soldan orta kafa arıyorum rakip de defansımız arkasına adam sarkıtmaya çalışıyor ben araya girip Neuer'a atıyorum hemen oradan tekrar oyun kuruyorum.

Gene salladı topu arkaya Dante ile girdim kaleciye pas attım yavaşça. Neuer önce topa doğru koştu ama topu ayağına almak yerine topun üstünden zıplayıp biraz daha geldi. Sonra topu geçtiğini fark edip geri döndü topu alayım diye ayağı ile topu dürtüp kendi kalesine soktu.

Tabii baya canım sıkıldı bu duruma :D Sonra santra yaptım adam bir anda bastı topu aldı. Geriye attı ve kendi kalecisi ile topu kendi kalesine soktu yürüye yürüye.

Maç da öyle bitti.

Oha helal olsun vallah. Başkası olsa maçtan sonra "HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH" diye mesaj bile cakar

Kadronu silver kartlarla oluşturduğunda mesela bazı arkadaşlar Çin kadrosu yapmış, o zaman rakip ararken çıkan rakiplerde silver kadrolu mu oluyor?

Yada böyle birsey secme şansımız oluyor mu?

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt