FIFA Ultimate Team

Durdurmuslardir satışlari herhalde enayi değiller ya?

Yok kanka, geçen sene cok oluyordu maintenance esnasinda digelim adam 1 saat yada 3 saatte koyuyo oyuncuyu tam maintenance girmeden once Neymara 10.000 bid yaptin ve kaldi.. oyuncu senin oluyor sans..

Bu sene o olayi fix yaptilar mi bilmiyorum

önceden açiklama yapmiyorlar bildigim kadari ile, bakima alindiktan sonra yapiyorlar..

aksam 7500 e kart actim icinden tevez cikti 30 bin den asagi satilmiyor tevez iyi kar ettiim arada denemek lazim bu kartlari

Koreli oyuncuların key statları fazla yüksek. Acceleration çok önemli mesela çoğu hızlı oyuncu arasındaki farkı bu stat belirler. Jumping&heading ikilisi..agility ve strenght bunlar sağlam olunca iş yapıyor oyuncu. Korelilerin alayının o statlar 80+

Pack den Ibra yada lewa cikarsa bir tane koreli kadro kurarim, degisik birseye benziyor:)

♧tapatalk♧

pack işine karşıyım kumar gibi oluyor bakalım ileride ne yaparız bilinmez.

20 tl verip 200 k alınabilir cok para değil

Takımı aşağı yukari kurduktan sonra, bazı oyunculari almak icin mac kazanmayla coins biriktirilmiyor. O yuzden arada bir şansımızi denemek lazim bakarsin iyi birsey cikar.

Para verip coins almak bana mantikli gelmiyor, istedigin oyuncuyu oyle kolay almak zevkli olmaz. Yavaş yavas biriktire biriktire mütevazı bir kadro kurarak buyumek daha zevkli olur.

Bazi kadrolarla mac yapiyorum cocukta yok yok ne ararsan var ama oynamayi bilmiyor, basmış parayi almış kartlari, hic zevkli degil.

Bu sekilde ilerleyince sıkılmiyorum en azindan.

♧tapatalk♧

bu Koreliler harbi hayvanca yapilmis ya .Stoperden Forvete herkesin minimum 72 Strength'i var

34 yasinda biri nasil 91 Pace oluyor ? 5 Star Week Foot 76 Strength 89 Jumping .Bunun Total Statsi oyundaki bir cok Gold oyuncudan daha fazla mesela :

https://www.futhead.com/14/players/1542/no-byung-jun/

az önce baktim Korelilerin yüzde 80i hep böyle Statsleri var .Op as Fuc :)

34 yasinda 91 pace olması şaşılacak bişey değil ki o kadar, Ribery 30 yaşında 91 pace. Eto'o 32 yaşında 91 pace. Di Natale 36 yaşında 86 pace.

Takımı aşağı yukari kurduktan sonra, bazı oyunculari almak icin mac kazanmayla coins biriktirilmiyor. O yuzden arada bir şansımızi denemek lazim bakarsin iyi birsey cikar.

Para verip coins almak bana mantikli gelmiyor, istedigin oyuncuyu oyle kolay almak zevkli olmaz. Yavaş yavas biriktire biriktire mütevazı bir kadro kurarak buyumek daha zevkli olur.

Bazi kadrolarla mac yapiyorum cocukta yok yok ne ararsan var ama oynamayi bilmiyor, basmış parayi almış kartlari, hic zevkli degil.

Bu sekilde ilerleyince sıkılmiyorum en azindan.

♧tapatalk♧

Yavaş yavaş dediğiniz ticaretle olur.

Ben çalışan insanım vaktim değerli. Boş vakitlerimde aylarca 200 k coins için çaba harcamam gerekli. 20 tl verip 200 k aldım kadrom cok zevkli oldu oynarken zevk alıyorum. Oyuna hala emek veriyorum kadro kurumunda herkesin farklı kombinasyonları var bu da oyunu daha zevkli hale getiriyor. Kadromu kurduktan sonra 3 kere dağıttım 3. de doğru kadroyu buldum ve bu beni mutlu ediyor. Kısacası çekilecek kahrı yok bu işte 200 coins için az kart peşine düşüp ucuza al sat denemedim. günde ettiğim kar 2-3 k çok komikti. verdiğim uğraş ise saatlerle ölçülecek kadar fazlaydı. kısacası deymez.

Bu arada seasons'a başladım dün hiç maç kaybeden hızla 3 lig atladım şimdilik. Bruma ve Drogba'yı oynatmak hakkaten keyif.

Geri
Üst Alt