FIFA Ultimate Team

beyler pro club'da oyuncumu gelistirmem lazım.

oyunda olmayan bi arkadaş gelebilir mi az gelsitireyim su adamı ezik büzük oynanmıyor :/

hadi beyler bi hayrınız olsun :)

sıra sıra gelistiririz skilleri açalım millet 90 statla geliyor biz 75 küsür adam kağnı gibi yerinden kımıldamıyor :)

Oyundaki script'in kaldırılması lazım, en azından üst divisionlar için. İyi olan kazanmıyor, oyun kimi isterse o kazanıyor.

Güzel :) Bende aslinda 4-2-2-2 ile 4-2-3-1 arasinda kalmistim .Ilerdeki adamlarin cogu High/Low oldugu icin 4-2-3-1'i secmistim.Dün 2 Online Single Match yapdim 11 Gol attim ve hic gol yemedim :)

Sendeki Bronz Forvet'in cok iyi Statsleri var .Ucuza birini bulursam alabilirim

İleri 4'lüyü komple High/Low, orta saha ve defansı da çoğunlukla savunmaya High bıraktım bakalım nasıl olacak, orta alan tutmazsa tek forvete geçerim senin gibi

Oyundaki script'in kaldırılması lazım, en azından üst divisionlar için. İyi olan kazanmıyor, oyun kimi isterse o kazanıyor.

Evet bende bıraktım 2 gündür oynamıyorum sinir bozmaktan başka bi işe yaramıyor. Script'ten dolayı hava toplarını chiellini değilde giovinco kazanıyor yok böyle saçmalık

Bunun gold-silver ya da maç kazanma istatistikleriyle (W-D-L) alakası var mı?

Var. Gold vs Silver maçlarında Silver'a oyun kolaylık sağlıyor, veya şöyle diyeyim ratingi düşük takıma oyun kolaylık sağlıyor. Her maç olmuyor tabi bu ama sık sık.

İstatistiklerle de biraz alakalı. EA müşteri kaybetmek istemiyor, bu yüzden kötü oynayana bile kazanma olanağı veriyor.

Mesela biraz önce Sirigu'yu kaleden çıkardım topu tutsun diye, mesafenin yarısına kadar gitti sonra durdu. :) Ki rahatlıkla alırdı topu ama o durmayı tercih etti ve gol yedim. Sonra upload yaparım, kaydettim.

Sonra Reus ile üst üste 4 şut falan çektim, 2 tanesi altı pastan, girmedi. :)

Kore takımı ile her şey iyi başlamıştı ama son 3 maçta da ilk yarıdan 7+ olunca (ben sıfır) ilk yarı bitince çıktım hep. Seasons'a dönüyorum ben :D

Mesela biraz önce Sirigu'yu kaleden çıkardım topu tutsun diye, mesafenin yarısına kadar gitti sonra durdu. :) Ki rahatlıkla alırdı topu ama o durmayı tercih etti ve gol yedim. Sonra upload yaparım, kaydettim.

Sonra Reus ile üst üste 4 şut falan çektim, 2 tanesi altı pastan, girmedi. :)

Çok oluyor bu iş. Ben adamın birini boğdum resmen 5-6 yüzde yüzlük falan direğe falan geldi. Adam geldi bir kere benim kaleci havaya topa atlarken penaltı yaptı adama 1-1 bitti maç. Böyle penaltıyi falan hayatımda ilk kez gördüm.

İtalya ligi kadromu dağıttım az önce, hemen Alman ligi kadrosu kurdum.

Birkaç tane daha satılacak oyuncu kaldı, onlar da satılınca Schürlee ve Alaba'yı da alacağım. Oynaması gerçekten daha çok zevkliymiş İtalya ligi oyuncularına göre.

https://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=h9F1KnclnKoWP:pc

kadron güzelmiş ya benim kafamda bi soru var da adler nasıl hiç deneme fırsatı buldun mu weidenfellerden çok farkı var mı ? biri 83 diğeri 84 ondan sordum eğer varsa değişebilrim..

daha yeni division 1 de maç atarken hem de title o kadar çok yaklaşmışken 2 kere internetim attı ilkinde dk 63 3-1 yeniyordum çok da güzel oynuyordum ama şans işte netim gitti ve bir baktım mağlup sayıldım belki başkası böyle bakmaz ama ben dedim ki" Doğal sonuç karşıdakinin hakkı senin netin giderse o kazanır oyun bu adil olan neyse o olur" ama gel gör ki ne mi oldu hani ut da karşı takımın squadını görürkenki ekranda netim attı dedim "heralde bu sefer mağlup saymazlar ne de olsa daha maça BİLE GİRMEDİM" ama baktım ki mükemmel oyun yapımcısı ea(!) beni yine mağlup saymış durum ne miydi? 6-1-0 dı ne mi oldu 6-1-2 oldu yani Title yapamadım(23 puanla div1 de title oluyor) yanlış anlamayın Fifa Pesi ezer geçer rezil eder hatta bunu Pesci olarak söylüyorum ama şunu gördükten sonra sadece şunu dedim eğer şu olay geçen sene orjinal Pesimde olsaydı Konami beni mağlup saymazdı başkada birşey söylemiyorum OYUNDAN SOĞUDUM !

daha yeni division 1 de maç atarken hem de title o kadar çok yaklaşmışken 2 kere internetim attı ilkinde dk 63 3-1 yeniyordum çok da güzel oynuyordum ama şans işte netim gitti ve bir baktım mağlup sayıldım belki başkası böyle bakmaz ama ben dedim ki" Doğal sonuç karşıdakinin hakkı senin netin giderse o kazanır oyun bu adil olan neyse o olur" ama gel gör ki ne mi oldu hani ut da karşı takımın squadını görürkenki ekranda netim attı dedim "heralde bu sefer mağlup saymazlar ne de olsa daha maça BİLE GİRMEDİM" ama baktım ki mükemmel oyun yapımcısı ea(!) beni yine mağlup saymış durum ne miydi? 6-1-0 dı ne mi oldu 6-1-2 oldu yani Title yapamadım(23 puanla div1 de title oluyor) yanlış anlamayın Fifa Pesi ezer geçer rezil eder hatta bunu Pesci olarak söylüyorum ama şunu gördükten sonra sadece şunu dedim eğer şu olay geçen sene orjinal Pesimde olsaydı Konami beni mağlup saymazdı başkada birşey söylemiyorum OYUNDAN SOĞUDUM !

FUT13'te de karşı takımın kadrosunu gördüğünde çıktığında mağlup saymıyordu, bu sene niye öyle yaptılar anlamadım doğrusu.

sırf şu oyuna para verdim diye bu sene oynayacağım seneye alırım pes olur biter hiç olmazsa HAKKIM OLANI veriyor varsın ut moduda olmasın hatta 1 senede toplam 6 Update gelsin fifa her hafta update çıkarsın umrumda değil adam benim oynamadığım maçı YENİLDİ sayacak ben de güle oynaya devam edecem yok ya varmı şu ea nın sitesi falan yazıyım oraya da rezil ediyim şunları bi?

Geri
Üst Alt