FIFA Ultimate Team

Navas diyince aklima geldi.

Nani or Navas? 5 yildizli oyunculari etkili kullanirim, ama ayni sekilde hizli oyuncularida etkili kullanirim

Ya Nani'yi çok denemedim, Navas'ı kullanıyordum 4-1-2-1-2 kadromda ve gayet iyiydi. Sonra Nani'ye geçtim, 3 maç sonra sattım kadroyu. Ama Navas'la daha iyi oynuyordum. Bence sebebi Nani'yle hep skill yapmam, Navas'la total futbol oynamam. :D

RW için Nani ama, Navas'ı düşünme bile.

Navas ı kullanmadım ama Nani müthiş. Ortaları da iyi şutlarıda. Tavsiye ederim. Navas biraz güçsüz geliyo bana boyuda kısa

Öyle. Nani ile sonuca doğrudan gidebiliyosun, Navas ile daha çok futbol oynuyosun (pas mas). Zaten ufak olduğu için pas atmaktan fazla şansın yok. :D Tutamıyor topu fazla.

Bende Nani'yi aldim zaten. Ama Navas'i unutmusum, hic aklima gelmedi. Bende cok fazla skill yapiyorum Nani ile..Müthis oynuyor simdiye kadar. Ama Navas'i denemek isterim ilerde. Simdi Willian'i alacam Young yerine ve kadro su sekilde:

https://www.easports.com/de/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=kYKBnKy8nKppH:pc

Simdi sunu soracaktim; Hemen hemen her oyuncuda chemistry 10. Sadece yeni oyuncular 9 gözüküyor, bunun sebebi nedir? @Talha Küllü

Richards - Kompany - Nani - Suarez

Gelen geçen tokatlıyo beni 4.ligden 6.lige düştüm hayrına iyi bi custom tactic/formasyon verin :(

Bende Nani'yi aldim zaten. Ama Navas'i unutmusum, hic aklima gelmedi. Bende cok fazla skill yapiyorum Nani ile..Müthis oynuyor simdiye kadar. Ama Navas'i denemek isterim ilerde. Simdi Willian'i alacam Young yerine ve kadro su sekilde:

https://www.easports.com/de/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=kYKBnKy8nKppH:pc

Simdi sunu soracaktim; Hemen hemen her oyuncuda chemistry 10. Sadece yeni oyuncular 9 gözüküyor, bunun sebebi nedir? @Talha Küllü

Richards - Kompany - Nani - Suarez

10 kimya olması için oyuncuların sende 10 maç oynamış olması, yahut menajerin aynı millet/ligden olması gerekiyor. BPL menajer koy

Xbox a gene günlük hediye paketi veriyor ea ps3 lere Yok

Bu sene xbox culara iyi bakiyor ea legende ler sadece xbok a simdi de günlük hediye paketi

Mandzukic'i beğenmedim, yedeğe attım onun yerine Mkhitaryan'ı aldım forvete (81 finishing). :ka19:

Gelmis gecmis en rezil FIFA'dir bu oyun. Aldigima bin pisman oldum. Keske baska oyunlarim olsa da onlari oynasam diyorum hep ama digerlerin hepsini 1-2 kere bitirdim zaten. GTA'yi bitirdikten sonra sirf su oyunu oynamamak icin The Last Of Us'i tekrar oynayip 2-3 gün icinde bitirdim ve mecbur yine buna kaldim. Dün 4-5 mac yapayim dedim. 1 mac disinda hepsini kazandim, hem de fark atarak ama yine de sinir oldum. Kaybettigim mac zaten tam bir komedi, fazla anlatmaya gerek yok. Cocuk iki pas üst üste yapamiyordu, sürekli sifira inip orta aciyordu. 6-7 kere yapti bunu ve 4 tanesi gol oldu, 4-2 kaybettim. Benim pas yüzdem 80 küsürken, onun pas yüzdesi 50 küsürdü. Diger maclar da böyle gecti ama ona ragmen kazanmayi bildim. Sürekli ayni tip heriflere karsi oynamaktan biktim. Benim bir macta yaptigim pas kombinasyonunu bazi cocuklar 10 macta anca yapiyor. Resmen parama yazik oldu, keske 13'e devam etseydim.

Artik benim umudum ps4 cikinca oyunun düzelmesi

Benim fikrim ea fifa 14 ps4 göre ayarladi o yüzden bircogumuz sorunlar yasiyoruz

Tahminimce ps4 cikinca oyunun ps4 düzelmesi

mikitaryan gayet a class topçuymuş daha önce kötüleyen sayın üyemiz vardı.

En kral Fifa serisi 2007'di.Yan ağlardan,orta sahadan felan manyak goller oluyordu.

Geri
Üst Alt