FIFA Ultimate Team

Willian'i aliyorum, kadro tamamlaniyor.

Hart-Richards-Kompany-Sakho-Clichy-Gerrard-Nasri-Sandro-Willian-Suarez-Nani

1.Ligde 5 macda 3 Galibiyetim 2 Beraberligim var .Sampiyonluk geliyor mu ne :)

Kalan 5 macin 4ünü kesin almam lazim ama

Walker ve Kabool u da tavsiye ederim. Sando yerine Fella koca kafası bide. Suarez den nefret etmiştim bence tek forvette Jovetic daha iyi oynar ama sen bilirsin ;)

Jovetic var zaten kadro da, 97 macta 79 gol fln atti. Ama Suarez de cok iyi. Fellaini konusunda sIkIntI su; iki CDM ile oynuyorum, Gerrard ve Sandro. Gerrard aslinda CM, yani M/H olan CDM lazim, Sandro gibi. Fellaini ise M/M/. Defansif acidan zayif kalabilirim diye düsündüm.

Jovetic var zaten kadro da, 97 macta 79 gol fln atti. Ama Suarez de cok iyi. Fellaini konusunda sIkIntI su; iki CDM ile oynuyorum, Gerrard ve Sandro. Gerrard aslinda CM, yani M/H olan CDM lazim, Sandro gibi. Fellaini ise M/M/. Defansif acidan zayif kalabilirim diye düsündüm.

O formasyonda sorun olmaz. :ka19: O formasyonda adamları ileri çıkaramıyordum ben. :D (Biraz önce baktım kadrona) Fella uygun yani.

Tek forvette Jovetic daha iyi bu arada Orhan'ın da dediği gibi, ama dene bi.

Jovetic oyundaki en iyi Striker'dir bence .

Birde kendisini hic denemedim ama Benteke'de oyundaki en owerpowered Strikerdir herhade .Kamyon gibi resmen yau .Önüne geleni eziyor Her Kafa topunu aliyor .Iki ayaginida muhtesem kullaniyor .Her sut gol sanki

O formasyonda sorun olmaz. :ka19: O formasyonda adamları ileri çıkaramıyordum ben. :D (Biraz önce baktım kadrona) Fella uygun yani.

Tek forvette Jovetic daha iyi bu arada Orhan'ın da dediği gibi, ama dene bi.

Dediginiz gibi Jovetic zaten müthis. Gercekten cok isime yaradi. Olmayacak yerlerden gol atti. 45+1 de 2 gol birden atti mesela. Ama Suarez'e 110.000 verdim, denemek istedim.

Jovetic benim takimla birlikte 79 mac yapmis ve 68 gol atmis.

Suarez ise 5 mac 7 gol.

Fellaini'yi alacam, FIFA 13te zaten cok iyidi. Yaya gelene kadar o oynasin.

Bu arada, Kompany'ye hangi chemi karti iyi gider?

Agalar cahilliğime verin F710 gamepad kullanıyorum sol analogta defansif balance attack modları varmış ben 2 sene sonra çözdüm olayı oğlum çok farkediyor lan..

Gole ihtiyacım varsa atak moduna çekince bekler hayvan gibi gidiyor golü bulunca defansif moda geçinde çok iyi kademe yapıyorlar..

Bunu bulmak çok işime yaradı..

Jotevic'e gelirsek bir arkadaş önerdi burdan çok sağolsun valla tam aradığım adam çok puan kazandırdı bana..

Dediginiz gibi Jovetic zaten müthis. Gercekten cok isime yaradi. Olmayacak yerlerden gol atti. 45+1 de 2 gol birden atti mesela. Ama Suarez'e 110.000 verdim, denemek istedim.

Suarez ise 5 mac 7 gol.

Suarezi ben beceremedim büyük ihtimal. Bende de Jovetic-Eto'o ikilisi var ikiside çok iyi. Mesela Eto'o yu 4-3-3(4) oynarken almıştım küfrederek satmıştım hiç olmamıştı. Ama Joveticle yan yana çok iyi oldular.

Bende aynı durumdayım Yaya gelene kadar Fella ile oynucam. Bi ara para lazım oldu Fella yı satıp Sandro yla oynamak zorunda kalmıştım. Fella ya geçince tekrardan çok fark etti fella Sandro dan gerçekten çok daha iyi.

Suarez ise 5 mac 7 gol.

Suarez'i çok kötü zamanda almışsın, 75'e almıştım ben, dün 108'e sattım. :D

My new yedek squad :D

brasil-team.png

:yoji::yoji:

E olum şampiyon olduk o kadar sadece 15.000 coins verdiler hane premium gol packim benim FIFA13'te ne güzel veriyorlardı :(

Geçen sene Lloris'i almak hayaldi 14'e aldım

Suarez sudan ucuzdu bu sene 110larda dönüyor..

Piyasa çok farklılaşmış geçen seneyle..

Stoperler çok pahalıydı geçen sene şimdi daha ucuz..

Atak oyuncuları çok pahalılaşmış..

hahahaha ilk maç süper geçti çok fena ataklar yaptım brezilian amc's so op huahuahua ahuahuahua

Geri
Üst Alt