FIFA Ultimate Team

4-3-3'de ortasahanın ML-MC-MR olduğu bir taktik yok mu yahu. ayar oldum aklımda ki kadroyu kuramıyorum

arkadaşlar bir sorum var

practice arena'da takımların sadece ilk 11 oyuncuları seçilebiliyor. yedekleri seçmenin bir yolu yok mu ?

PC'de olsa Cannavaro-Desailly ikilisi 5 milyon falan olur herhalde. Önlerine de Vieira..of keşke koysalar PC'ye

Defansın arkadına çok top sarkıyor. Stoperlerim Kompany-Kabool olmasına rağmen. Takımım sürekli önde bana karşı oynayan takımlar sürekli kontra atak yapıyor:( Adamlar 3pasta gole gidiyor.

Malesef 1.ligi sampiyon bitiremedik

2 Mac kala 4-2-2 ile bitirdim .24 Puan biraz fazla yapilmis yav

Sampiyon olmak icin 8 Galibiyet sart gibi .Cünkü 7-3-0 yapmak zor .Cünkü er yada gec insan bir mac kaybediyor :)

Yav ben oyundan sinirle çıkıyorum sizin yorumları okuyunca tekrar oynamak istiyorum. Sonra yine sinirle çıkıyorum. Fifa ilk kez beni böyle deli ediyor. Boş kaleye atmamalar, 1 maçta 4-5 defa direğe nişanlamalar, her ortadan gol yeme hele hele her kornerden gol yemeler.

Dün adam hattrick yaptı 3 korner 3 gol 3ude Mangala

Yav ben oyundan sinirle çıkıyorum sizin yorumları okuyunca tekrar oynamak istiyorum. Sonra yine sinirle çıkıyorum. Fifa ilk kez beni böyle deli ediyor. Boş kaleye atmamalar, 1 maçta 4-5 defa direğe nişanlamalar, her ortadan gol yeme hele hele her kornerden gol yemeler.

Dün adam hattrick yaptı 3 korner 3 gol 3ude Mangala

Calma calma

Şu olay başıma geldikten sonra rahat olamıyorum.

Şut cekiyorum kaleciden geri geliyor. Benim oyuncum koşuyor topa kale bomboş. Birden duruyor, topa gitmiyor. Adamın defans oyuncusu alıyor kontra. Sut benim kaleciden dönüyor adam tamamlıyor.

Yemin ederim aynen böyle oldu. Lan kaleye 1 metre falan var benim oyuncu resmen durdu.

Bu nasıl oluyor anlamıyorum yemin ederim:/

Geri
Üst Alt