- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
4312 ve 4231 th'bes
4312'ye pas, 4231 de iyi ama tek forvetle pozisyon bulmakta zorlanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4312 ve 4231 th'bes
eto'ya partner bulamadım. sturridge cok gol kaçırıyor :sad007:
eto'ya partner bulamadım. sturridge cok gol kaçırıyor :sad007:
Jovetic.
top süremiyor
Sen div1 de ben div4 te olmasaydık "sen süremiyorsun" derdimde bişi diyemiyom o yüzden![]()
palacio ve menez forvet olunca iyi olmus hanny
teknikleri 10#
10 abumeyan ederler
menez zaten ayrı bir dünya adam yürüyedek çalım atıyor inanılmaz hızlı ve kıvrak.
fransa ligin ilgimi çekmiyor değil bir ara 3. takımı kuracak olursam ilk işim fransa ligi
menezin matuidi ve digneyle ultra linki var araya at alesandrini ve marquinhosu da al sana muthis bir sol taraf. sag tarafada istedigini yap. :encouragement: soyledigim topculardan hepsi test edilerekten ustaliklari gozlemlenmis adamlardir marq haric
Şahsi fikrim kadro iyi bence kurmanı tavsiye ederim rossi çok beğendiğim oyuncu militoda iyi bitirici pjanic zaten bu çocuk bi harika bosna ile dünya kupasına bile gidiyor bide 4-1-2-1-2 daha ne olsun en sevdiğim taktik kurmanı tavsiye ederim bende sol tarafa elianın yerine schürrleyi aldımmı kadro tamam
Şahsi fikrim kadro iyi bence kurmanı tavsiye ederim rossi çok beğendiğim oyuncu militoda iyi bitirici pjanic zaten bu çocuk bi harika bosna ile dünya kupasına bile gidiyor bide 4-1-2-1-2 daha ne olsun en sevdiğim taktik kurmanı tavsiye ederim bende sol tarafa elianın yerine schürrleyi aldımmı kadro tamam
Talha söyle 1 milyona süper bi kadro kursana, hybrid olabilir. Dandik oyuncu olmasin, sen benim ne tarz kadrolardan hoslandigimi az biraz biliyorsundur diye düsünüyorum. Ekstra lüks birsey olabilir.
Turnuvadan gelen 25k ile alirsin Schürrle yi.
işte turnuva iyi olur ama ben kararlıyım sola ribery sağa robben büyük hedefler bunlar ama bunlarda çok uçuk elimize 15k para geliyor paket açıyorum havamı alıyorum geliyorum o yüzden turnuva farz oldu bana![]()
Benim kadro
Lewa-Mkhi
Gundo
Reus-IF Pedro
Khedira
Marcelo-Pepe-Ramos-Alves
Courtois
Mkhi yerine Iniesta'yı deneyeceğim bi ara.