FIFA Ultimate Team

Nefsimin kölesi oldum, tüm parayı yedim gitti :(

Fakirim la bildiğin..

Sen div1 de ben div4 te olmasaydık "sen süremiyorsun" derdimde bişi diyemiyom o yüzden :D

:D

top sürmekte sıkıntı yok da adam al gülüm ver gülüm oyuncusu

zaten eto tarzı hızlı oyncuların yanına böyle tammalayıcı oyuncular lazım. o nedenle aklımın bir köşesinde vardı jovetevic tıpkı madzukic gibi işini yapan görev adamı :D

palacio ve menez forvet olunca iyi olmus hanny

teknikleri 10#

10 abumeyan ederler

menez zaten ayrı bir dünya adam yürüyedek çalım atıyor inanılmaz hızlı ve kıvrak.

fransa ligin ilgimi çekmiyor değil bir ara 3. takımı kuracak olursam ilk işim fransa ligi

menezin matuidi ve digneyle ultra linki var araya at alesandrini ve marquinhosu da al sana muthis bir sol taraf. sag tarafada istedigini yap. :encouragement: soyledigim topculardan hepsi test edilerekten ustaliklari gozlemlenmis adamlardir marq haric

Şahsi fikrim kadro iyi bence kurmanı tavsiye ederim rossi çok beğendiğim oyuncu militoda iyi bitirici pjanic zaten bu çocuk bi harika bosna ile dünya kupasına bile gidiyor bide 4-1-2-1-2 daha ne olsun en sevdiğim taktik kurmanı tavsiye ederim bende sol tarafa elianın yerine schürrleyi aldımmı kadro tamam

Turnuvadan gelen 25k ile alirsin Schürrle yi.

Şahsi fikrim kadro iyi bence kurmanı tavsiye ederim rossi çok beğendiğim oyuncu militoda iyi bitirici pjanic zaten bu çocuk bi harika bosna ile dünya kupasına bile gidiyor bide 4-1-2-1-2 daha ne olsun en sevdiğim taktik kurmanı tavsiye ederim bende sol tarafa elianın yerine schürrleyi aldımmı kadro tamam

Para yetmiyomuş ya, hesaplarımda hata yapmışım. Vazgeçtim. :D

Başka bi kadro kurcam ins. Aklımda bişey yok henüz ama.

Talha söyle 1 milyona süper bi kadro kursana, hybrid olabilir. Dandik oyuncu olmasin, sen benim ne tarz kadrolardan hoslandigimi az biraz biliyorsundur diye düsünüyorum. Ekstra lüks birsey olabilir.

Talha söyle 1 milyona süper bi kadro kursana, hybrid olabilir. Dandik oyuncu olmasin, sen benim ne tarz kadrolardan hoslandigimi az biraz biliyorsundur diye düsünüyorum. Ekstra lüks birsey olabilir.

Benim kadro

Lewa-Mkhi

Gundo

Reus-IF Pedro

Khedira

Marcelo-Pepe-Ramos-Alves

Courtois

Mkhi yerine Iniesta'yı deneyeceğim bi ara.

Benim kadro

Lewa-Mkhi

Gundo

Reus-IF Pedro

Khedira

Marcelo-Pepe-Ramos-Alves

Courtois

Mkhi yerine Iniesta'yı deneyeceğim bi ara.

bu kadrolari nasil kuruyorsunuz ?! vallahi div1 e cikdim Galatasaray kadrosunu zar zor kurdum :DD (sol bek ve sag acik conetrao ve naniyi ekledim sadece)

gercigi chemistile cok param gitti. ama sizin oyuncular baya yüklü fiyatli oyuncular. gold packlerden mi cikdi ?!

Geri
Üst Alt