FIFA Ultimate Team

Talha kardes, 40k'ye yakin param var, biraz trading yapip, yeni kadro kurmak istiyorum. Trading icin hangi yöntem(leri) önerirsin?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben bu sene pek trading yapmıyorum, 2 gün önce bi yapayım dedim. Bi oyuncu seçtim, pozisyonunu değiştirip sattım. :ka19: Atıyorum, Hernanes'i CAM yapıp satabilirsin. Seçeceğin oyuncu önemli. Tabi önce oyuncunun piyasasına falan bak kâr yapılcak gibi mi değil mi diye.

Maldini ve Gullit abartı olmuş :D

Pele normal.

Romario dribbling 90+ olsa iyiydi.

Weah'ın heading de keza

fut-legend-ratings-3-Matthaus.jpg

Bu da son. Bu da forvette oynar ha :D Her yere koy, dribbling karti lazim sadece.

Yalniz bu geri zekali EA legends kartlara sol ve sag bek eklemeyi unutmus. Bir tane dandirik sag bek var, sol bek hic yok gördügüm kadariyla. Dogru dürüst tam bir legends takimi kuramiyorsun yani. Üclü savunmali bir takim oluyor sadece.

Cafu

Carlos

Brehme

gibi oyuncular eklenebilirdi.

Yalniz bu geri zekali EA legends kartlara sol ve sag bek eklemeyi unutmus. Bir tane dandirik sag bek var, sol bek hic yok gördügüm kadariyla. Dogru dürüst tam bir legends takimi kuramiyorsun yani. Üclü savunmali bir takim oluyor sadece.

Cafu

Carlos

Brehme

gibi oyuncular eklenebilirdi.

Lisans alamamışlardır, Maradona da yok mesela.

Yeni basladim bugün actigim Packlerde en iyisi Tymoschcuk cikti.

Gerisi hep 50-75 arasi ve chemie 40 mi ne :D

10.ligde oynuyorum ama diger rakiplerin hepsi EPL'den, Bundesliga'dan kadrolari kurmus bile nasil yapiyorlar arkadas bunu? Mac kazanarak, kupa kazanarak para aliyorsun bunlar 10.ligde benim gibi nasil böyle kadrolar kurabilmis?

Yeni basladim bugün actigim Packlerde en iyisi Tymoschcuk cikti.

Gerisi hep 50-75 arasi ve chemie 40 mi ne :D

10.ligde oynuyorum ama diger rakiplerin hepsi EPL'den, Bundesliga'dan kadrolari kurmus bile nasil yapiyorlar arkadas bunu? Mac kazanarak, kupa kazanarak para aliyorsun bunlar 10.ligde benim gibi nasil böyle kadrolar kurabilmis?

10. ligde olmayabilir rakiplerin. Bu sene karışık o mesele ama D10'daki biri D5'teki biriyle de oynamıyor.

Sonra adam belki D1'den D10'a kadar düşmüştür, bilemezsin.

Yinede benim kadar kötü bi kadrosu olan görmedim chemy 40 resmen :D

Offline oynayip para yapayim bari biraz

Bir maç 400-500 coin vermiyor mu? 10 maç yapsan 5000. Bir de sonunda ödül gelecek kaç geliyor bilmiyorum hadi 7000 de.

7000'e gayet güzel takım kurulur gold. Biraz eksik kalır ama kurulur yani.

Geri
Üst Alt