FIFA Ultimate Team

portekiz ligi gibi bir cevher varken 40 chemistry ile gezmek mallik

helton

danilo reyes mangala sandro

matic

perez lucho

salvio jackson varela

al sana takim istersen orta sahayi degistir vs

max 5k 6k

O kadroyla 1.ligede cikilir hizli oyuncular hep, bu kadar ucuz oldugunu bilmiyordum.

bu ne la weidenfeller kevgire dönüyor benim her maç yeniliyorum zaten bu aralar yine yenildim div2 den de div3 e düşcem galiba valla düşersem kaldırır atarım bundesliga kadromu epl kurarım eto ne öyle ya hız var kafa var şut var adam tam makine gerçi speedster özelliğini almışlar sonunda oh be dedim de inşallah Winter Update de eklerler hızını son hızını abi rüzgar gibi ya

hernandez le de bruyne la div 2-3 mücadele edilmezdi.. coins aldım 400k. Eto Suarez Willian Nani Kompany falan dizdim takımı .2 haftadırda doğru düzgün oynamıyordum.Mis gibi oldu:)

Talha.. bu Suarez bi harika:cool: Sırada Cam Rooney var.:encouragement:

Mangala ne ayak beyler? Sirf Thiago Silva-Mangala ikilisi icin Fransa Ligi,Fransiz karisimi bir takim yapmayi düsünüyorum. Workrate ney oluyor beyler?

Bana 70-80K civari Mangala-Thiago Silva ikilisiyle PS3 icin kadro yababilecek biri varmi :) Chemistryde 100 olu versin...

Sevdigim Sistemler bircogunuzun kullandiklari zaten. 4-1-2-1-2, 4-3-3, 4-5-1

Thiago Silva cok pahaliysa,fransiz birinide koyabilirsiniz. Yeterki takim yardirsin.

3de0 la başladım, bugün benim için iyi bir gün değil sanırım...

Birde kredi kartı ile güvenli bir şekilde coins alabileceğimiz bir yer var mı?

2. kadro kurasım var. Ama karar veremedim. Alman mı,İtalyan mı.?

Mangala ne ayak beyler? Sirf Thiago Silva-Mangala ikilisi icin Fransa Ligi,Fransiz karisimi bir takim yapmayi düsünüyorum. Workrate ney oluyor beyler?

Bana 70-80K civari Mangala-Thiago Silva ikilisiyle PS3 icin kadro yababilecek biri varmi :) Chemistryde 100 olu versin...

Sevdigim Sistemler bircogunuzun kullandiklari zaten. 4-1-2-1-2, 4-3-3, 4-5-1

Thiago Silva cok pahaliysa,fransiz birinide koyabilirsiniz. Yeterki takim yardirsin.

mang-silva FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Begenmedim abi... :D Söyle Clichyli,Menezli,Lucasli,Cavanili takima yetermi acaba para. Silvayi cikarip Koscielnyyi fln koysam?

Pato ile Damiaoyu hic begenmiyorum oyunda.

Butcenin nerdeyse %60'i Silva'ya gidiyor, diger mevkiler anca boyle. :D

Yeter, Silva'yi cikarip Sakho'yu koyalim :ka19:

Butcenin nerdeyse %60'i Silva'ya gidiyor, diger mevkiler anca boyle. :D

Yeter, Silva'yi cikarip Sakho'yu koyalim :ka19:

Sakhoda olur, aklima gelmemisti. Silvadan vazgectik ozaman.

Lloris-Clichy-Mangala-Sakho-?????-Sissoko-????-Lucas-Menez-Cavani

??? = Sol Kanat, ve CAM

Ben Arfa malesef Sol degil, süper otururdu oraya. CAM olanida yok heralde?

Geri
Üst Alt