FIFA Ultimate Team

Değerlendirilebilinir. Ama pek uğraşasım yok. Elimdeki kadroyu ne kadar götürebilirsem. Ama gece fantezi için kurabilirim bunu :)

:) ben kurdum kadroyu şimdi martinez ve quinteryo kaldı almadığım

aynen fantezi amaclı kuruyorum 3. takımım olsun hosuma giderse 4. olarak yine kuracağım 7-8 k bütceyle sıkıldım altın sarısı takımlardan :)

Sırf Mangala hayvanını merak ettiğim için portekiz ligi takımı kuracağım bakalım

Eyy be benim güzel kardesim. Benim ps3'ten bahsettigimi de anlasaydin ya...

Hani yeni üye falan da degiliz ki bilmeyesin.

Ps3 de o paraya ancak 50.000 coins alirsin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anladım PS için yazdığını da biz PC'den bahsederken gelip hayır yok öyle bir şey demişsin ben de koydum ortaya. Bundan ibaret.

Anladım PS için yazdığını da biz PC'den bahsederken gelip hayır yok öyle bir şey demişsin ben de koydum ortaya. Bundan ibaret.

Canin sagolsun özgür kardes, büyütülecek bisey degil:)

Tuhafima giden aradaki fark. Pc de o paraya yarim milyon coins alinirken, ps3 de o paraya 50.000 ancak geliyor. Tamam pc de oyuncu fiyatlari da ucuk, ama bu kadar fark yine de olmamali.

Canin sagolsun özgür kardes, büyütülecek bisey degil:)

Tuhafima giden aradaki fark. Pc de o paraya yarim milyon coins alinirken, ps3 de o paraya 50.000 ancak geliyor. Tamam pc de oyuncu fiyatlari da ucuk, ama bu kadar fark yine de olmamali.

Gayet normal o farkın olması. PC'de oyun içinde hile yapabiliyoken konsolda sadece autobuyer seçeneği var. Autobuyerla para yapmak çok daha fazla zaman alıyor. Ayrıca konsol coinlerinin alıcısı da daha çok.

bu nasıl oynanıyo.

böyle her mevkiye oyuncu seçip puanmı veriyolar bize. bi ara öyle bi oyun vardı

Geri
Üst Alt