FIFA Ultimate Team

Senide çok yorduk, Lewa suarez yada jovetic'e göre çok fark yaratıyor mu?

aaa FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Bu kadro iş yapar mı?

yada sağ tarafa Navas yada Valencia daha mı iyi olur Nani'ye göre

Valencia'ya bulaşma, Navas RM'de daha iyiydi bende Nani'ye göre ama Nani'yle de çok oynayamadan satmıştım, deneyebilirsin. İkisi de iş görür.

Lewandowski çok iyi, bitiricilik, güç var bi de orta-kafa-gol çok rahat onunla. :D Ama o kadro çok iyi, tavsiye ederim yani.

Yalnız stoperlerde pace'in birincil özellik halinden çıkartılmış oluşu bariz. 13'e göre hele.

Adamın biri Puyol'la canımdan bezdirdi bugün beni ki olması gereken de buydu. Eskiden pace'i yok diye ezip geçiyorduk bu adamları.

Vidic ile oynamadım ama o da parladı sanırım yeni oyunda.

packleri açtık neyseki willian geldi birde dişe dokunur oscar var ha bide gold pack verdi ondan da bişey çıkmadı.

Buradakilerin çoğu pack açıyor beter oyuncu çıkıyor Habip açıyor en kralı çıkıyor, şimdi insanı zorla packlere yönlendiriyorsun:):)

Yalnız stoperlerde pace'in birincil özellik halinden çıkartılmış oluşu bariz. 13'e göre hele.

Adamın biri Puyol'la canımdan bezdirdi bugün beni ki olması gereken de buydu. Eskiden pace'i yok diye ezip geçiyorduk bu adamları.

Vidic ile oynamadım ama o da parladı sanırım yeni oyunda.

İlginç tarafı, geçen sene Vidic önemsizdi ama pahalıydı, bu sene işe yarıyor ama ucuz. :D

şimdi baktımda 700 küsür contrat olmuş satsam iyi para bırakır mı ya>? @Talha Küllü

Hepsini ortalama 400'e satsan (piyasayı bilmiyorum) 280k ;)

Yalnız Talha ile muazzam uyuşmazlığımız devam ediyor. Ben öneri kadrosuna Valencia yazıyorum, Talha aman Valencia'dan uzak dur diyor. Sol beke o ısrarla Cole yazıyor ben Baines yazıyorum.

Herhangi bir topçuda uzlaşamayacağız gibi Lewandowski yahut Bastian gibi yarı-tanrı futbolcular hariç.

Yalnız Talha ile muazzam uyuşmazlığımız devam ediyor. Ben öneri kadrosuna Valencia yazıyorum, Talha aman Valencia'dan uzak dur diyor. Sol beke o ısrarla Cole yazıyor ben Baines yazıyorum.

Herhangi bir topçuda uzlaşamayacağız gibi Lewandowski yahut Bastian gibi yarı-tanrı futbolcular hariç.

Baines iyi Baines iyi. Bende OCD var yüksek ratingli adamı seçiyorum hep. :D

Valencia M/M ama 4-1-2-1-2'de mümkün oldukça uzak durmak lazım.

Geri
Üst Alt