- 28 Temmuz 2011
- 9.398
- 2.310
- 1.588
Denerim birazdan :ka19: 10dk müsade![]()
Maçtan sonrayada bırakabilirsin, kusura bakma böyle hep sana, hep sana olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denerim birazdan :ka19: 10dk müsade![]()
Senide çok yorduk, Lewa suarez yada jovetic'e göre çok fark yaratıyor mu?
aaa FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Bu kadro iş yapar mı?
yada sağ tarafa Navas yada Valencia daha mı iyi olur Nani'ye göre
Maçtan sonrayada bırakabilirsin, kusura bakma böyle hep sana, hep sana olmuyor![]()
Yalnız stoperlerde pace'in birincil özellik halinden çıkartılmış oluşu bariz. 13'e göre hele.
Adamın biri Puyol'la canımdan bezdirdi bugün beni ki olması gereken de buydu. Eskiden pace'i yok diye ezip geçiyorduk bu adamları.
Vidic ile oynamadım ama o da parladı sanırım yeni oyunda.
şimdi baktımda 700 küsür contrat olmuş satsam iyi para bırakır mı ya>? @Talha Küllü
şimdi baktımda 700 küsür contrat olmuş satsam iyi para bırakır mı ya>? @Talha Küllü
Her packten ortalama 4 kontrat çıksa 175 pack açmış oluyorsun,. Pack başına 6k desek, toplamda packere 1 milyon 50 bin harcamış oluyorsun, hey maşallah![]()
İlginç tarafı, geçen sene Vidic önemsizdi ama pahalıydı, bu sene işe yarıyor ama ucuz.
Hepsini ortalama 400'e satsan (piyasayı bilmiyorum) 280k![]()
Tek forvet Lewa, CAM'da Rooney istiyorum ama. Olabilitesi var mı?
Yalnız Talha ile muazzam uyuşmazlığımız devam ediyor. Ben öneri kadrosuna Valencia yazıyorum, Talha aman Valencia'dan uzak dur diyor. Sol beke o ısrarla Cole yazıyor ben Baines yazıyorum.
Herhangi bir topçuda uzlaşamayacağız gibi Lewandowski yahut Bastian gibi yarı-tanrı futbolcular hariç.
Bu da olmadı TalhaNeyse birazda ben uğraşayım.