- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayanamadım pack açtım. Javi Garcia çıktı. Böyle şansa ben..
Benim yuzumden millet pack acıyor sonuc husran![]()
dun rooney cikti habort hemde bu sezonki ilk packimdi sen konusmaga devam et cokda Tin
3 tane kadrodan birini seçecem artık. 1.ve 2.kadrom BPL kadrosu bazı mevkilerde değişiklik var sadece.
1) 1 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
2) aaa FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
3.kadrom bütçemin biraz üstünde ama Lewa için böyle bir kadro kurmayı düşündüm, lewa için değermi değmez mi bilmiyorum ama yorumlardan okuduğum kadarıyla herkes tarafından iyi olduğuna hemfikirler. Reus çok pahalı geldi bana ve kaleye Neuer almak isterdim ama para yetmiyor. Bu kadro iyi derseniz bunun üzerinde coins buldukça düzenleme yaparım.
3) 2 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Aslında merak ettiğim, Eto'o-Jovetic ikilisi Lewa'ya değermi?
Benim yuzumden millet pack acıyor sonuc husran![]()
GP çıktı. Helalinden 7-800 coins en az
her seferinde bi ust lige cikarken takim bu aralar sapitti bi turlu mac kazanamaz oldum valla ne oldu bu takima
bu kompany kaca satiliyor pc platformunda kac gundur bakiyom trasferlerde hic yok nedense
![]()
En az 100K![]()
bu kompany kaca satiliyor pc platformunda kac gundur bakiyom trasferlerde hic yok nedense
![]()
arkadaslar bi sorum daha olcak simdi bu sneijdier normal gold fiyati 1000 coins den satiliyor ya birde siyahlar var aralarinda pek guc farki yok neden bu kadar pahali oluyor bu kadar fark olmasi neden yani biri 1200 coins digeri 100 bin coins ayrica bi siyahlar hangi paclardan cikiyor
![]()