FIFA Ultimate Team

3 tane kadrodan birini seçecem artık. 1.ve 2.kadrom BPL kadrosu bazı mevkilerde değişiklik var sadece.

1) 1 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

2) aaa FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

3.kadrom bütçemin biraz üstünde ama Lewa için böyle bir kadro kurmayı düşündüm, lewa için değermi değmez mi bilmiyorum ama yorumlardan okuduğum kadarıyla herkes tarafından iyi olduğuna hemfikirler. Reus çok pahalı geldi bana ve kaleye Neuer almak isterdim ama para yetmiyor. Bu kadro iyi derseniz bunun üzerinde coins buldukça düzenleme yaparım.

3) 2 FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Aslında merak ettiğim, Eto'o-Jovetic ikilisi Lewa'ya değermi?

Evet beyler fikri olan?

@Talha Küllü @Ozgür Kızılaslan

♧tapatalk♧

her seferinde bi ust lige cikarken takim bu aralar sapitti bi turlu mac kazanamaz oldum valla ne oldu bu takima

bu kompany kaca satiliyor pc platformunda kac gundur bakiyom trasferlerde hic yok nedense

vincent-kompany-fut-14.jpg

@Ismail Bayraktar şimdi baktım 2-3 kişi satılığa koymuş. Orada ki fiyata göre değer biç. 50-60 arasındaymış.

Aga bu Fernando Torres ne kadar iyiymiş ya geç fark etmişiz resmen :( Bitiriciliği ortaları pasları kafa vuruşları falan gayet iyi Soldado ile gayet iyi ikili oldular.

arkadaslar bi sorum daha olcak simdi bu sneijdier normal gold fiyati 1000 coins den satiliyor ya birde siyahlar var aralarinda pek guc farki yok neden bu kadar pahali oluyor bu kadar fark olmasi neden yani biri 1200 coins digeri 100 bin coins ayrica bi siyahlar hangi paclardan cikiyor

u8mju.png

arkadaslar bi sorum daha olcak simdi bu sneijdier normal gold fiyati 1000 coins den satiliyor ya birde siyahlar var aralarinda pek guc farki yok neden bu kadar pahali oluyor bu kadar fark olmasi neden yani biri 1200 coins digeri 100 bin coins ayrica bi siyahlar hangi paclardan cikiyor

u8mfm.png

Haftanın takımı var her hafta yeni oyuncular seçiliyor işte form durumuna göre işte sadece bu bir hafta boyunca açılan packlarden çıkıyorlar nadir bulunuyorlar yeani diğer orjinal kartlarına göre o yüzden de pahalılar.

Geri
Üst Alt