- 28 Temmuz 2011
- 9.398
- 2.310
- 1.588
IF Nuri de çıktı bu arada
Tabi bir önemi yok artık 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciktinmi finale? :2aloh1:
Yok Hakancım ya daha maçları da atmadık kusura bakma senide bekletiyoz bu arada tebrikler finale çıkmışın zaten finale çıksam bile kazanacağımı sanmıyorum umutsuzum anlayacağın..
Hayri bir kadroda sen kursana, söyle ucuz bir sey olsun. O kadroyla nasil oynarım bur bakayım
♧tapatalk♧
Olum bir tane IF çıkmadı leş kadrom var zaten DIV1 şampiyonluğuna da pack falan da vermiyorlar çok mutsuzum![]()
PC'de misin?
Hayirdir ne oldu da birden umutsuzluga kapildin :2aloh1: Acikcasi 25k'ya ihtiyacim yok, ama finali baska sebeplerden dolayi yenmeliyim, yenince nedenini ögrenirsiniz. Söz yenersemde Schürrle'yi ben alacam sana
Ama tabi ilk Arda ile maclarini yapmalisin, cok zor gecer simdiden diyorum.
Yeapşu lig1 şampiyonluğunu ikinci defa daha kazanıp sora packlere asılcam karar verdim.
![]()
IF Nuri'yi verebilirim sana, sermaye yaparsın![]()
3.700 liram var verebileceğim.![]()
Vidic alaba var beyler yok mu taliplisialında 2-3 pack açak bizde
![]()
![]()
Taner'i az biraz taniyorsam hic coin istemeden verecektir Nuri'yi.
Alabaya kça satıyon?
Yoh ya gerek yok öyle şeylere.Şansımın gülmesini bekliyorum ben sadece packlerden başka da bir şey istemem
![]()
Kadro kurdum; param olunca mutlaka bu kadroyu kurarim, sizede tavsiye ederim asdasd FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
@Talha Küllü süper birsey kabul et.
Edit Özil 6 da kalmis, tüh ya gitti güzelim kadro. Özil yerine Nasri, yeah.