FIFA Ultimate Team

IF Nuri de çıktı bu arada :D Tabi bir önemi yok artık :D

Yok Hakancım ya daha maçları da atmadık kusura bakma senide bekletiyoz bu arada tebrikler finale çıkmışın zaten finale çıksam bile kazanacağımı sanmıyorum umutsuzum anlayacağın..

Hayirdir ne oldu da birden umutsuzluga kapildin :2aloh1: Acikcasi 25k'ya ihtiyacim yok, ama finali baska sebeplerden dolayi yenmeliyim, yenince nedenini ögrenirsiniz. Söz yenersemde Schürrle'yi ben alacam sana :D

Ama tabi ilk Arda ile maclarini yapmalisin, cok zor gecer simdiden diyorum.

Olum bir tane IF çıkmadı leş kadrom var zaten DIV1 şampiyonluğuna da pack falan da vermiyorlar çok mutsuzum :(

Oha lan oha if nuri if Suarez ribery bu ne be. Bize yepes heitinga çıkıyor. Yeter yaa

Hayirdir ne oldu da birden umutsuzluga kapildin :2aloh1: Acikcasi 25k'ya ihtiyacim yok, ama finali baska sebeplerden dolayi yenmeliyim, yenince nedenini ögrenirsiniz. Söz yenersemde Schürrle'yi ben alacam sana :D

Ama tabi ilk Arda ile maclarini yapmalisin, cok zor gecer simdiden diyorum.

Sorma çok maç kaybetmeye başladım istediğim ritmi bir türlü yakalıyamıyorum title yapamıycam galiba div2 de boş geçecem heralde div1 e böyle gidişle 2 mağlubiyet aldım daha yeni iyice tepem attı yani anlayacan "O eski halimden eser yok şimdi:)"

2 pack açtım hiç birşey çıkmadı:(

Geri
Üst Alt