FIFA Ultimate Team

Değişmesini değil, packlerden çıkmasını sormuştum. Sadece çarşamba günü açtığımız packlerden mi çıkıyor yoksa her zaman çıkma olasılığı var mı?

çarşambadan çarşambaya işte :D

Ahmet IF çıktı mesela çarşamba günü, o akşam 20.00 gibi packlere konuyor. ta ki ertesi çarşamba 20.00'de yeniler pack'lere konana kadar.

Oyunu dayanamadım yeniden yükledim de bir şey soracam?

Adam şut çekiyor direkten dönüyor lap diye önüne düşüyor, adam şut çekiyor kalecim kurtarıyor dönen top yine onun önüne düşüyor ben şut çekiyorum direkten dönüyor top yine onun önüne düşüyor ben yine şut çekiyorum kaleciden dönüyor top yine onun önüne düşüyor

bu saydıklarım %80 ihtimalle oluyor sürekli bunun bir oynayış tarzıyla falana alakası mı var ilk günden beri böyle???

Bir de şu iki oyuncumun sürekli çarpışmasının nedeni ne kaleci ile topu uzaklaştıracam lap diye stoper kalecinin üzerine yürüyor dingil son maçlarda sürekli böyle kendi kaleme gol oluyor ...

Topun önüne düşmesi çokça şans da olsa biraz dizilişle oyuncuların konumu ile de ilgisi var herhalde. LW, RW'ler ile oynamaya başladığımdan beri daha çok önümde kalıyor top o tip durumlarda Hight attack work rate'li adamlarla bilhassa.

Ama orta sahadan finesse shot vurup sürekli direkten forvetin önüne düşüren adamlar var onlar napıyor bilmiyorum.

Adam şut çekiyor direkten dönüyor lap diye önüne düşüyor, adam şut çekiyor kalecim kurtarıyor dönen top yine onun önüne düşüyor ben şut çekiyorum direkten dönüyor top yine onun önüne düşüyor ben yine şut çekiyorum kaleciden dönüyor top yine onun önüne düşüyor

bu saydıklarım %80 ihtimalle oluyor sürekli bunun bir oynayış tarzıyla falana alakası mı var ilk günden beri böyle???

Bir de şu iki oyuncumun sürekli çarpışmasının nedeni ne kaleci ile topu uzaklaştıracam lap diye stoper kalecinin üzerine yürüyor dingil son maçlarda sürekli böyle kendi kaleme gol oluyor ...

Momentum

Topun sürekli rakibin önüne düşmesinden bende muzdaribim, ama bu durumun benim acemi olmamdan kaynaklandığını düşünüyordum açıkcası...

paulinho ve ramires hariç(bende var şuan) 90-95 k lık brezilya kadrosu kurabilirmisiniz ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-9cGoZ8RpdI[/media]

Sadace Dante'yi yakaladım bugünlük oda 6ya gitti :D

Mesut mu Mata mı?

Cm olarak arada kaldım doğrusu..

Gerrard'ı çok seviyorum şutları mükemmel ötesi onun takımda kalmasını istesemde bir yandan bana hantal kalıyor..

Oyun sıkmaya başlamıştı, bende tüm takımı sattım. Yani neredeyse tümünü :)

700 küsür bine pack açtım, SIF Lewandowski çıktı :)

Juan Mata'yı aldım çok pır pır adam la hoşuma gitti :D

Gerçekçi olmuş..

Geri
Üst Alt